AP Photo/Michael Probst
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

4 γερά αουτσάιντερ προβλέπουν την 2η αγωνιστική του Μουντιάλ

Ένα μοντέλο, ένας σεκιουριτάς, ένας ντελιβεράς κι ένας βετεράνος καταθέτουν τα προγνωστικά τους για τα παιχνίδια της Ρωσίας.

Από την πρώτη αγωνιστική του Μουντιάλ θα θυμόμαστε το 0-1 του Μεξικού επί της Γερμανίας, την αδυναμία του Λιονέλ Μέσι να πάρει (για άλλη μια φορά) την Αργεντινή στις πλάτες του και την κόντρα του Τζουλιάνο με τον Δημήτρη.

Μετά τους πρώτες αγώνες του Μουντιάλ, στο άτυπο pool του Oneman ο Δημήτρης (σεκιουριτάς) περνούσε στην βαθμολογία τον Τζουλιάνο (ντελιβερά) με αποτέλεσμα ο δεύτερος να δηλώσει: ”Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι στα πρώτα ματς ο Δημήτρης είχε περισσότερους βαθμούς”.

Ο Δημήτρης δεν θέλησε να σχολιάσει την παραπάνω εμπρηστική ατάκα και έπεσε με τα μούτρα στην μελέτη της 2ης αγωνιστικής. Την ίδια ώρα ο Θοδωρής, ο οποίος προέβλεψε τρία ακριβή σκορ, κάθεται πάνω στις δάφνες που του χαρίζει η μέχρι στιγμής πρώτη θέση, ενώ η Ελεάννα ψάχνει τρόπο για να μην μείνει για τα καλά πίσω στη βαθμολογία.

Με το Πολωνία-Σενεγάλη να είναι το μόνο ματς που εκκρεμεί για την ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής, η βαθμολογία μεταξύ των αουτσάιντερ μας, είναι η εξής:

1η Αγωνιστική Ελεάννα Θοδωρής Δημήτρης Τζουλιάνο
Βαθμοί 7 17 10 14

 

Τα αουτσάιντερ μας έδωσαν τις προβλέψεις τους και για τη δεύτερη αγωνιστική. Αξίζει να σημειώσουμε την ατάκα του Θοδωρή για το Νιγηρία-Ισλανδία: ”Όλοι θα στηρίξουν Ισλανδία, αλλά βλέπω να σκάει μπόμπα στο συγκεκριμένο ματς”. Και μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για τον άνθρωπο που έπιασε το 1-2 της Ιαπωνίας, ενώ όλοι στήριζαν Κολομβία. Αξιοσημείωτη και η αλλαγή τακτικής της Ελεάννας, η οποία παίζει πλέον φουλ over, ενώ βλέπει τη Σαουδική Αραβία να κερδίζει την Ουρουγουάη.

 

(Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Michael Probst)

> Από τις 14 Ιουνίου και ως τις 15 Ιουλίου, το Oneman ζει, αναπνέει και γράφει για το Μουντιάλ της Ρωσίας. Και τρώει μουντιαλικά και πλουσιοπάροχα γεύματα με αυθεντικό γύρο Nostimost, ιδανικά για να συνοδεύουν μεγάλα ποδοσφαιρικά ματς και μεγάλες συζητήσεις για μπάλα.

> Σήμερα, απόλαυσε τους αγώνες σου με λαχταριστά σπιτικά πιτόγυρα. Για τέσσερα τυλιχτά, θα χρειαστείς μία συσκευασία ελληνικού γύρου Νostimost, περίπου 5′ λεπτά προετοιμασίας και άλλα 5′ ζέσταμα στο φούρνο. Προλαβαίνεις να τα φτιάξεις και στο ημίχρονο.

Γραφτείτε στο Newsletter του Oneman, για μοναδικό, μουντιαλικό περιεχόμενο που θα λαμβάνετε πρώτοι, πριν ανέβει στο site.