MEN'S ONLY

Είναι πέντε λεπτά σεξ αρκετά; Και όμως!

Οι επιστήμονες δίνουν την απάντηση που θα ανακουφίσει χιλιάδες άντρες.

Πόση ώρα διαρκεί αυτό το καλό σεξ τέλος πάντων, αναρωτιόταν πριν μερικούς μήνες η Αλεξάνδρα Σαμσά, σε ένα θέμα που δεν άφησε ασυγκίνητο αναγνωστικό κοινό. Στο ίδιο θέμα μάλιστα, η Αλεξάνδρα παρέθετε και στοιχεία: Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο New York Magazine το 2015, ο μέσος όρος διάρκειας μιας καλής συνουσίας φρέναρε στα μόλις 5,4 λεπτά!

Διαβάστε περισσότερα

Τελικά πόσα ξέρεις για το ψήσιμο και την ιεροτελεστία του;

Σε αυτή την χώρα είμαστε όλοι ψήστες και για αυτό καθίσαμε απέναντι από έναν έμπειρο ψήστη και του κάναμε μερικές ερωτήσεις.

Ο Έλληνας ξέρει από ιατρική και έρωτα, μέχρι ψήσιμο και μπάλα. Ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής αλλά κάτι συνέβη και του έκοψαν την καριέρα, μπορούσε να γίνει γιατρός αλλά οι πολλές ώρες δουλειές τον απέτρεψαν και κατέληξε dj στο bar της γειτονιάς ενώ όταν χαλάει το αμάξι του κάθεται πάνω από τον μάστορα και του δίνει συμβουλές.

Διαβάστε περισσότερα

Η κυκλική προπόνηση που θα σε κρατήσει fit στις διακοπές

Οι διακοπές είναι ταυτόσημες της χαλάρωσης, αλλά λίγος (και απαραίτητος) χρόνος για το σώμα σου δεν έβλαψε ποτέ.

Αύγουστος, ο μήνας των αδειών από τη δουλειά και των διακοπών, ο μήνας που σπάει η ρουτίνα και η ζωή γίνεται πιο απλή και πιο διασκεδαστική. Πρέπει να ξέρεις όμως ότι είναι και ο μήνας που έχεις επιτέλους το χρόνο να βάλεις σε εφαρμογή ένα πρόγραμμα προπόνησης χωρίς να αγχώνεσαι να φύγεις από το γραφείο ή να ξυπνήσεις νωρίς για να το κάνεις. Χρόνος υπάρχει, εσύ βάλε τη θέληση και εμείς θα βάλουμε τις γνώσεις και το πρόγραμμα σου.

Διαβάστε περισσότερα

7 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις στις διακοπές μαζί της

Για να περάσει αυτή καλά και εσύ καλύτερα.

Ω, ναι. Η ώρα που μαζεύεις μαγιό και λοιπά μπογαλάκια, τα ρίχνεις σε ένα σακ βουαγιάζ και μην τον είδατε, έφτασε. Μέσα σε αυτήν την ανέμελη εικόνα που συνδυάζει ξεκούραση με φευγιό, υπάρχει και το κορίτσι. Η κοπέλα, η γυναίκα, η σχέση σου τέλος πάντων.

Διαβάστε περισσότερα

25 ξερά στατιστικά για τα 25 χρόνια της Premier League

Οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια, αλλά θα σε βοηθήσουν να βγάλεις κάποια συμπεράσματα για την άνοδο και την εκτόξευση του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο.

Το αγγλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου είναι το αρχαιότερο του σύμπαντος, αλλά η Premier League, με τη μορφή που την απολαμβάνουμε (και τη χρυσοπληρώνουμε) σήμερα, μετράει μόλις 25 χρόνια ζωής.

Διαβάστε περισσότερα

Στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών δεν κάνουμε πειράματα

Συνέντευξη με τον δερματολόγο δερματοχειρουργό Δρ. Ιωάννη Παπαγγελόπουλο, επικεφαλής της εξειδικευμένης κλινικής μεταμόσχευσης μαλλιών Hairtransplant.

Το surf και πώς θα το κάνεις σαν πρωταθλητής

Συμβουλές από τον Έλληνα πρωταθλητή, Στέλιο Διονυσόπουλο και ασκήσεις για να δαμάζεις ακόμα μεγαλύτερα κύματα.

Είναι αυτή η εποχή που τα μελτέμια κυριαρχούν στη χώρα μας. Η εποχή είσαι στην παραλία και βλέπεις μεγάλα κύματα και – είτε είσαι σχετικός είτε άσχετος με το άθλημα – σκέφτεσαι “Να είχα τώρα μια σανίδα, να έκανα λίγο σερφ”.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.