SEX

10 πράγματα που μπορεί να σημαίνει μία χυλόπιτα

Εκτός του ότι δεν της αρέσεις.

Ας μιλήσουμε λίγο για εκείνο το κορίτσι που _. Σιωπή. Μερικοί μορφασμοί και κουνήματα χεριών που μοιάζουν να προσπαθούν να λύσουν κάτι και πάλι, απόλυτη σιωπή.

Διαβάστε περισσότερα

Τα 10 αναπάντητα ερωτήματα μίας σχέσης

Μία λίστα από όλες αυτές τις απορίες που ποτέ κανένα ζευγάρι δεν κατόρθωσε να λύσει. Μεταξύ μας, ούτε την γενική τους ιδέα δεν καταφέρνουν να πιάσουν.

Πριν γεμίσουμε την οθόνη μας με ερωτηματικά εντελώς κινηματογραφικά, ας συμφωνήσουμε ότι ανεξαρτήτως στυλ και συνθηκών δεν υπάρχει σχέση που να μην σέρνει πίσω της σαν γαμήλια τενεκεδάκια, ένα σωρό από ερωτήματα.

Διαβάστε περισσότερα

10 λόγοι που το κορίτσι σου κάνει φασαρία στο κρεβάτι

(Και μάλιστα,περισσότερη από σένα) Πριν παρεξηγηθείς, να πούμε ότι δεν το λέμε εμείς, αλλά οι επιστήμονες.

Φωνάζω, φωνάζεις, φωνάζει. Φωνάζουμε. Παρόλα αυτά, ας είμαστε ειλικρινείς. Κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής η ένταση της γυναικείας κραυγής  από την αντίστοιχη αντρική είναι δύο μη συγκρίσιμα μεγέθη.

Διαβάστε περισσότερα

10 λόγοι που οι γυναίκες θα θέλουν πάντα το κακό παιδί

Μία αγανακτισμένη διαπίστωση που άργησε πολύ να γραφτεί και μερικά επιχειρήματα που αποδεικνύουν ότι η κατάσταση δεν σώζεται. Με τίποτα.

Ας μιλήσουμε λίγο για τον μαλάκα. Για τον άντρα που εξαφανίζεται, τον άντρα που είναι και δεν είναι, τον άντρα που δεν μπορεί τα πολλά πολλά, τον άντρα που θέλει την ησυχία του και ταυτόχρονα κυκλοφορεί ανήσυχος συνοδευόμενος από διαφορετική, καλή παρέα.

Διαβάστε περισσότερα

Βρήκαμε τον άνθρωπο που θα σε κάνει μάστορα του φλερτ

Το MenOfStyle υποστηρίζει πως μπορεί να πάει τη σχέση σου με τις γυναίκες σε άλλο επίπεδο.

''Οι γυναίκες δεν δαγκώνουν στην πρώτη προσέγγιση. Δεν υπάρχει περίπτωση μόλις τις πλησιάσεις για να τους μιλήσεις να σου πετάξουν pepper spray ή ν' αρχίσουν να ουρλιάζουν. Οι χειρότερες μορφές απόρριψης που υπάρχουν είναι να σου απαντήσουν κάτι του τύπου 'περιμένω παρέα', 'είχαμε μια συζήτηση και μας διέκοψες', 'ξέρεις δεν έχω και τόσο όρεξη' , 'έχω σχέση' ή να μην σου μιλάνε ιδιαίτερα''. Αυτό ήταν ένα από τα πρώτα πράγματα που ήθελε να μου καταστήσει σαφή ο Χρήστος, ένας από τους Dating Coaches του MenOfStyle, κατά τη διάρκεια της κουβέντας μας και είμαι σίγουρος πως είναι το πρώτο πράγμα που θέλει να 'καρφωθεί' στο μυαλό κάθε άντρα που ζητάει τις συμβουλές του.

Διαβάστε περισσότερα

10 πράγματα που επιτρέπεται να κάνεις με μία φίλη σου

Για να αποφύγεις εκρήξεις γκρίνιας και παρεξηγήσεων. Περιττό που το λέμε αλλά προφανώς, το σεξ βρίσκεται εκτός λίστας.

Μία λεπτή κόκκινη γραμμή. Αντίστοιχη με εκείνη της ταινίας αλλά με λιγότερους πεσόντες. Η φιλία ανάμεσα σε έναν άντρα και μία γυναίκα θα μπορούσε το δίχως άλλο να προταθεί για Όσκαρ μαζί με την Meryl Streep, για Νόμπελ Ειρήνης μαζί με τον Γκάντι και για δεν ξέρω και εγώ τι άλλο και να τα σηκώσει όλα σαν να μην υπάρχει ανταγωνισμός.

Διαβάστε περισσότερα

Καλή η αντρική σας φιλία, αλλά σαν την γυναικεία δεν έχει

Επιτέλους, ήρθε η ώρα να καταρριφθεί ένας από τους μεγαλύτερους μύθους στην ιστορία των διαπροσωπικών σχέσεων. (Συγγνώμη αν σας πονάει)

Φήμες λένε ότι η τελευταία γυναίκα που κατόρθωσε να μιλήσει σε μία παρέα αντρών για τη δύναμη της φιλίας του φύλου της δίχως να την χλευάσουν, τώρα είναι στην Καραϊβική και πίνει απανωτά τα μοχίτο. Στο ενεργητικό της, έχει κερδίσει δύο φορές το τζόκερ, ήταν η μόνη επιζήσασα σε τρία αεροπορικά δυστυχήματα και δεν έχει κάνει ποτέ σεξ με πρώην της.

Διαβάστε περισσότερα
2 3 4 5 6 7 8
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.