ΦΑΓΗΤΟ

Μουντιαλικές βραδιές με δροσερές μπίρες και λαχταριστά σνακ

Λίγο πριν την εκπνοή του Μουντιάλ απόλαυσε βραδιές μπάλας με τον εκπληκτικό συνδυασμό μπίρας εζα και σνακ El Sabor.

Σαν να είμαστε εκεί μαζί σου. Σε φανταζόμαστε καθισμένο στον καναπέ με το air condition στο full. Ή ακόμα καλύτερα σε μια αραχτή καρέκλα σκηνοθέτη στον κήπο. Είσαι πανέτοιμος για άλλο ένα παιχνίδι Μουντιάλ, όπως κάθε γνήσιος φίλαθλος του ποδοσφαίρου σε αυτόν τον κόσμο. Το μήνυμα στο κινητό λέει ότι η παρέα καταφθάνει και έχει όρεξη για μπίρα και…συμπάθεια, και καλά μόνο εσύ να βγάλεις το φίδι από την τρύπα. Δεν ανησυχείς. Είσαι χαλαρός. Γιατί έχεις ακολουθήσει τις συμβουλές μας και έχεις ετοιμάσει για την παρέα σου την ιδανική ποδοσφαιρική βραδιά.

Το πώς το κάνεις αυτό, θα σου το πούμε ευθύς αμέσως. Αφού πάρεις μια γεύση από το πώς απολαμβάνουμε εμείς τις βραδιές Μουντιάλ στο Σπίτι της 24MEDIA.

Κατ’ αρχάς οφείλεις να έχεις γεμίσει το ψυγείο σου με μπίρες εζα από νωρίς για να παγώσουν σωστά πριν τις σερβίρεις στους φίλους σου. Ο καιρός δεν σηκώνει ζεστή μπίρα και οφείλεις να προσφέρεις στην παρέα ό,τι καλύτερο υπάρχει. Γι’ αυτό κάνεις τον κατάλληλο χώρο στο ψυγείο και βάζεις στη μία μεριά εζα Premium Pilsener και στην άλλη μεριά εζα Fine Lager. Ώστε είτε εσύ είτε όποιος κάνει τη διαδρομή μέχρι το ψυγείο, να διαλέξει τη δική του αγαπημένη. Και πως θα  επιλέξεις την δική σου αγαπημένη (αν δεν το ξέρεις ήδη βέβαια); Συνέχισε να διαβάζεις και θα ανακαλύψεις ποια ταιριάζει στο γευστικό γούστο αλλά και την προσωπικότητά σου.

Η εζα premium Pilsener είναι μία μπίρα με σώμα, άρωμα και ντελικάτη πικράδα, ζυμωμένη στο σωστό χρόνο. Εύγευστη, ευκολόπιοτη. Ιδανική για τις στιγμές που έχει κλειδώσει το σκορ για την ομάδα που υποστηρίζεις και κρουζάρετε προς την πρόκριση. Η εζα Fine Lager από την άλλη είναι μια ξανθιά μπίρα με γεμάτο σώμα και αρμονία γεύσης. Ευχάριστη και δροσιστική, με ελαφριά αρώματα και απαλή πικράδα. Μια μπίρα που ταράζει τα νερά. Είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού που ανυπομονείς να ανοίξει το σκορ. Ή για εκείνα τα τελευταία λεπτά της παράτασης πριν πάμε στα πέναλτι.

Ξέρεις όμως πολύ καλύτερα από εμένα ότι με την τρίτη ή την τέταρτη γουλιά μπίρας, το μυαλό θα αρχίσει να ονειρεύεται γεύσεις μαγικές και ονειρεμένες. Το στομάχι θα αρχίσει να διαμαρτύρεται και να ζητά κάτι τσιμπητό. Σου έχουμε και εδώ την ιδανική πρόταση. Πανεύκολα και γευστικά wraps για να ικανοποιήσεις και τον πιο απαιτητικό σε αυτά τα μουντιαλικά βράδια και τραγανά nachos για να τσιμπάς ανάμεσα στα γκολ.

Πριν ξεκινήσεις να “τυλίγεις” τα wraps, οφείλεις να προετοιμαστείς σωστά. Να έχεις τα βασικά για να κάνεις παιχνίδι. Τα προϊόντα El Sabor, με γευστικότατες και ελαφριές τορτίγιες είναι εκεί για να αποτελέσουν τη βάση κάθε wrap που θα φτιάξεις. Σε μικρό, μεσαίο και μεγάλο μέγεθος, κλασική τορτίγια ή ολικής άλεσης. Και όπως υπάρχει η βάση έτσι ακριβώς υπάρχει και η κατάλληλη γαρνιτούρα. Με τις sauces El Sabor να πιάνουν υψηλά γευστικά επίπεδα, είσαι καλυμμένος. Jalapeño Cheese, Sweet and Sour, Picante και BBQ είναι οι τέσσερις επιλογές σου για να παίξεις μπάλα. Εκεί όμως που πρέπει να βάλεις την φαντασία σου να δουλέψει, είναι στο τι θα βάλεις μέσα στα wraps σου.

Τόσα φανταστικά υλικά παράγει αυτή η χώρα, γιατί να μην τα εκμεταλλευτείς. Μία ωραία γραβιέρα σε κύβους, λίγη τριμμένη μυζήθρα, λίγη φορμαέλα ή ακόμα πιο απλά και παραδοσιακά ένα ωραίο κασέρι ή λίγη τριμμένη φέτα. Ντομάτα, κρεμμύδι, μανιτάρια και ό,τι άλλα λαχανικά βάλει ο νους σου. Πριν έρθει να προσγειωθεί κάποιο αλλαντικό της Μακεδονίας και της Θράκης ή κάποιο σύγκλινο ή παστό.

Αυτό το άρωμα Ελλάδας που φέρει ένα τέτοιο wrap στη ζωή σου, θα έρθει να ταιριάξει απόλυτα με την μυσταγωγία που θα ανακαλύψεις σε κάθε γουλιά μιας μπίρας εζα. Στα αρώματα και το σώμα που έχουν οι μπίρες σε αυτόν τον όμορφο τόπο που λέγεται Αταλάντη.

Κι αν δεν είσαι της κουζίνας, και δεν έχεις χρόνο για πολλά-πολλά προμηθεύσου σακούλες με nachos σε όλες τις γεύσεις. Cheese, Chili, Texas BBQ και Jalapeño, γεύσεις που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς φιλάθλους και αποτελούν εξαιρετική συνοδεία για κάθε μουντιαλική στιγμή…και φυσικά εξαιρετική συνοδεία για την αγαπημένη σου εζα.

 

 

Αφού έχεις διαβάσει μέχρι εδώ γενναίε μου σημαίνει ότι είσαι έτοιμος για τον επόμενο αγώνα αλλά και για την επόμενη μάζωξη στο σπίτι σου. Και κράτα στο μυαλό σου ότι το Μουντιάλ θα τελειώσει κάποια στιγμή. Αλλά το καλοκαίρι και οι παρεΐστικες βραδιές κρατούν πολύ πολύ περισσότερο.