WOMEN

Οι πιο τσουρουφλιστές Φιλιππινέζες ‘οικοδέσποινες’ του Nomads

To νέο ριάλιτι επιβίωσης του Ant1 ξεκινά. Αφορμή για να τσεκάρουμε τον 'εγχώριο' ανταγωνισμό.

Λίγες μέρες πριν πετάξει για το νησί του Nomads (ένα από τα 7.000 της χώρας των 103 εκ. κατοίκων) η ομάδα των Διάσημων (βλέπε Γιώργος Μαυρίδης, Όλγα Πηλιάκη-σύζυγος Χανταμπάκη, Μαντώ Γαστεράτου, Μιχάλης Ζαμπίδης, Νατάσα Καλογρίδη και ίσως Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Βασιλική Μιλλούση ή Αποστολία Ζώη), μαζί με τους υπόλοιπους 14 παίκτες (επτά μαχητές και επτά από τον χώρο του αθλητισμού).

Είπαμε να τσεκάρουμε τα πιο εξωτικά & καυτά φρούτα μιας χώρας όπου το κρέας σκύλου θεωρείται παραδοσιακή λιχουδιά.

Όπως ακριβώς δηλαδή είχαμε κάνει στο παρελθόν και για τις αυτόχθονες κατοίκους του νησιού του Survivor.

Όπως σκοπεύαμε να κάνουμε και για τα κορίτσια που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν γύρω από την Κουρούτα του Survival Secret.

Αλλά τελικά αλλάξαμε γνώμη αφού ήταν λίγο λύσσα. Άλλωστε την ωραιότερη συνολικά της Πελοποννήσου την ξέρουμε εδώ και χρόνια. Αμ, πως.

Εκείνες που σαρώνουν στους διαγωνισμούς ομορφιάς

Στην Ελλάδα, κακά τα ψέματα, τις Φιλιππινέζες τις έχουμε καταχωρημένες σχεδόν αποκλειστικά ως οικιακούς βοηθούς (εδώ η διαχρονικά σέξι  Sam Pinto)

Ένα ηλίθιο στερεότυπο που παραγνωρίζει μια χώρα με μακρά παράδοση υπέροχων γυναικών (όπως την πάμπλουτη κληρονόμο Ellen Adarna).

Είτε μιγάδων όπως η Ellena (βλέπε Ισπανός πατέρας) πιο πάνω ή η κωμικός Melanie Iglesias (μισή Φιλιππινέζα, μισή Πορτορικάνα) .

Είτε βέρων Φιλιππινέζων, όπως η δασκάλα δημοτικού Kylie Verzosa που ψηφίστηκε το 2016 ως ωραιότερη γυναίκα του κόσμου.

Μια από τις σταθερά πολλές διακρίσεις της χώρας σε παγκόσμιους διαγωνισμούς ομορφιάς (εδώ η Γερμανο-Φιλιππινέζα νικήτρια του Miss Universe το 2015, Pia Wurtzbach).

Με καλύτερη συνολικά χρονιά στην ιστορία καλλιστείων της χώρας το 2013. Όταν δηλαδή Miss World βγήκε η τριςχαριτωμένη Megan Young (νυν σταρ της τηλεόρασης) και, ταυτόχρονα, Miss International η Bea Santigo.

 

Ενώ στην πρώτη τριάδα του Miss Universe έφτασε η Ariella Arida και στην πρώτη 8άδα του Miss Earth η Angelee delos Reyes.

Girls support girls 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ariella Arida (@araarida) στις

Ποιες σου έχουμε συστήσει ως τώρα

Αυτή είναι η πρώτη φορά που κάνουμε κανονικό αφιέρωμα στις Φιλιππινέζες. Παράλειψή μας, εντάξει, το ομολογώ. Σκέψου ότι, μέχρι τώρα, σου έχουμε μιλήσει μονάχα για την Iglesias στα πλαίσια του αφιερώματός μας στις Πορτορικάνες και για την VJ Maike Evers (από Γερμανό πατέρα και Φιλιππινέζα μητέρα) που έκανε τις γύρες της σε Χονγκ Κόνγκ και Κίνα πριν΄ξαποστάσει΄για λίγο στο MTV Phillipines.

Και, φυσικά, σου έχουμε φέρει εντός οπτικού πεδίου την Daphne Joy (δικαίως κεντρική εικόνα σε αυτό το αφιέρωμα). Την υπερ-καμπυλωτή δηλαδή 30χρονη ηθοποιό, instagram star και πρώην του 50 Cent που γεννήθηκε στις Φιλιππίνες από Φιλιππινέζα μητέρα και Πορτορικάνο πατέρα.

 

Ενώ τα ελληνικά μίντια έχουν ασχοληθεί κατά καιρούς με εξώφυλλα του Φιλιππινέζικου FHM (το Top100 του οποίου είναι κάργα αξιόπιστο) όπως την γυμνή DJ (και γενικώς γυμνή, σε εξώφυλλα, βίντεο και παντού) CJ Miles.

Tην 27χρονη ηθοποιό, χορεύτρια και μοντέλο Andrea Torres με το εξωτικό λουκ.

Την υπερ-αγαπημένη 30χρονη ηθοποιό, τραγουδίστρια και σταρ εν γένει Jennylyn Μercado, κάθε εξώφυλλο της οποίας γίνεται είδηση.

Και, τέλος, την 29χρονη τηλεοπτική σταρ Ryza Cenon με το μονίμως άκρως τσαμπουκαλεμένο ύφος.

 

Ποιες αξίζει να ανακαλύψεις

Την πολυτάλαντη (βλέπε VJ, ηθοποιός, παρουσιάστρια, μοντέλο, ηθοποιός, τραγουδίστρια, σχεδιάστρια, ζωγράφος, make up artist) Sollen Heussaff, ψηφισμένη από το Φιλιππινέζικο ως Esquire ως πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο για το 2013.

Την διάδοχό της για το 2017, Nadine Lustre, που κατάφερε να ξεπεράσει πιο καταξιωμένες στο αντρικό συλλογικό ασυνείδητο γυναίκες όπως την εξαίσια Rhian Ramos και την 22χρονη μοντέλα και παρουσιάστρια Kim Domingo με το πλούσιο μπούστο.

 

Ή την θεϊκή και ανυπέρβλητη τετράδα των Jessy Mendiola,  Angel Locsin, Liza Soberano και Maine Mendoza.

 

Οι συγκεκριμένες είναι με διαφορά οι πιο σέξι σταρ της χώρας και είναι επίσης στις top θέσεις, κάθε χρόνο, του Hot 100 του Φιλιππινέζικου FHM.

Με την 20χρονη Sanya Lopez, ηθοποιό, μοντέλο και παρουσιάστρια, να αντιπροσωπεύει επάξια τη νέα γενιά.

Ενώ το δικό της φανατικό κοινό έχει η 28χρονη ροκ τραγουδίστρια Arci Munoz που εκπέμπει και προκαλεί αβίαστα πάθος.

Όσον αφορά το ποια είναι η πιο διάσημη Φιλιππινέζα στον πλανήτη, αυτός ο τίτλος ανήκει δικαίως στην Shay Mitchell του Pretty Little Liars, από μητέρα Φιλιππινέζα και πατέρα Σκοτζέζο, με 17.9 εκ. followers. Είδες τι παράγει η σωστή μείξη γονιδίων, φίλε μου;