WOMEN

Κάθε χώρα έχει την Kim Kardashian που της αξίζει

Όλες οι πληθωρικές 'επαρχιώτισσες' που έχουν κατά καιρούς πάρει τον τίτλο

Μπορεί να βάλαμε εδώ και 3 χρόνια την Kim Kardashian των 102 εκ. followers στο instagram στο Hall of Femme μας , κυρίως εξαιτίας της ικανότητάς της να μετατρέπει τα πάντα σε δολάρια (βλέπε 500.000 δολάρια ανά post).

 

Μπορεί στο παρελθόν να προτείναμε, για τον ίδιο λόγο, να την κάνουμε υπουργό Οικονομικών.

 

Μπορεί, με περισσή ευσυνειδησία και επαγγελματισμό, να καλύψαμε κάθε φιλότιμα γυμνή προσπάθειά της.

 

Αλλά ποτέ δεν την αγαπήσαμε. Δεν υπήρξε καν η αγαπημένη μας Kardashian, από τη στιγμή που η Kendall ενηλικιώθηκε και μετά.

Αυτό, όμως, που έχει το ενδιαφέρον του, τόσο κοινωνιολογικά όσο και οφθαλμολαγνικά,είναι η Kim Kardashian ως πλανητικό point of reference.

Ποιες δηλαδή έχουμε κατά καιρούς ονομάσει/ έχουν πλασαριστεί ως επόμενες Kim, δικές μας Kim και γενικώς έχουν δανειστεί το όνομά τους για να μπραντάρουν τις καμπύλες τους.

 

Τόσο εντός ΗΠΑ, όπως η Melissa Molinaro, το μοντέλο &τραγουδίστρια που ήταν η πέτρα του σκανδάλου στη μήνυση που έκανε η Kardashian σε γνωστή εταιρία, επειδή θεώρησε ότι την επέλεξαν επειδή της μοιάζει.

 

Όσο, κυρίως, εκτός, όπως η πληθωρική (στα όρια της καρικατούρας) 22χρονη Ρωσίδα Anastasia Kvitko των 6,5 εκ. followers που γεννήθηκε στο Kalingrad και μετακόμισε ως έφηβη στο Μαϊάμι. Η ίδια που βλέπετε και κεντρική εικόνα στο αφιέρωμα.

‘Μου αρέσει η Kim, αλλά δεν μου αρέσει να με συγκρίνουν μαζί της. Το σώμα μου είναι αθλητικό και δεν έχω κάνει πλαστική ούτε στο πρόσωπο, ούτε στους γλουτούς μου’

Η Νικαραγουανικής καταγωγής Dolly Castro, πρώην φοιτήτρια Νομικής, με την οποία η ομοιότητα περιορίζεται στην φιλοδοξία και στους γλουτούς.

Και η Κουβανή Kim, Kathy Ferreiro, με έδρα το Μαΐάμι, που επίσης επιμένει ότι οι γλουτοί της είναι όπως τους γέννησε η μαμά φύση.

 

Εννοείται πως καμία από τις επίδοξους διαδόχους δεν μπορεί να ανταγωνιστεί την στρατοσφαιρική πορεία της Kim από το sex tape στην social media παντοκρατορία.

Εδώ η σύγκριση, όπως στην περίπτωση της χαριτωμένης Αγγλίδας Demi Rose Mawby που βλέπετε πιο πάνω (η οποία τα είχε και με τον πρώην της Kendall, τον Tyga)  ή της πανέμορφης Γαλλίδας Kardashian, Nabilla Benatti (που μπήκε και ολίγον φυλακή επειδή μαχαίρωσε τον σύντροφό της με μαχαίρι στο στήθος) έχει να κάνει αποκλειστικά με το πόσο εξωτικές & καμπυλωτές είναι.

Κάτι που σημαίνει ότι αποκλείονται δια ροπάλου οι ξανθές, με τις σοκολατί μελαχρινές, όπως π.χ. την Καναδέζα blogger Kamilla Osman (με την οποία η Kim συναντήθηκε στο γραφείο ενός πλαστικού χειρουργού) να έχουν συγκριτικό πλεονέκτημα.

Για την ακρίβεια μια μεγάλη λίστα σοκολατί μελαχρινών που περιλαμβάνει την 24χρονη Κροάτισσα make up artist Jelena Peric.

Tην Γερμανίδα ηθοποιό και μοντέλο Metisha LaRocca, νικήτρια lookalike Kim διαγωνισμού,η οποία ως μπόνους μιλάει και 5 γλώσσες.

Tην -επίσης Αρμενικής καταγωγής- Lilit Avagyan, σύζυγο και μητέρα του παιδιού του πρώην της Kim, Reggie Bush. Ένα παλικάρι που έχει προφανώς σταθερά γούστα.

Την εξαιρετικά δημοφιλή (βλέπε 2,7 εκ followers στο instagram) Ισπανίδα sportcaster του δικτύου Fox, Jimena Sanchez. Αν και εκείνη δεν βλέπει καμία ομοιότητα.

 

Τη fashion blogger Marianna Hewitt, με την οποία γνωρίζονται κιόλας, αν και προσωπικά δεν το βλέπω, αφού υπάρχει σαφή έλλειψη από καμπύλες.

Την ανερχόμενη μοντέλα Milana Aslani που επιμένει ότι έχει καταστραφεί η καριέρα της επειδή οι πάντες την θεωρούν σωσία της Kim.

Tην δική μας, Ελληνοιρλανδή Georgia Salpa, που κατά καιρούς (πριν παντρευτεί με εκατομμυριούχο και κάνει παιδί) αρκετοί την συνέκριναν με την Kim.

 

Και, πάνω από όλα, την εξωτική WAG Claudia Sampedro που κάνει κουμάντο στο Μαΐάμι.

claudia

Η οποία, μάλιστα, μόλις επέστρεψε από οικογενειακές διακοπές στην Ελλάδα.