Πόσο συνωμοσιολόγος είσαι;

Δύσκολοι καιροί για τέτοιες κουβέντες αλλά έπρεπε να γίνει κάποια στιγμή αυτήν η συζήτηση, δεν συμφωνείς;
SHARES

Αν τώρα, βρισκόμασταν εντός προεκλογικής περιόδου με την πρόταση 'εμείς δεν μένουμε μόνο στα λόγια' θα τρελαίναμε τα exit polls και θα είχαμε την νίκη στο πίσω τσεπάκι του παντελονιού μας. Αλλά κακό θέμα το σημερινό για να μιλήσουμε για πολιτική. Παρόλα αυτά, και για την τιμή των όπλων, πρέπει να πούμε ότι δεν έχουν περάσει ούτε δύο εβδομάδες από τότε που τάξαμε μέσα από αυτήν την κατηγορία των Κουίζ ότι εντός ημερών θα έχουμε κουίζ συνωμοσιολογίας και όντως το έχουμε.

(ευχαριστούμε Ryan, καλή επιτυχία ευχόμαστε εκεί θα είμαστε να τα σηκώσουμε μαζί)

Μετά από τέτοια αυτοεπιβράβευση, μας χρειάζεται ένα κουίζ όπως το πόσο ψώνιο είσαι. Ωστόσο, για εσένα που το έχεις ήδη κάνει τα δεδομένα είναι διαφορετικά young boy. Μην προσπαθήσεις να βγεις από την δύσκολη θέση στην οποία μπήκες οικειοθελώς πατώντας στο σημερινό τεστ που υπόσχεται όποιο αποτέλεσμα και αν βγάλεις, να μην σε κακοκαρδίσει. Τουναντίον. Εμείς είμαστε εδώ για να σε στηρίξουμε. Να σου προτείνουμε να μας μιλήσεις για τα παιδικά σου χρόνια. Να μας εξηγήσεις τι δεν πήγε καλά ή τι πήγε και πιστεύεις σε θεωρίες συνωμοσίας και άλλες τέτοιες δεισιδαιμονίες.

Εκτός αν ισχύουν όλα αυτά και εσύ το έχεις το δίκιο. Ποτέ δεν ξέρεις με όλους αυτούς εκεί έξω. Ε; Καλά δεν τα λέω; Τώρα ήρθε η ώρα να μας τα πεις και εσύ.

*Συμβουλή: Μην κοιτάς πίσω, αριστερά, δεξιά, καθώς απαντάς, δεν είναι κανείς. Αλήθεια.

 

Share
Follow
 

Best of Network

Το άγγιγμα οπαδού σε δημοσιογράφο

Πριν από τον τελικό Κυπέλλου στην Ισπανία μία Γαλλίδα δημοσιογράφος προσπάθησε να κάνει τη δουλειά της, όμως μεθυσμένοι φίλοι της Μπαρτσελόνα δεν την άφηναν να κάνει τη δουλειά της. (VIDEO)

 

Μια μεγάλη αλητεία

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη γενναιοδωρία για έναν άντρα από το να κάνει μία γυναίκα να αισθάνεται όμορφη. Να της το λέει κυρίως όταν τη βλέπει να τρεμοσβήνει.

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.