40 χρόνια Golden Girls και cheesecake
Τα Χρυσά Κορίτσια μάς έμαθαν ότι δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορεί να φτιάξει με ένα κομμάτι γλυκό.
- 15 ΣΕΠ 2025
Τα Χρυσά Κορίτσια μάς έμαθαν ότι δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορεί να φτιάξει με ένα κομμάτι γλυκό.
Είναι τελικά χρήσιμα τα καθαριστικά για την αντιμετώπιση της βρωμιάς, των φυτοφαρμάκων και των μικροβίων;
Λίγα πράγματα λειτουργούν τόσο ενωτικά στις συζητήσεις περί φαγητού όσο τα μουστοκούλουρα του ιστορικού φούρνου στο Μαρκόπουλο.
Για χιλιάδες χρόνια, οι άνθρωποι συγκεντρώνονται σε μικρές ομάδες για να απολαύσουν ένα γεύμα. Γιατί είναι σημαντικό και γιατί συνεχίζουμε αυτή την παράδοση;
Από την κυρία Ντίνα στη νέα ομάδα, το μαγειρείο στο Παλαιό Φάληρο συνεχίζει μια παράδοση χρόνων.
Μία μικρή και συμπυκνωμένη λίστα που τα έχει όλα: γύρο, καλαμάκι, μπιφτέκι και κεμπάπ.
Από το μουσείο τυριών στο Παρίσι έως τις σπηλιές ωρίμανσης στο Jura, οι ταξιδιώτες ανακαλύπτουν ότι το τυρί μπορεί να αποτελέσει έναν οδηγό για τοπία, παραδόσεις και ιστορίες που δεν θα μπορούσαν να μάθουν αλλιώς.
Η συγγραφέας Αναστασία Μιάρη επανέρχεται με μια νέα έκδοση όπου καταγράφονται συνταγές και αφηγήσεις από γιαγιάδες που αποτελούν αυθεντικούς φορείς της τοπικής κουζίνας.
Μέσα στο πράσινο, βρίσκεις τη χαλαρότητα που χρειάζεσαι τις ζεστές μέρες του Σεπτεμβρίου, μαζί με νόστιμες γεύσεις.
Νησιώτικοι προορισμοί που φημίζονται όχι μόνο για τις παραλίες και τη φυσική τους ομορφιά, αλλά και για την κουζίνα τους.
Σε αυτά που ξέρουν πώς πίνουμε τον καφέ μας, που φτιάχνουν το αγαπημένο μας κοκτέιλ, που μας φροντίζουν και – πάνω από όλα – που μας κάνουν να νιώθουμε άνετα.
Οκτώ κλασικές αξίες που αντιστέκονται στις τάσεις της εποχής και παραμένουν (σχεδόν) ακέραιες στο πέρασμα του χρόνου.
Η γαστρονομική βόλτα αυτού του μήνα μας οδηγεί από τα Άνω Πετράλωνα και την Καλλιθέα, μέχρι το Παλαιό Φάληρο και την Κυψέλη, συγκεντρώνοντας μαγαζιά ταιριαστά στη νέα καθημερινότητα.
Μεζέδες, σάντουιτς και μαγειρευτά σε μαγαζιά που συνδυάζουν ποιότητα και καλή τιμή για την επόμενη έξοδό σου στην πόλη.
Στα 52α γενέθλια του σκηνοθέτη, απολαμβάνουμε ξανά μία από τις πιο αγαπημένες του ταινίες – για το φαγητό, τη μουσική και τις φιλίες γύρω από ένα τραπέζι.