FITNESS

Oneman Exercise Series: η γυμναστική στα καλύτερά της (episode 4)

Μάθε όλους τους τρόπους γυμναστικής στο ΟΝΕΜΑΝ μέσα από μια υψηλής παραγωγής σειρά webisodes, το EXERCISE. Στο τέταρτο επεισόδιο μάθε τι σου προσφέρει η αερόβια άσκηση.

Το ΟΝΕΜΑΝ σε συνεργασία με τον Μιχάλη Μηνούδη (καθηγητής φυσικής αγωγής, πρωταθλητής Ελλάδας στο ύψος με διεθνείς διακρίσεις και δημιουργός του Personal Training Places που ειδικεύεται στις πιο up to date μεθόδους γυμναστικής) και την υποστήριξη του Head & Shoulders  σου δείχνει τα ωφέλη της αερόβιας προπόνησης.

Επεισόδιο 4:  Αερόβια προπόνηση

H αερόβια προπόνηση βελτιώνει το καρδιαναπνευστικό σύστημα, την αντοχή, και σε συνδυασμό με την κατάλληλη διατροφή βοηθάει στη μείωση του λίπους!

Το τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων, το έντονο περπάτημα, το ανέβασμα σκάλας, το ποδήλατο,τόσο στην ύπαιθρο όσο και στον κατάλληλα διαμορφωμένο κλειστό χώρο, μπορούν να επιλεγούν με τη βοήθεια του γυμναστή σου και ανάλογα με το επίπεδο εκγύμνασης σου.

Η αερόβια άσκηση ενεργοποιεί τις μεγάλες μυικές ομάδες και πρέπει να αποτελεί το 50% της άσκησης σου! Η βελτίωση που παρατηρείται σε αγύμναστα άτομα μετά από τρεις μήνες είναι 15%.

Δες πως μπορείς να ωφεληθείς από την αερόβια προπόνηση στο τέταρτο Webisode. Το EXERCISE στο ONEMAN συνεχίζεται…

Τσέκαρε και τα τρία πρώτα επεισόδια της σειράς

Προπόνηση με ιμάντες!

Προπόνηση με αντιστάσεις!

Πιλάτες!