ΦΑΓΗΤΟ

Ο σωστός τρόπος να δεις μικρό και μεγάλο τελικό αυτό το Σ/Κ

Προετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια και σου δίνουμε εκείνα τα στοιχεία που πρέπει να διέπουν τις βραδιές σου.

Η κατάθλιψη είναι κοντά. Με το που σηκώσει η Γαλλία ή η Κροατία το απόγευμα της Κυριακής την κούπα, αυτόματα θα ξεκινήσει το χρονόμετρο να μετρά αντίστροφα για τη διοργάνωση στο Κατάρ. Μόνο που θα μένουν 4 ολόκληρα χρόνια μέχρι το επόμενο. Αλλά ας μην βάλουμε ακόμα μεσίστιες τις σημαίες. Μένουν 2 ματσάρες για να τις χαρείς μαζί με την παρέα σου. Και όπως θα καταλάβεις παρακάτω, υπάρχει τρόπος να βγεις πολλαπλά κερδισμένος.

Πάμε όμως να δούμε τι συνέβαινε μέχρι τώρα στα ποδοσφαιρικά βράδια του φετινού καλοκαιριού. Φρόντιζες να έχεις τελειώσεις τις δουλειές από νωρίς, εντόπιζες ποιος από την παρέα την έχει μεγαλύτερη την τηλεόραση και κανονίζατε να μαζευτείτε όλοι σπίτι του λίγο πριν τις 9. Κι εκεί έπεφτε το μεγαλύτερο ερώτημα της βραδιάς. “Τι θα φάμε;”.

 

Κι αφού δώσουμε τα εύσημα στον Άγνωστο Παραγγέλτη, σε αυτόν που σε κάθε παρέα αναλάμβανε να μαζέψει την παραγγελία της παρέας, να σου αποκαλύψουμε και τον έξτρα λόγο που αυτός ο φίλος αναλάμβανε με χαρά να μπει εκείνος στο efood για να βάλει την παραγγελία. Εδώ και ένα μήνα τρέχει μια τρελή προσφορά. Βάζοντας τον κωδικό EFOODBALL στο τέλος κάθε παραγγελίας από το efood, μαζεύεις συμμετοχές και μπαίνεις στην κλήρωση για να κερδίσεις μια τηλεόραση 4Κ 49“, ένα PlayStation 4, δωρεάν delivery για ένα μήνα και κουπόνια 10€. Και αυτή η προσφορά ισχύει μέχρι αυτή τη Δευτέρα 16 Ιουλίου.

Τώρα που τα ξέρεις όλα, μπορούμε με θάρρος να σου παρουσιάσουμε εκείνα τα στοιχεία που χρειάζεσαι για να απολαύσεις τα δύο αυτά παιχνίδια με τον καλύτερο τρόπο.

Η παρέα που θα επιλέξεις

Έκανες casting ένα μήνα τώρα στους φίλους. Πλέον είμαι σίγουρος ότι ξέρεις με ποιους θες να περάσεις αυτά τα δύο βράδια. Πολλοί κατακρίνουν εκείνον που ασχολείται συνέχεια με το στοίχημα όταν βλέπετε μπάλα αλλά ποιος λέει ότι αυτός ο τύπος δεν είσαι εσύ; Και πολύ καλά κάνεις θα σου πω εγώ. Να βρεις κι άλλους που ασχολούνται μόνο με αυτό να το δείτε παρέα το παιχνίδι. Αυτό ισχύει και για κάθε κατηγορία φιλάθλου. Αν δεν σου αρέσουν εκείνοι που το παίζουν προπονητές, μην τους καλέσεις, αν σου την σπάνε οι ξερόλες της μπάλας, απόφυγέ τους. Κι αν δεν σου αρέσουν εκείνοι που έρχονται πιο πολύ για το φαγητό, παρά για την μπάλα, μάλλον πρέπει να μην με καλέσεις σπίτι σου.

 

Το setup του χώρου

Δεν έχει τόση σημασία αν το ποδόσφαιρο είναι η ζωή σου ή όχι. Αποφάσισες να δεις τελικό στο σπίτι; Θα το τιμήσεις. Θα σεβαστείς τον θεσμό και θα δημιουργήσεις ένα ιδανικό σκηνικό για εσένα και την παρέα σου. Μέτριος φωτισμός, η τηλεόραση στο επίκεντρο και σε κοντινή απόσταση ένα ψυγειάκι για να κάνετε refill στα ποτά σας. Ή έστω βγάλτε βάρδιες για το ποιος θα κάνει τα πήγαινε – έλα στην κουζίνα.

Η παραγγελία στο efood

Δεν ήρθαμε στο δάσος για κυνήγι παιδιά, που λέει και το ανέκδοτο. Για εμένα, αυτή είναι η μεγαλύτερη ιεροτελεστία και θέλει πρόγραμμα, συζήτηση και θάρρος γνώμης. Πάνω απ’ όλα όμως θέλει efood. Γιατί έχει την απεριόριστη ποικιλία που θα αφήσει τον καθέναν στην παρέα να βρει αυτό που του αρέσει. Να ξεκαθαρίσω εδώ ότι είμαι πολύ υπέρ του να παραγγέλνουμε από δύο διαφορετικά καταστήματα αν θέλουμε διαφορετικά πράγματα. Αντί να τσακωνόμαστε αν θα φάμε σουβλάκια ή πίτσα. Η λύση είναι ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ!

 

Αλλά πέρα από την ποικιλία, οφείλω να σου υπενθυμίσω ότι το αγαπημένο efood θα σε βγάλει διπλά κερδισμένο αυτό το Σ/Κ με την παραγγελία σου. Απλά βάζοντας τον κωδικό EFOODBALL στο τέλος κάθε παραγγελίας.

Το αν το πρωί της Δευτέρας θα σε βρει πικραμένο από το αποτέλεσμα του αγώνα, δεν μπορώ να το ξέρω. Το θέμα είναι να φερθείς εσύ έξυπνα, μπας και περά από τροπαιούχο ή πικραμένο, σε βρει και κερδισμένο.