AP Photo/Dmitri Lovetsky
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

4 γερά αουτσάιντερ προβλέπουν την 3η αγωνιστική του Μουντιάλ

Ένα μοντέλο, ένας σεκιουριτάς, ένας ντελιβεράς κι ένας βετεράνος καταθέτουν τα προγνωστικά τους για τα παιχνίδια της Ρωσίας.

Φήμες λένε πως από το διάστημα η Γη δεν μοιάζει πλέον σφαιρική. Από τις 14 Ιουνίου, ημερομηνία έναρξης του Μουντιάλ έχει αποκτήσει το σχήμα ενός γιγαντιαίου κουβά, στον οποίο έχουμε χωθεί μέχρι το λαιμό σχεδόν όλοι όσοι έχουμε ποντάρει στους αγώνες της διοργάνωσης. Ένας από τους ελάχιστους διασωθέντες είναι ο Θοδωρής Αρμύλαγος, ο οποίος οδηγεί μέχρι στιγμής την κούρσα στο πρωταθληματάκι του Oneman.

Μετά από την μουδιασμένη πρώτη αγωνιστική, κατά τη διάρκεια της οποίας τόσο οι ομάδες όσο και τα αουτσάιντέρ μας (Ελεάννα, Θοδωρής, Δημήτρης και Τζουλιάνο) έπαιξαν αναγνωριστικά, το Παγκόσμιο της Ρωσίας έχει αρχίσει να βρίσκει το ρυθμό του. Κατά τη διάρκεια της δεύτερης αγωνιστικής:

> η Ελεάννα βρήκε το πρώτο της σκορ. Το 2-1 ανάμεσα στη Γερμανία και τη Σουηδία

> ο Θοδωρής αύξησε την διαφορά του από τον δεύτερο Τζουλιάνο από τους 3 στους 8 πόντους

> η κόντρα του Δημήτρη με τον Τζουλιάνο με δηλώσεις του Δημήτρη του τύπου ”ο Τζουλιάνο δεν έχει ιδέα από μπάλα”, καλά κρατεί

Πάμε να δούμε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία του πρωταθλήματος των αουτσάιντερ μετά τη δεύτερη αγωνιστική.

(Υπενθυμίζουμε πως έχουμε ζητήσει από τα αουτσάιντερ να μας δώσουν τα προγνωστικά τους για κάθε αγωνιστική. Για κάθε σημείο που πετυχαίνουν παίρνουν 1 βαθμό, ενώ για κάθε σκορ 3)

 

*Όπως μας ενημερώνουν από το κοντρόλ, έχουμε μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής. Τη θέση του Τζουλιάνο στο πρωταθληματάκι παίρνει ο Λευτέρης. Ο Λευτέρης δουλεύει και αυτός ως ντελιβεράς στο Coffix. Σύμφωνα πάντα με το κοντρόλ, η αποχώρηση του Τζουλιάνο δεν σχετίζεται με την κόντρα του με τον Δημήτρη*

(Ο Λευτέρης)

Λίγα λεπτά πριν την έναρξη της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Μουντιάλ της Ρωσίας, τα αουτσάιντέρ μας, προβλέπουν τα εξής:

Καλό ταμείο!

Κεντρική Φωτογραφία: AP Photo/Dmitri Lovetsky

> Από τις 14 Ιουνίου και ως τις 15 Ιουλίου, το Oneman ζει, αναπνέει και γράφει για το Μουντιάλ της Ρωσίας. Και τρώει μουντιαλικά και πλουσιοπάροχα γεύματα με αυθεντικό γύρο Nostimost, ιδανικά για να συνοδεύουν μεγάλα ποδοσφαιρικά ματς και μεγάλες συζητήσεις για μπάλα.

> Σήμερα, απόλαυσε τους αγώνες σου με λαχταριστή μερίδα γύρο χοιρινό ή γύρο κοτόπουλο, λεπτοκομμένο και ξεροψημένο, έτοιμο σε μόλις 2 λεπτά σε φούρνο μικροκυμάτων ή σε 6 λεπτά στον φούρνο της κουζίνας. Έτοιμος για τέσσερα ματς τη μέρα;