ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Γιατί διαβάζεις ONEMAN; 40 γυναίκες απαντούν

Στείλαμε σε μερικές αγαπημένες μας αναγνώστριες να μας εξηγήσουν γιατί μας διαβάζουν. Μπας και καταλάβουμε κι εμείς.

Το κοινό μας είναι ανδρικό. Το λένε τα νούμερα, το λένε τα σχόλια, το λένε όλα. Και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους εσάς τους άνδρες εκεί έξω. Αλλά υπάρχουν επίσης τόσα και τόσα κορίτσια εκεί έξω που μας διαβάζουν, μας tweetάρουν, μας σχολιάζουν (και αν είμαστε τυχεροί μας στέλνουν και dm).

Ζητήσαμε λοιπόν από μερικές φανατικές αναγνώστριες του ONEMAN να μας πουν γιατί μας διαβάζουν. Ιδού τι μας απάντησαν…

Γιατί διαβάζει ONEMAN η Δώρα Παπακωνσταντοπούλου

Διαβάζω ONEMAN για το ρομάντζο & το bromance του Χατζηιωάννου, τα φωτο-ρεπορτάζ & τις μουσικές τρέλες του Αναστασιάδη, τα τούμπανα κορίτσια που συνεντευξιάζονται και κυρίως… για τα zombies που είναι μόνιμο θέμα (με καλύτερο όλων τα doorstops!) Μοναδικά, καθημερινά, αληθινά… κορίτσι.

Γιατί διαβάζει ONEMAN η Κατερίνα Φιλιππίδου

Δεν περίμενα να δυσκολευτώ τόσο να το εξηγήσω. Φαίνεται όσο πιο αβίαστα κάνεις κάτι τόσο δυσκολεύεσαι να περιγράψεις γιατί σου αρέσει. Είναι ο τρόπος που γράφουν. Δεν είχα νιώσει ποτέ τόσο relavant τις ανησυχίες για το μούσι κάποιου, ούτε είχα κάτσει να αναλογιστώ γελώντας μόνη μου με ήχο (κ όχι LOL με ύφος νεκροθάφτη) πόσες ακατάλληλες ατάκες έχω πει σε ένα date. Είναι και το περιεχόμενο. Πάντρεμα αθωότητας με αντρική ενηλικίωση. Επειδή οι λέξεις μου τελειώνουν.. το διαβάζω γιατί ένα Χρήστος, ένας Ηλίας, ένας Θοδωρής και κάποιοι ακόμα με κάνουν να γελάω, να προβληματίζομαι, να ταξιδεύω.

Γιατί διαβάζει ONEMAN η Ελένη Νικολούλια

Μα πάντα αυτό ήθελες: Να σου μιλάει ένας άντρας ανοιχτά για όλα! Γι’ αυτό μου αρέσει το oneman. Μαθαίνεις το πως σκέφτεται, το τι θέλει, το πώς το θέλει, γιατί το θέλει και πότε το θέλει. Μετά γελάς με την sexy αφέλεια που αντιμετωπίζει τη γυναίκα. Μετά επιβεβαιώνεις το “boys will be boys” και ξαναγελάς με την αθωότητα που αντιμετωπίζει το burger, το αυτοκίνητο, το κοστούμι και το gadget. Ε, και μετά είναι κι αυτός ο Χατζηιωάννου που όταν γράφει για χωρισμούς θες να του συμπαρασταθείς, όταν γράφει για σοκολάτες θες να κόψεις τη δίαιτα και να φας μαζί του, κι όταν γράφει για σειρές θες να πας στον καναπέ του και να χαζεύετε με τις ώρες. Επίτηδες το κάνει με απλά λόγια αλλά τι να πεις; Είναι κι αυτό μέρος του concept “Είμαι άντρας του 2013”. Κι αν δεν διάβαζα oneman μπορεί και να ήξερα λιγότερα γι’ αυτή τη φυλή. Ή τουλάχιστον να γέλαγα λιγότερο μαζί της…

Γιατί διαβάζει ONEMAN η Εύα Ζώτου

Γιατί διαβάζω Oneman; Έλα μου ντε. Κι εγώ αναρωτιέμαι ώρες ώρες. Λόγω μαζοχισμού μάλλον. Έλα όμως που το Oneman δεν είναι ένα ακόμα συνηθισμένο site που απευθύνεται σε άντρες. Βασικά δεν απευθύνεται μόνο σε άντρες από τη στιγμή που είμαστε πολλές που το διαβάζουμε. Πολύ απλά, γιατί καλύπτει θέματα που μας αφορούν (ναι είμαστε κι εμείς τρελά κολλημένες με τις σειρές – Joffrey ψόφα!). Γιατί μας ενδιαφέρει να δούμε πως και αν κατανοείτε τις γυναίκες (μερικές φορές είστε πολύ κοντά). Και τέλος γιατί μας αρέσει ο τρόπος που γράφετε και προσεγγίζετε διαφορετικά θέματα. Μας αρέσετε ρε παιδί μου. Τι άλλο θέλετε?

Γιατί διαβάζει ONEMAN η Τζένη Μελιτά

1ον Γιατί θέλω να ξέρω ποια είναι η νέα τάση στο μουστάκι, αν ποτέ σκεφτώ σοβαρά το ενδεχόμενο να αφήσω.

2ον  Γιατί σπαζοκεφαλιάζομαι άσχημα με τα «Αιώνια Διλήμματα». Αλήθεια, πώς να διαλέξεις ανάμεσα στη Λάμψη και το «Καλημέρα Ζωή» ή τον Νίκο τον Βετούλα και τον Γιάννη τον Μολφέτα;

3ον Γιατί ψάχνω διακαώς τρόπους να εξοντώσω τον ανταγωνισμό στο «Onewoman 2013».

4ον Γιατί τώρα πια μπορώ να εισχωρήσω σε οποιαδήποτε αντρική συζήτηση κάνοντας την έξυπνη. Από Football Manager μέχρι τις πιο hot 40άρες του πλανήτη.

5ον Γιατί οι κ.κ. Χρήστος Χατζηϊωάννου, Ηλίας Αναστασιάδης και Χρήστος Δεμέτης είναι φίλοι μου. Πολύ φίλοι μου, όμως. Πάρα πολύ φίλοι μου, λέμε.

Γιατί διαβάζει ONEMAN η Βάλια Παπαγεωργίου

Γιατί είναι fun. Γιατί διαβάζω για ωραία μέρη για φαγητό που δεν προλαβαίνω ποτέ να πάω. Γιατί είναι γεμάτο ωραίες γυναίκες και μας αρέσουν οι ωραίες γυναίκες. Για τα διλήμματα και τα roadtrip-down-memory-lane άρθρα, ακόμα κι αν αυτό που μένει στο τέλος είναι ένας αναστεναγμός και “Μεγαλώσαμε”.

Γιατί διαβάζει ONEMAN η Χρύσα Οικονομοπούλου

Βρίσκω διασκεδαστικό (… και οριακά εμμονή) το κόλλημα του Χρήστου με το φαγητό και μου αρέσουν πολύ οι συνεντεύξεις του Ηλία, αλλά δεν χάνω ποτέ Θοδωρή Δημητρόπουλο, τον οποίο θαυμάζω και θεωρώ έναν ιδιοφυή άνθρωπο και μοναδική περίπτωση δημοσιογράφου. Διαλαλώ όπου σταθώ και όπου βρεθώ πως είναι τόσο βαθύς γνώστης της ποπ κουλτούρας που αν ζούσε στις ΗΠΑ θα τον είχαν τσιμπήσει τα στούντιο για σύμβουλο ερμμ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, θα τον είχαν μετακομίσει στο Χόλιγουντ και θα ζούσε μια τρυφηλή ζωή, γεμάτη it girls, πάρτυ και Chateau Marmont ή όπου τέλος πάντων πηγαίνουν τώρα να διασκεδάσουν οι κουλ πλούσιοι.

Γιατί διαβάζει ONEMAN η Χαρά Κουδούνη

Χμ γιατί διαβάζω oneman… Γιατί είναι σαν να ακούω τους φίλους μου να μιλάνε ενώ πίνουμε καφέ (ή μπύρες). Τα γράφουν αγορίστικα, αλλά ωραία αγορίστικα, παρείστικα μωρέ, χύμα, αλλά χωρίς καφριλίκια. Γιατί μας αρέσουν οι ίδιες σειρές, γιατί διαβάζουμε τα ίδια βιβλία και γιατί ποστάρουν ωραία μπέργκερ (το ομολογώ). Γιατί ενίοτε με διαφωτίζουν για το τι θέλουν οι άνδρες (λέμε τώρα), συχνότατα με κάνουν και γελάω και ταυτόχρονα μου ανάβουν τα λαμπάκια. Αλλά πώς να μην ξαναβγώ για καφέ μαζί τους; Κόβεις τον καφέ (ή τις μπύρες) με τους φίλους σου; Happy Bday!

Γιατί διαβάζει ONEMAN η Μαρία Δημοπούλου

Γιατί είναι έγκυρο, επίκαιρο, διασκεδαστικό, ενημερωμένο, γιατί οι συντάκτες του αυτοσαρκάζονται με έναν απολαυστικό τρόπο, γιατί την ψάχνουν, για τις κριτικές του Θοδωρή Δημητρόπουλου, τα διάφορα αγαπημένα άρθρα του Χρήστου Χατζιωάννου που – άκου τώρα να δεις- τη μια με προβληματίζουν την άλλη με κάνουν να γελάω, γιατί μ αρέσει το καθαρό design κ το στήσιμό του, γιατί ακόμη κ το πληρωμένο είναι πάντα δημιουργικό και έξυπνο. Γιατί είναι η όαση στις Δευτέρες μου. Έχω κ άλλα να πω. Φτάνει ε? Χρόνια Πολλά oneman, σ αγαπάμε, συνέχισε έτσι!

Γιατί διαβάζει ONEMAN η Κατερίνα Παπαγεωργιάδη

1. Έχει το πιο ακομπλεξάριστο Urban ύφος χωρίς “Hipestrikes” υπερβολές

3. Δεν χρυσώνει το χάπι γύρω από τον ανδρικό ον!

4. Έχει το “αλατοπίπερο” της ανδρικής “καφρίλας” στον κατάλληλο βαθμό

5. Απομυθοποιεί απόλυτα το “που πήγανε όλοι άντρες?!?!?”

6. Μου δίνει τα κατάλληλα inside infos!

7. Εστιάζει στα “σοβαρά” πράγματα που πρέπει να κάνει ένας άντρας πριν τα 30 / 40 /50 / 60…. Δηλαδή, στα Bar που πρέπει να χει πάει, τις σειρές που πρέπει να χει δει, το ιδανικό μήκος για το μούσι του και αντίστοιχα απαραίτητα προσόντα που πρέπει να έχει!

8. Γραφούν τα πιο cool τυπάκια

9. Γιατί όλες οι γυναίκες κρύβουν έναν dude μέσα τους

10. Γιατί μπορώ!

Γιατί διαβάζει ONEMAN η Νίκη Σωτηροπούλου

Γιατί διαβάζω oneman; Για τα υπέροχα κείμενα του Θοδωρή Δημητρόπουλου σχετικά με μουσική και ταινίες. Δε θα ξεχάσω ποτέ αυτό το διάγραμμα. Για τις γαστρονομικές αναζητήσεις του Χρήστου Χατζηϊωαννου. Ποτέ δε μίσησα κάποιον με τόση αγάπη! Και για τα διασκεδαστικά κείμενα του Ηλία Αναστασιάδη. Το ασανσέρ του θα το θυμάμαι για πάντα!!

Γιατί διαβάζει ΟΝΕΜΑΝ η Φωτεινή Κορρέ

Μου αρέσει το ΟΝΕΜΑΝ γιατί αγαπάει τις γυναίκες και το φαγητό και τους φέρεται με τον δέοντα σεβασμό. Επίσης, η ομάδα σύνταξής του αποτελείται από τα καλύτερα παιδιά που με αυτοθυσία φέρνουν εις πέρας κάθε παράλογη αποστολή του.

Γιατί διαβάζει ΟΝΕΜΑΝ η Ναυσικά Λαλιώτη

Νομίζω μπορώ να απαντήσω γιατί μου αρέσει το OΝΕΜΑΝ αν το συγκρίνω με το σουβλάκι(?!): όσο κι αν έχεις χορτάσει, δεν γίνεται να μην πάρεις μια μπουκιά με το που βρεθεί μπροστά σου. Και αυτή είναι μια προσωπική ιεροσυλία ως σύγκριση. Από την άλλη, πώς μπορείς να μην αγαπάς ένα site που σου θυμίζει κουβέντες με τον all time άντρα κολλητό σου. Πίτσες, μπύρες, λίγο γυμναστική, γυναίκες, τσιτσί γενικά, χαζά –χωρίς παρεξήγηση- crash test που θα μοιραζόσασταν καμένες βραδιές που προορίζονταν για έξοδο και που τελικά εξελίχθηκαν στα πιο απολαυστικά night in. Εντάξει, μόλις γύρισα από τη δουλειά και είναι μεσάνυχτα. Παραλήρημα λοιπόν όλο δικό σας γιατί ξενυχτάω για να γράψω για τα γενέθλια σας. Να συνεχίσετε να κάνετε κόσμο να γράφει για σας ακόμα και με την τσίμπλα στο μάτι.

Γιατί διαβάζει ΟΝΕΜΑΝ η Ναταλί Σαϊτάκη

Καταρχάς σετάρεται ιδανικά με τον πρωινό καφέ, το φαγητό στη δουλειά με το τάπερ πάνω από το πληκτρολόγιο, το απογευματινό διάλειμμα για να ξεμπουκώσει ο εγκέφαλος, το βραδινό γάλα (κρασί εννοώ) πριν τον ύπνο. Κατά δεύτερον, δεν πρόκειται για έναν μοναδικό, καθημερινό κι αληθινό άντρα. Πρόκειται για πολλούς μοναδικούς, καθημερινούς κι αληθινούς άντρες. Ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται κι αυτός που μας ενδιαφέρει περισσότερο: ο «άντρας μέσα μας».

Χρόνια πολλά, ONEMAN!!!

Γιατί διαβάζει ΟΝΕΜΑΝ η Ιωάννα Γραμματικού

Mου αρέσει το ONEMAN για τα αιώνια διλήμματα του (σοβαροί προβληματισμοί),για τις συμβουλές στους άντρες (επιτέλους κάποιος να τους ξεστραβώσει), και φυσικά για τον Ηλία που είναι ο καλύτερος αρθρογράφος του(και περιπτεράς και σουβλατζής μαζί).

Γιατί διαβάζει ONEMAN η Μαργαρίτα Γουργουρίνη

Θα είμαι πολύ ειλικρινής, διαβάζω oneman.gr για τον Θοδωρή Δημητρόπουλο. Κοιτάζει τα film και την τηλεόραση ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που τα κοιτάζω και εγώ, μόνο που αυτός εμβαθύνει ακόμα περισσότερο (γαμώτο) και τα εμποτίζει με μια εσάνς αγορίλας που εγώ δεν έχω. Επίσης κρυφοκοιτάω κρυφογελώντας όλα τα σχεσικά σας μέχρι να βρω ένα και να εκνευριστώ. Αλλά η αλήθεια είναι πως για μένα, είστε το ωραιότερο ανδρικό site στην Ελλάδα. Ορίστε, το πα.

Γιατί διαβάζει ONEMAN η Μαριλού Θηβαίου

Τo disclaimer του ΟΝΕΜΑΝ είναι μοναδικός, καθημερινός, αληθινός  τουτέστιν  ένας τύπος που σε ταΐζει τα τίμια μακαρόνια με κιμά αλλά λατρεύει και το κυριακάτικο τραπέζι της μαμάς του,  που γουστάρει το μικρό γυναικείος στήθος αλλά εξυμνεί και τις Hot 40άρες του πλανήτη, βλέπει Homeland αλλά έχει άποψη για όλες τις σαπουνόπερες των 90s και παραδέχεται ότι τελικά η παντόφλα σε κάνει καλύτερο άνθρωπο. Συνεχίστε να γράφετε για να συνεχίσουμε να γουστάρουμε!

Γιατί διαβάζει ΟΝΕΜΑΝ η Γκέλυ

Στο ΟΝΕΜΑΝ λένε τα πράγματα έξω από τα δόντια. Όπως πραγματικά έχουν! Λίγο υπερβολικό μερικές φορές – όπως όλα στη ζωή μας – αλλά μερικά άρθρα είναι ξεχωριστά γιατί βάζουν τα πράγματα στη θέση τους. Όπως και να’χει, οι αρθρογράφοι είναι απολαυστικοί! Διασκεδάζεις! Γελάς! Και σκέφτεσαι! Χρειάζεται κάτι άλλο;

Γιατί διαβάζει ΟΝΕΜΑΝ η Des Pina

Διαβάζω το ΟΝΕΜΑΝ για να μαθαίνω τα νέα και τις σκέψεις των παιδιών (βλέπε συντάκτες) όσες μέρες δεν τους πετυχαίνω έξω στα μπαρ και στα χαμαιτυπεία.

Γιατί διαβάζει ONEMAN η Θεανώ

Γιατί μου αρέσει!! Γιατί όποτε είμαι στο γραφείο και βαριέμαι, ξέρω ότι θα μπω και θα μου φτιάξει τη διάθεση! Γιατί είμαι αδιάκριτη και μου αρέσει να ξέρω τι λένε τα αγόρια μεταξύ τους. Για να μπορώ να διαφωνήσω με τις συμβουλές της Αλεξάνδρας. Γιατί πάντα από εκεί διαλέγω τις ταινίες και τις σειρές που θα δω. Για να μπορώ να κοροϊδεύω τον Χρήστο όταν γράφει για τα βασιλικά οπίσθια από το Game of Thrones. Γιατί διασκεδάζετε, φαίνεται! Γι’ αυτό διαβαζω Oneman.

Γιατί διαβάζει ONEMAN η Βίκυ Κότσαλη

Ομολογώ οτι ειμαι “κρυφή” αναγνώστρια του Oneman( not anymore). Στην αρχή απο περιέργεια και μόνο για βα δω τι παίζει σε ένα αντρικό site. E και στη συνέχεια αυτά τα κείμενα σας, οι απόψεις και περιγραφές των συντακτών με έκαναν να το αγαπήσω!

Γιατί διαβάζει ΟΝΕΜΑΝ η Πένυ Σ.

Το ΟΝΕΜΑΝ είναι για μια γυναίκα σαν να κοιτάζει από την κλειδαρότρυπα το αγόρι της ενώ συζητάει με τους φίλους του για τα πιο καυτα θέματα! Η αιώνια αγωνία να μάθεις το πώς σκέφτεται το αντίθετο φύλο, να το κατανοήσεις και ίσως δεις τελικά και πολλά κοινά σημεία στον τρόπο σκέψης των δύο φύλων. Και φυσικά επειδή γράφει ο Ηλίας Αναστασιάδης! (χωρίς δωροδοκία παρακαλώ)

Γιατί διαβάζει ΟΝΕΜΑΝ η Εύη Καραγεώργου

Γιατί κοιτάζω από την «κλειδαρότρυπα» μέσα στο μυαλό των αντρών και προσπαθώ να λύσω την εξίσωση (στο δικό μου μυαλό), για τις ιστορίες του (αγαπημένου) Αναστασιάδη, για τις βόλτες, τα φαγητά και τα ποτά του Χατζηιωάννου, για τα αιώνια διλήμματα και τα κολλήματα σας, για την Αλεξάνδρα Χαρίτου με τα ωραία της. Κυρίως γιατί είστε «κανονικοί» με την πιο όμορφη σημασία της λέξης.

Γιατί διαβάζει ΟΝΕΜΑΝ η Γεωργία Κωτσιοπούλου

Στην ερώτηση ‘γιατί διαβάζεις Oneman;’, θα απαντήσω με λίστα. Για να συνεννοηθούμε.

1. Γιατί με κέρδισε το θέμα ‘Πόσα hot dogs των 0,70 μπορείς να φας’.

2. Γιατί κατα βάθος όλες θέλουμε να πιστέψουμε ότι υπάρχει ο ένας καθημερινός, μοναδικός, αληθινός.

3. Γιατί εντυπωσιάστηκα που τα παιδιά βρήκαν 104 κανόνες για το πρώτο ραντεβού.

4. Γιατί έμαθα σωστά τι είναι οφσάιντ, τι να τρώει μετά την προπόνηση, τι είναι το Τοugh Mudder και άλλα χρήσιμα ώστε να μπορώ να δω ένα αγώνα με αγόρια. Για την πίστα και την μπύρα κυρίως.

5. Γιατί στο site παραδέχονται πως ο άντρας την θέλει την παντόφλα του.

Βασικά αυτό το 5 ήταν που κέρδισε την καρδιά μου για πάντα.

Γιατί διαβάζει ΟΝΕΜΑΝ η Κλαίρη Κοέν

Έλα τώρα… Γιατί οι άντρες διαβάζουν “Cosmopolitan”; Θέλω κι εγώ να είμαι ικανή να σταθώ στην κουβέντα της πιο hot σαραντάρας στον πλανήτη, να ξέρω τι μπορεί να φαντάζεστε ότι θέλω στο πρώτο ραντεβού (και να γελάω κρυφά όταν τα κάνετε), να βρω την έμπνευση που έψαχνα για να (ξανα)δώ τις καλύτερες σειρές όλων των εποχών, να μπορώ να πω εμπεριστατωμένα γιατί το μικρό μέγεθος έχει ψυχή ή τι δεν πρέπει να ρωτάω ποτέ έναν άντρα – που θα ρωτήσω, αλλά δε βαριέσαι; Σε αυτό το σημείο, και αφού μου δίνεται το βήμα θα ήθελα να προσθέσω… ΘΕΕΜΟΥΤΙΑΗΔΙΕΣΤΡΩΤΕ!

Γιατί διαβάζει ΟΝΕΜΑΝ η Μαργαρίτα Γραμματικού

Δεν μπορώ να σκεφτώ συγκεκριμένους λόγους στο γιατί μου αρέσει το ΟΝΕΜΑΝ. Είναι πολλοί. Ο κύριος λόγος όμως φαντάζομαι πως είναι η συνήθεια. Μια ευχάριστη συνήθεια που δεν θα άλλαζα.

Γιατί διαβάζει ΟΝΕΜΑΝ η Ολίνα Στράτου

Η πρώτη επαφή με το ΟΝΕΜΑΝ. Τι μου θυμίζεις. Ήταν μια κρύα και βροχερή νύχτα του χειμώνα, που το κρασί έρεε άφθονο στο τίμιο σπιτικό μου και το ΟΝΕΜΑΝ ήταν η ευκαιρία να βουτήξω στα άδυτα των αδύτων της αντρικής σκέψης. Σ’ άρεσε; Έλα, σοβαρέψου τώρα. Διαβάζω ΟΝΕΜΑΝ γιατί έτσι μου αρέσει. Απλό.

Γιατί διαβάζει ONEMAN η Πωλίνα Παρασκευοπούλου

Γιατί οι μέρες εκπαίδευσης του Ηλία, μου γλίτωσαν τη συνδρομή στο Gym Tonic. Κάνω τζάμπα κοιλιακούς. Από το γέλιο. Γιατί ο Χρήστος με έκανε να δω με άλλο μάτι τα προσκλητήρια που μου πεφταν από το χέρι. Τώρα πάω στους γάμους. Για τον μπουφέ. Γιατί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ένας άντρας (ο Στέφανος) παραδέχτηκε πως φοβάται τα θρίλερ. Γιατί ο Μάνος συμπάσχει στον εθισμό μου στη μερέντα. Με κουτάλι. Γιατί, γενικά, είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα που θα λεγε και ο Ντίνος! Και θα μπορούσα να γράψω άλλους 24 (!) λόγους που διαβάζω Oneman αν δεν με ενημέρωναν από το control πως ο χρόνος μου τελείωσε (μαζί με το όριο λέξεων).

Γιατί διαβάζει ONEMAN η Δέσποινα Σ.

Γιατί κάνει αυτό το μαγικό κλικ και περνάς από τα αντρικά θέματα σε τελείως unisex. Γιατί έχουν πλάκα ακόμη και τα κείμενα με τίτλους τύπου “Μέτρα τα outs για να γλιτώσεις τα ouch…”. Γιατί οι στήλες με τα επαγγέλματα του Ηλία Αναστασιάδη είναι πραγματικά διασκεδαστικές- γενικότερα όλα τα βιωματικά. Γιατί είναι ρετρό και 80s και αγαπούν όλα τα σνακ του παρελθόντος. Γιατί καθώς φαίνεται πως αγαπούν τις γυναίκες (αλλά ποιος ξέρει πόσο τις ταλαιπωρούν κι αυτοί).

Γιατί διαβάζει ONEMAN η Βασιλική Ρουμελιώτη

Μα για ποιον αλλο λογο μπορει να διαβαζει το oneman μια γυναικα?Πολυ απλα για να μπει στο μυαλο των ανδρων! Οι περισσοτερες θελουν να το καταφερουν αυτο(και το αντιστροφο φυσικα!) και το oneman δινει τη δυνατοτητα αυτη στις γυναικες.Ακομη διαβαζω κ μου αρεσει πολυ οι πληροφοριες που δινονται για τη διασκεδαση και για οτιδηποτε νεο κυκλοφορει εκει εξω. Και τελος προσωπικα λατρευω τις στηλες ενημερωσης για τη γυμναστικη και τον αθλητισμο μιας και ειμαι γυμναστρια και με αντιπροσωπευουν απολυτα!

Γιατί διαβάζει ONEMAN η Κωνσταντίνα Τζώρτζη

Είμαι γυναίκα και εννοείται διαβάζω Oneman! Πρώτον τι πιο αστείο για μας τις γυναίκες από το να διαβάζουμε τι θεωρούν οι άντρες πως μας αρέσει –που ούτε εμείς δεν ξέρουμε. Επίσης γελάω πολύ με τις αποστολές που αναλαμβάνουν κατά καιρούς οι συντάκτες (Βλέπε περιπέτειες σε περίπτερα, σουβλατζίδικα κτλ). Υπερ-αγαπώ τα αφιερώματα σε σειρές, μιας και εν έτη 2013 θεωρούνται καθαρά αντρική υπόθεση για κάποιο λόγο και κανένα «γυναικείο» site δεν αφιερώνει λίγο χώρο ανάμεσα στα τελευταία trends για αυτές. Ε και εγώ βρίσκω τα πάντα στο Oneman. Έτσι για να ξέρετε!

Γιατί διαβάζει ONEMAN η Αθανασία Αντωνοπούλου

Τι εννοείς γιατί διαβάζω Oneman? Γιατί πληρώνουν καλά φυσικά, ξέρεις με τι αγωνία περιμένω κάθε φορά το μηνιάτικο? Όχι εντάξει, πέρα από την πλάκα, πες μου ποιος δε θα ήθελε να δει τον Ηλία Αναστασιάδη σε ρόλο ψήστη! Ή τον Χρήστο Χατζηιωάννου σε φάση τρέχουν τα σαλάκια για την Olivia Munn! Πατάω συνέχεια like στα κείμενα του Θοδωρή, γιατί ακόμα με πονά που δεν με έκανε follow back στο τουίτα! Διαβάζω Oneman, γιατί οι συντάκτες τους είναι ένας κι ένας, γιατί με κάνουν να γελάω, ενίοτε να λέω «μας δουλεύεις ρε φίλε;». Ακόμα και τότε όμως, μένω πιστή!

Γιατί διαβάζει ONEMAN η Ντίνα Μόσχου

Μου αρέσει να διαβαζω ΟΝΕΜΑΝ γιατί ενημερώνομαι με μια ματιά.Δε χρειάζεται να ασχολούμαι με ολόκληρες αναφορές κι ατελείωτα άρθρα που με κάνουν να βαριέμαι αλλα ..με μια ματιά, φευγουμε γεμάτοι. Λόγος απλός , έξυπνος, γρήγορος.Εδώ ειμαστε! Κάτι αλλο που μου τράβηξε την προσοχή θετικά, είναι πως δε γίνεται αναφορα τόσο στη showbiz με την έννοια ποιος τραβιέται με ποιόν , πως θ αποκτήσουμε το καλίγραμμο σωμα της κας ή του κυριου ταδε και για τις ζωές ανθρωπων που ναι…βαριέμαι αφόρητα.Το πιο εκτιμητέο ομως ειναι η συνεχής ενημέρωση για μουσικές , συναυλίες ,χώρους , συγκροτήματα,χωρίς να είμαι μουσικός , αλλα λάτρης της καλής μουσικής που δε σταματάει να ψάχνεται.

Γιατί διαβάζει ONEMAN η Νικολέττα Λόγου

Ούτε καν θυμάμαι πως ξεκίνησα να διαβάζω ΟΝΕΜΑΝ ή ποιος μου το σύστησε ή αν το βρήκα μόνη μου μέσα στον χαμό των ίντερνετς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι από τότε που άνοιξα για πρώτη φορά την σελίδα του κόλλησα. Ίσως γιατί άρχισε να ισχύει η θεωρία μου ότι οι άνδρες είναι πολύ κουλ τύποι κι αυτό βγαίνει στα γραπτά τους, στα ρούχα τους, στα διλήμματα τους, στις εξομολογήσεις τους, στους χαβαλέδες τους, στα αγαπημένα τους αντικείμενα κι αυτά τα ζηλεύω από λίγο κάθε μέρα. Συνέχισε κάθε χρόνο και καλύτερος. Χρόνια σου Πολλά ΟΝΕΜΑΝ!!!

Γιατί διαβάζει ONEMAN η Μαριλένα Σαρίδη

Είναι σαν να με ρωτάς γιατί κοιτάζω γυναικείους γλουτούς στην παραλία. Γιατί όχι? Και όποια πει ότι δεν κοιτάει θα πέσει φωτιά να την κάψει. Ο καιρός που διαβάζαμε cosmopolitan έχει παρέλθει. Βρίσκω τρομερά διασκεδαστικά τα άρθρα που γράφονται από άνδρες για άνδρες και αφορούν γυναίκες. Μου αρέσει να κρυφοκοιτάζω στα άδυτα των ενδιαφερόντων των ανδρών και να ενημερώνομαι επ’ αυτών. Γιατί ναι, και εμένα μου αρέσουν πολύ οι σειρές. Αγαπώ τα αφιερώματα σε ανθρώπους που θα έπρεπε να έχουν αφιέρωμα και φυσικά γελάω με τον αυτοσαρκασμό ορισμένων συντακτών. Γιατί εσείς εκεί στο oneman, ξέρετε τι γράφετε.

Γιατί διαβάζει ONEMAN η Ελίνα Πασχάλη

Διαβάζω one man γιατί δεν το παίζει… Α! και γιατί τα κορίτσια δεν χορταίνουν με σαλάτες… Γιατί είναι λες και ο one man ήταν ο διπλανός μου στο σχολείο και βλέπουμε μαζί game of thrones. Άσε που στα γυναικεία sites έχει δίαιτες και όχι τα καλυτέρα burger της πόλης. Γιατί πρέπει έχεις κότσια όταν μιλάς έτσι για τον έρωτα. Και ναι οι άντρες ζηλεύουν, τρέμουν σαν γίνουν πατεράδες, και θα είναι για πάντα τα παιδιά που δεν ξεχνούν το high score τους στα hot dog … Γιατί αυτοί είναι οι άντρες που αγαπάμε πολύ, δεν είναι στα εξώφυλλα, είναι αληθινοί.

Γιατί διαβάζει ONEMAN η Μαρικρίνα Λώνη (Χρόνια πολλά Μαρικρίνααα)

Είμαι η Μαρικρίνα και  διαβάζω  oneman!  Γιατί μαθαίνω  από τον Χρήστο για φαγητά , εκ των οποίων παραπάνω από τα τα μισά δεν τρώω και δεν πρόκειται να μαγειρέψω και ποτέ (αλλά Χρήστο σε θαυμάζω γι’αυτό), γιατί ενημερώνομαι για τους  λόγους, που οι άνδρες  τρελαίνονται  με τις  εξωπραγματικές γυναίκες  (τις οποίες καθόλου δε ζηλεύω!), γιατί είμαι περίεργη να δω  πόσα gifακια μπορεί να χωρέσει σ’ ένα κείμενο ο Θοδωρής και τέλος γιατί  λατρεύω τον ρομαντισμό του Ηλία, που του βγαίνει τόσο αυθόρμητα στα κείμενα περί σχέσεων. Και γενικά Αγάπη μόνο και χρόνια καλά!

Γιατί διαβάζει ONEMAN η Εβελίνα Σαραντίδη

Όλοι μας, ως γνήσιοι ιντερνετ-άκηδες, βομβαρδιζόμαστε καθημερινά από sites που προσπαθούν κάτι να μας πουν για να κερδίζουν τα κλιιιικ μας όλο και συχνότερα. Στην περίπτωση του ONEMAN, δεν χρειάστηκε καμία προσπάθεια. Η μαγιά της ομάδας αυτής πίσω από τον σημερινό εορτάζοντα, αρκεί. Προσωπικά, δηλώνω μεγάλη φαν και δίνω respect στον σουβλατζή, περιπτέρα και γενικώς πολυεργαλείο, Ηλία Αναστασιάδη, στα εμπεριστατωμένα πονήματα για τις τηλεοπτικές σειρές και τον κινηματογράφο από τον σπεσιαλίστα του είδους, Θοδωρή Δημητρόπουλο, στις ερμηνείες του ανδρικού σύμπαντος από τον Χρήστο Χατζηιωάννου, στα μουσικά updates από τον Στέλιο Αρτεμάκη, στις συγκινητικές –απ’ τη ζωή βγαλμένες- καταθέσεις ψυχής του Μάνου Μίχαλου και στα επικά αιώνια διλήμματα. Νταξ, το παραδέχομαι ότι ρίχνω που και που κλεφτές ματιές και στις στήλες που είναι αφιερωμένες σε κοντές, χοντρές και άσχημες κοπέλες. Χρόνια πολλά, ONEMAN!!!

Γιατί διαβάζει ONEMAN η Νάνα Κ.

Γιατί μ’ αρέσει να ενημερώνομαι για το τι ενδιαφέρει τους άνδρες του σήμερα. Γιατί έχω περιέργεια να δω αν αυτοί ενημερώνονται σωστά για το τι απασχολεί τις γυναίκες σήμερα. Για να διαπιστώνω ότι θα μείνουν πάντα άντρες και δεν θα ενημερωθούν ποτέ σωστά! Γιατί τα κείμενα έχουν πάντα μια χροιά ενδιαφέρουσα και κωμική. Γιατί πάντα θα βρω και άρθρα που να ενδιαφέρουν τις γυναίκες. Γιατί κάποιο από τα άρθρα τελικά θα αποτελέσει θέμα συζήτησης σε μια γυναικεία παρέα. Γιατί το στήσιμο της ιστοσελίδας είναι πολύ ‘τραβηχτικό’ και ακόμα περισσότερο οι τίτλοι των κειμένων και θες να το ψάξεις πιο πολύ!

Γιατί διαβάζει ONEMAN η Μιρέλλα Μ.

Για πολλούς λόγους… Κατ’ αρχάς μου φτιάχνει το κέφι κάθε φορά που το διαβάζω. Κάποια άρθρα είναι γραμμένα με πολύ χιούμορ και «σπιρτάδα». Έχει πλούσια και ενδιαφέρουσα θεματολογία (μουσική, θέατρο, σινεμά, βιβλία, αθλητισμό, τέχνη, τεχνολογία…). Μου δίνει χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές για ποικίλα θέματα! Καθώς δεν διακρίνομαι για το πρακτικό μυαλό μου, με βοηθάει δίνοντας λύσεις σε πρακτικά ζητήματα! Έχει καλές προτάσεις για μουσική, θέατρο, σινεμά, βιβλία, τέχνη. Είναι επίκαιρο, μοντέρνο, απλό. Με ξεκουράζει και με βοηθάει να ξεφεύγω από προβληματισμούς της καθημερινότητας. Συνδυάζει πιο «σοβαρά» θέματα (πολιτική…) με άλλα θέματα πιο «ανάλαφρα» και έτσι έχεις ποικιλία θεμάτων και μεγαλύτερη ενημέρωση. Διαβάζεις νέα κ ειδήσεις που σε άλλα μεγάλα και «σοβαρά» ΜΜΕ δεν θα τα δεις ούτε με σφαίρες.