SEX

10 ατάκες που επιτρέπεται να πεις μετά το σεξ

Προφανώς και το 'Τι σκέφτεσαι' δεν βρίσκεται εντός. Ούτε το 'πρέπει να μιλήσουμε'.

Έχεις επιβιβαστεί ποτέ στο τρενάκι του τρόμου; Όχι στο φουλ παιδικό, στο άλλο που δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει το αιματοβαμμένο χέρι ή πότε θα αναστενάξει στα μούτρα σου ένα πλάσμα που θυμίζει τον Γκάνταλφ χωρίς τον Χάρι Πότερ.

Διαβάστε περισσότερα

Τα κορίτσια που ερωτευτήκαμε ένα βράδυ για ένα βράδυ

Πριν αρχίσεις να διαβάζεις το κείμενο βάλε το 'Όνειρο Ήτανε' του Αλκίνοου Ιωαννίδη να παίζει.

Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, πρέπει να κάνουμε κάποιες διευκρινήσεις από την αρχή. Οι έρωτες της μιας βραδιάς είναι πλατωνικοί, τους ζεις μόνος και συμβαίνουν το πολύ δύο -τρεις φορές στη ζωή σου. Τώρα, που τα 'συμφωνήσαμε', ας περάσουμε στο κυρίως θέμα του κειμένου που αποτελεί ένα φόρο τιμής στα κορίτσια που πιστέψαμε ότι ερωτευτήκαμε σφόδρα για ένα βράδυ και μόλις ξυπνήσαμε, συνειδητοποιήσαμε υπό το φως του ήλιου ότι οι σκέψεις που είχαμε κάνει για εκείνα, λίγες ώρες νωρίτερα, ήταν από απλώς παράλογες μέχρι αιτία για να θεωρήσουμε τους εαυτούς μας διχασμένες προσωπικότητες. Όπως και να έχει, για ένα βράδυ νιώσαμε ερωτευμένοι.

Διαβάστε περισσότερα

Τελικά, φτιάχνεται το σεξ;

Μία από τις μεγαλύτερες απορίες στην ιστορία των ζευγαριών βρίσκει επιτέλους την απάντησή της.

Πριν από περίπου ένα χρόνο, σε μία συζήτηση που στριφογύριζε γύρω από το σεξ σαν την πεταλούδα στη φωτιά, ειπώθηκε η εξής κουβέντα: 'Όταν δεν τα βρίσκετε στο σεξ, να χωρίζετε με συνοπτικές διαδικασίες'. Φυσικά, οι αντιδράσεις ήταν γιγαντιαίες και ήρθαν στο τραπέζι παρέα με ένα ακόμη μισόκιλο ρακόμελου.

Διαβάστε περισσότερα

Πώς θα καταλάβεις ότι σε θέλει (σύμφωνα με το ζώδιό της)

Ή αλλιώς δώδεκα κινήσεις της που δείχνουν ότι ενδιαφέρεται και ότι θα πει ναι σε εκείνο τον καφέ που ακόμα σκέφτεσαι να της πεις να πιείτε.

Άσε με να μαντέψω: Δεν πιστεύεις στα ζώδια.

Διαβάστε περισσότερα

17 πράγματα που κάνεις και (πάντα θα) την ενοχλούν

Μία λίστα με όλα αυτά που εσύ νομίζεις ότι δεν τα βλέπει και εκείνη ελπίζει ότι θα τα σταματήσεις. Καμία συνεννόηση δηλαδή.

Κάποιος μεταξύ σοβαρού, αστείου και μερικών άδειων κουτιών μπύρας κοίταξε τον ουρανό με θυμοσοφική διάθεση και είπε: 'Την οικειότητα μην την πολυψάχνεις σε μία σχέση γιατί αυτή είναι που θα σου διαλύσει το κρεβάτι σου'.

Διαβάστε περισσότερα

Ξέρει κάποιος να μας πει πόσο κρατάει η φάση 'περνάμε καλά;'

Γιατί με την απορία θα μείνουμε. Και εμείς και το 99,9% των νέων ζευγαριών εκεί έξω που δεν είναι ακόμα ζευγάρια και δεν ξέρουν πότε θα γίνουν.

Το case stady πάει κάπως έτσι: Γνωριστήκατε πριν από περίπου ένα μήνα. Έκτοτε, έχετε βγει μαζί κάποιες φορές και ω του θαύματος περνάτε καλά. Πολύ καλά. Μιλάτε στο τηλέφωνο, στέλνετε ο ένας στον άλλο αστεία memes. Σιγά σιγά, αναπτύσσετε μία δική σας γλώσσα επικοινωνίας. Από αυτές που έχουν τα ζευγάρια.

Διαβάστε περισσότερα

12 λόγοι να τα φτιάξεις με συνομήλικη

Και, ο κύκλος με τους 'λόγους να τα φτιάξεις με ένα κορίτσι αναλόγως την ημερομηνία γέννησής του' κλείνει εκμηδενίζοντας τη διαφορά ηλικίας.

Με την ελπίδα το τρίτο και τελευταίο μέρος αυτής της τριλογίας να μην έχει την ίδια τύχη με το αντίστοιχο τρίτο κομμάτι από τον Νονό, πρέπει να πούμε ότι το σημερινό κείμενο έρχεται έπειτα από λαϊκή απαίτηση.

Διαβάστε περισσότερα
3 4 5 6 7 8 9
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.