ΦΑΓΗΤΟ

Θα έτρωγες μπέικον μαγειρεμένο σε λάβα;

Ο όρος 'ξεροψημένο' μόλις απέκτησε την πιο κυριολεκτική έννοια που θα μπορούσαμε να φανταστούμε.

Μπέικον με αυγά. Ελάχιστα πράγματα είναι πιο νόστιμα και πιο εύκολο να μαγειρευτούν, απ’ ότι αυτός ο μαγικός συνδυασμός.

Τι χρειάζεσαι άλλωστε; Ένα απλό τηγάνι, λίγο λαδάκι κι έγινες. Οι ξεροψημένες φέτες του μπέικον σε περιμένουν να τις φας, σκέτες, είτε σαν συνοδεία για το οτιδήποτε. Πραγματικά, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι που δεν ταιριάζει με το μπέικον.

Αν πάλι δεν έχεις τηγάνι, μην ανησυχείς. Βρες το κοντινότερο ηφαίστειο, μάζεψε λίγη λάβα και πέτα πάνω το μπέικον και τα αυγά.

Όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο, είναι εξίσου απλό και γρήγορο και το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα καυτό και ξεροψημένο: