TEAMWORK

Οι 37 κανόνες της κρεβατοκάμαρας

Η master bedroom είναι για αρχόντους.

Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει. Καμία αντίρρηση, για να το λέει ο θυμόσοφος λαός, κάτι παραπάνω θα ξέρει. Υπάρχει όμως κι ένα συγκεκριμένο δωμάτιο του σπιτιού μας, που αξίζει λίγο παίνεμα και λίγη αγάπη παραπάνω από τα υπόλοιπα. Κι αυτό δεν είναι άλλο από την κρεβατοκάμαρα, τον πιο ιερό χώρο όλων.

Διαβάστε περισσότερα

Ποιο αυτοκίνητο θέλω σήμερα (και γιατί)

Το παρόν θέμα δεν είναι απλά ένα ευχολόγιο. Ο κωδικός είναι το leasing.

Αν μετρήσουμε τις φορές που σκεφτόμαστε αυτοκίνητα και ευχόμαστε αυτά, όχι απλά θα μας πάρει πιο εύκολα ο ύπνος, αλλά πιθανότατα δεν θα ασχοληθούμε με τίποτα άλλο για τέσσερις-πέντε μέρες. Θα μου πεις, σε κανέναν δεν κόστισε το να ονειρεύεται. Πριν συμφωνήσουμε και κάνουμε raise σ' αυτό το γλυκό κλισέ, ρίξαμε μια ματιά στο Lease Plan και αναθεωρήσαμε.

Διαβάστε περισσότερα

Η αγαπημένη μου μακαρονάδα

Επιλέγουμε ανάμεσα σε λαχταριστές πέννες και μακαρονάδες με κιμά.

Για όσους δουλεύουν σε εταιρείες, το φαγητό στη δουλειά είναι μεγάλο πρόβλημα. Ειδικά αν δεν έχεις φροντίσει να φέρεις τάπερ από το σπίτι σου. Το μεσημέρι φτάνει, μαζί κι η πείνα σου και ξαφνικά αρχίζουν αυτές οι προβληματικές συζητήσεις με τους συναδέλφους για το τι θα παραγγείλετε, οι οποίες μέχρι να καταλήξουν κάπου έχεις αρχίσει να τους βλέπεις όλους σαν μακαρόνια.

Διαβάστε περισσότερα

Εμείς θα βουτήξουμε στα βαθιά μια από τις επόμενες μέρες. Εσύ;

Rafting, κολύμβηση, jet ski, babyswimming. Υπάρχει ένα water activity για όλους. Είσαι έτοιμος να ανακαλύψεις το δικό σου;

Το νερό έχει ποιότητες, διαβαθμίσεις, μνήμη και συνείδηση. Πάνω απ' όλα, όμως, έχει πλάκα. Μπορείς πχ να φανταστείς τις διακοπές σου χωρίς νερό; Μπορείς να σκεφτείς οτιδήποτε χαρούμενο, θετικό, αισιόδοξο που να μη συνδέεται με πολύ ή λίγο, δροσερό ή ζεστό, τρεχούμενο ή κυματισμό νερό;

Διαβάστε περισσότερα

Η πρώτη μου φορά στο γήπεδο

Μια έξοδος -συνήθως με τον μπαμπά- που κανείς άντρας δεν μπορεί να ξεχάσει.

Δεν ξεχνιούνται. Η θύρα που κάθισες. Το κασκόλ που φορούσες. Το 'ωωωωωωωω' της κερκίδας στην πρώτη χαμένη φάση της ομάδας σου. Ο πανηγυρισμός στο πρώτο γκολ ή στο πρώτο καλάθι. Τα πατατάκια και η κοκακόλα στο ημίχρονο. Όλα τα κομμάτια που φτιάχνουν το παζλ της πρώτης σου φοράς στο γήπεδο, δεν ξεχνιούνται με τίποτα.

Διαβάστε περισσότερα

Τα χειρότερα φανάρια της Αθήνας

Βγάζουμε τον πόνο μας για όλες εκείνες τις φορές που πιστέψαμε ότι δεν θα βγούμε ποτέ από το αμάξι.

Ελάχιστα πράγματα μπορούν να γίνουν πιο εκνευριστικά από ένα μποτιλιάρισμα. Εγκλωβισμένος στο αυτοκίνητο, χωρίς τρόπους διαφυγής, κάνεις απλά υπομονή και ονειρεύεσαι καλύτερες μέρες, με άδειους δρόμους και κυρίως, χωρίς ούτε ένα φανάρι να σου κόβει το δρόμο. Μετά βέβαια, κάποιος σου κορνάρει, ξυπνάς απότομα και προχωράς δυο μέτρα, μέχρι να ξανασταματήσεις, λογικά στο επόμενο φανάρι.

Διαβάστε περισσότερα

Η χειρότερη μέρα μου στο στρατό

Οι δημοσιογράφοι του Oneman μοιράζονται τις πιο μίζερες στιγμές της θητείας τους.

Δύσκολο πράγμα ο στρατός. Μακριά από το σπίτι, την οικογένεια και τους φίλους, με λίγο ύπνο και τριγυρισμένος από αγνώστους,  μετράς αντίστροφα τις ημέρες μέχρι να γίνεις και πάλι πολίτης.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7

Οι άνθρωποι; Δεν ξέρω αν με ενδιαφέρουν πια

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Ζωγράφιζα από μικρή. Είχα χέρι, λέγανε οι δασκάλες στους γονείς μου. Εκείνοι γελούσαν. Μάλλον, η μητέρα μου γελούσε. Ο πατέρας μου ούτε που το άκουγε.

Gift Calendar 2017
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.