WOMEN

Σέξι Ελληνίδες με γόβες στιλέτο

Γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από τα ψηλά τακούνια. Ειδικά όταν κάποια φοράει αποκλειστικά και μόνο αυτά.

Υπάρχει κάτι σε μια γυναίκα με γόβες που χτυπάει στο δόξα πατρί την ‘ευαίσθητη’ αντρική ψυχολογία. Και σκέψου ότι μιλάμε για κανονικές γυναίκες, κανονικές γόβες και κανονικούς τρόπους να τις φορέσεις. Όχι για το ‘όργιο’ καυτής σάρκας και άκρατης φαντασίας που ακολουθεί. (Μια χαρά και δυο λάβρες είναι η φωτό της Μαστροκώστα που επιλέξαμε ως κεντρική).

Το club των ‘όταν φοράω γόβες αισθάνομαι ντυμένη’ Ελληνίδων

Ένα club που περιλαμβάνει δεκάδες από τα κορίτσια που έχουμε τιμήσει κατά καιρούς στο ΟΝΕΜΑΝ. Ξεκινώντας από την Μαρία Σολωμού takouni_620_8 στη θρυλική ‘δεν χρειάζομαι να γδυθώ, αλλά το κάνω’ φωτογράφιση της στο Esquire.

Συνεχίζοντας με την εσαεί πανέμορφη Ευαγγελία Αραβανή να κυλιέται στο πάτωμα.

Καθώς επίσης την Νταϊάνα Ιγροπούλου στην απολύτως λάθος στάση (ούτε τις γόβες τιμάει, ούτε το κορμί της).

Και την Εύη Αδάμ στην απολύτως σωστή (είναι ταυτόχρονα και σέξι και αθώα).

Ειδική αναφορά στην Τζούλια Αλεξανδράτου που συνειδητοποίησε ότι ένα ζευγάρι γόβες στιλέτο είναι ο πιο εύκολος τρόπος να σταματήσεις ένα ταξί για να σε πάρει.

Ακόμη και αν επιλέξεις να τις φορέσεις στα χέρια και όχι στα πόδια.

Επίσης η Τζούλια, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, τελειοποίησε την δύσκολη και απαιτητική φωτογραφική στάση ‘μια λήψη είναι τόσο πιο σέξι όσο πιο κοντά στους γυμνούς γλουτούς της φωτογραφιζόμενης καταλήγουν να είναι τα τακούνια’.

Ίσως η πιο σέξι λήψη από όλες. Με τη δεύτερη θέση να ανήκει στην παραλλαγή ‘κάθομαι πάνω στα τακούνια’ μου που βλέπουμε εδώ να μας δείχνει η -βετεράνος σε τέτοιου είδους λήψεις και φωτογραφήσεις- Κατερίνα Στικούδη.

Καθώς και στην ακόμη πιο σέξι παραλλαγή ‘κάθομαι πάνω στα τακούνια μου και με το ένα χέρι θωπεύω το ένα από αυτά’ (κλείσιμο ματιού προαιρετικό) που μας έκανε δώρο η Χριστίνα Μουστάκα όταν ακόμη ήταν άγνωστη και πρόθυμη να μοιραστεί μαζί μας όλα όσα τόσο απλόχερα της χάρισε ο καλός Θεούλης.

Εκείνη που τίμησε τα τακούνια της όσο ακόμη άλλη

Αν στην επόμενη ζωή μου επέστρεφα ως γόβα, θα ήθελα σίγουρα να ανήκω στην Νίκη Κάρτσωνα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πιο ‘τυχερό’ ζευγάρι παπούτσια από εκείνο που φόρεσε η Νίκη σε μια από τις πρώτες φωτογραφήσεις της στο Nitro.

Τότε που έκανε (σε δυο λήψεις, την πιο πάνω και αυτή) ένα τακούνι να μοιάζει τόσο λαχταριστό όσο ένας παγωμένος πύραυλος χωνάκι στην πιο ζεστή μέρα του καύσωνα. Μπράβο μας που την θυμόμαστε. Μπράβο της που δεν δίστασε να κάνει χαρούμενες όλους τους γοβο-φετιχιστές του πλανήτη.

Στην ίδια φωτογράφιση που μας απέδειξε την ευλυγισία της (και το αθλητικό της παρελθόν) δείχνοντας ότι ο ιδανικός τρόπος να αναδείξεις τις γόβες σου είναι να ενώσεις τα πόδια σου και να τα σηκώσεις ψηλά μέχρι να αγγίξουν τον ουρανό.

Μια ‘αγαπημένη’ λήψη που δεν έχει παίξει πολύ στα ελληνικά περιοδικά. Προσωπικά θυμάμαι μόνο μια παραλλαγή της δια ποδιών Αλέκας Καμηλά στο Nitro.

Και μια ‘τεντώνομαι για να αγγίξω το τακούνι μου’ της Χριστίνας Στεφανίδη για το Playboy.

Οι άλλες γόβες που θυμόμαστε

Κανονικά, εδώ θα έπρεπε να έχουμε τελειώσει. Ωστόσο είναι κρίμα να πάει τόσο έρευνα χαμένη. Οπότε ας συνεχίσουμε με μια ειδική μνεία στις αδελφές Κανονίδου, με την μια να πατάει την άλλη

Στην Λίνα Σακκά που μας απειλεί ότι θα μας ‘λιώσει’. Μια πρόταση που μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους αφού εντάξει, έχουμε υπάρξει ‘κακά παιδιά’.

Στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου που σκύβει με χάρη να τις αγγίξει.

Kαι, τέλος, ξανά στην Κατερίνα Στικούδη, τις γόβες τις οποίες ξέρω πολλούς που θα ήθελαν να της τις φορέσουν, όπως το παλικάρι στη φωτό. Ιδανικό -και κλασάτο- τέλος σε ένα ταξίδι στα δωδεκάποντα που μας άνδρωσαν.