ΣΙΝΕΜΑ

Ο Leonardo DiCaprio σου ετοιμάζει Captain Planet

Βρέθηκε επιτέλους ο άνθρωπος που θα δοκιμάσει να φέρει τον Captain Planet στη μεγάλη οθόνη.

Τοκ, τοκ. Τα ‘90s σε καλούνε. Θέλουν τα σαββατιάτικα πρωινά σου πίσω. Ή και όχι. Ας τα κάνουμε όλα σαββατόβραδα με ποπ κορν.

Μετά τους ‘Power Rangers’, παίρνει σειρά και ο Captain Planet για τη μεγάλη οθόνη. Και ποιος καλύτερος για τη μεταφορά του από τον ηθοποιό που θα σε αναγκάσει να ενδιαφερθείς για το περιβάλλον, ακόμα κι αν είναι το τελευταίο πράγμα που θα καταφέρει στη ζωή αυτή.

Μετά το ντοκιμαντέρ για την κλιματική αλλαγή ‘Before the Flood’ που ετοίμασε με το National Geographic και θα προβληθεί στις 30 Οκτωβρίου, ο Leonardo DiCaprio έχει αναλάβει την παραγωγή μέσω της εταιρείας του Appian Way, σε συνεργασία με την Paramount και τον Glen Powell.

Ο Powell μέχρι πρότινος μπορεί να σου ήταν γνωστός ως ηθοποιός από το ‘Everybody Wants Some!!’ του Richard Linklater ή τη σειρά ‘Scream Queens’, αλλά για το ‘Captain Planet’ θα κάνει τη δουλειά του σεναριογράφου, παρέα με τον Jono Matt. Τώρα αν αποφασίσουν να τον βάλουν κι εδώ μπροστά από την κάμερα, δε θα μας κάνει εντύπωση. Δεν καπτενπλανετίζει λίγο;

Τελοσπάντων οι πρώτες πληροφορίες που έχουμε από το Hollywood Reporter μιλούν για έναν ξεχασμένο, τέρμα has-been Captain Planet που πλέον έχει μεγαλύτερη ανάγκη εκείνος τα παιδάκια Planeteers, παρά το ανάποδο. Τα παιδάκια φυσικά θα έχουν γίνει πλέον μαντράχαλοι γιατί η ταινία χρονικά θα λάβει χώρα αρκετά χρόνια μετά τα γεγονότα της σειράς.

Μέχρι τότε μπορείς να δεις το fanmade τρέιλερ που είχε γίνει viral μερικά χρόνια πριν. (Put in in the bin, ρε).

Ή τον διαταραγμένο Captain του Don Cheadle να δίνει πόνο στο Funny Or Die.