SEX

12 λόγοι να τα φτιάξεις με συνομήλικη

Και, ο κύκλος με τους 'λόγους να τα φτιάξεις με ένα κορίτσι αναλόγως την ημερομηνία γέννησής του' κλείνει εκμηδενίζοντας τη διαφορά ηλικίας.

Με την ελπίδα το τρίτο και τελευταίο μέρος αυτής της τριλογίας να μην έχει την ίδια τύχη με το αντίστοιχο τρίτο κομμάτι από τον Νονό, πρέπει να πούμε ότι το σημερινό κείμενο έρχεται έπειτα από λαϊκή απαίτηση.

Διαβάστε περισσότερα

12 λόγοι να τα φτιάξεις με μικρότερη

Η απάντηση στο κείμενο με τους 'λόγους να τα φτιάξεις με μεγαλύτερη', ήρθε. Γιατί πάνω από όλα, θέλουμε να είμαστε δίκαιοι.

Οι απόψεις στο κόκκινο χαλί διίστανται. Οι μεν, υποστηρίζουν ότι η κατάρα των σίκουελ είναι ότι έρχονται πάντα δεύτερα. Οι δε, έχουν δει τον δεύτερο Νονό και προφανώς, έχουν την αντίθετη γνώμη.

Διαβάστε περισσότερα

12 λόγοι για να τα φτιάξεις με μεγαλύτερη

Γιατί η διαφορά ηλικίας -σε λογικά επίπεδα- κάνει καλό και επιτέλους, ήρθε η ώρα να το παραδεχθούμε.

Η Ταμίλα Κουλίεβα και η σχέση της με τον Αιμίλιο Χειλάκη στο 'Η Ζωή που δεν Έζησα' είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα.

Διαβάστε περισσότερα

Τα πιο υπερεκτιμημένα πράγματα στο σεξ

Ας είμαστε ειλικρινείς παιδιά, κανείς δεν τρελάθηκε από ηδονή τρώγοντας κεράσια από το κορμί της συντρόφου του.

Είναι μερικά πράγματα που δεν λέγονται. Τι και αν συνοδεύονται από τις καλύτερες προθέσεις του κόσμου. Απλά, δεν λέγονται. Θες για την αποφυγή του άβολου του πράγματος; Θες γιατί αποτελούν πλέον τόσο κοινό μυστικό που δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος να λεχθούν; Θες γιατί θα χαλάσουν την ατμόσφαιρα του 'περνάμε καλά στο σεξ και αυτό βγαίνει στη σχέση μας';

Διαβάστε περισσότερα

21 ατάκες που είναι πολύ νωρίς να (της) πεις

Ναι, το 'σ αγαπώ' φιγουράρει πρώτο στη λίστα. Και ναι, μπορείς να προετοιμαστείς για blackjack στο savoir vivre των σχέσεων που ακόμα δεν έχουν προλάβει να γίνουν σχέσεις.

Ακριβώς όπως συμβαίνει με τα κουλουράκια που μόλις βγήκαν από το φούρνο, οι καινούριες γνωριμίες θέλουν το χρόνο τους. Και μεγάλη προσοχή στη διαχείριση.

Διαβάστε περισσότερα

Ήρθε η ώρα να μάθεις γιατί δεν έχει οργασμό

Spoiler Alert: Στο παρόν κείμενο θα βρεις απαντήσεις που μάλλον δεν περίμενες και που σίγουρα δεν θα σου αρέσουν καθόλου.

Όταν πριν από αρκετό καιρό μία μέρα σαν και τη σημερινή καλή ώρα, μιλούσαμε μαζί για την μακροχρόνια σχέση και συμφωνούσαμε (ελπίζω) ότι θέλει και κόπο και τρόπο, στον τομέα σεξ, αν θυμάσαι καλά, ήμουν κατηγορηματική. Μία σχέση δεν στέκεται στο χρόνο χωρίς ενεργή σεξουαλική ζωή. Όσο καλά και αν μαγειρεύει(ς). Όση εμπιστοσύνη και αν έχετε ο ένας στον άλλο. Όσο και αν τα βρίσκετε με τα του σπιτιού.

Διαβάστε περισσότερα

Τα πιο άκυρα μέρη να βγεις μαζί της ραντεβού

Φαγητό θα της προτείνουν πολλοί, μία βραδιά στην εκκλησία όμως; Μόνο εσύ. (Μην τρομάζεις, δεν είναι αυτό που νομίζεις).

Κανένα ποτό. Κανένα δείπνο για δύο. Κανένα σινεμά. Και ναι, το σημερινό κείμενο μπορείς να το εκλάβεις ως κείμενο αγανάκτησης.

Διαβάστε περισσότερα
2 3 4 5 6 7 8
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.