SUICIDE SQUAD

O Adewale Akkinnuoye-Agbaje μας εξηγεί το τραγικό coolness του Killer Croc

Ο Mr. Eko του 'Lost' πρωταγωνιστεί στο 'Suicide Squad' και μας μίλησε για τον ρόλο του- και για τότε που κόντεψε να πνιγεί στην Κύπρο.

Ειλικρινά μπορούσα με την άκρη του ματιού μου να δω τους υπόλοιπους ανθρώπους στο δωμάτιο να κοιτάζουν απορημένοι. Σα να λένε μεταξύ τους, Ποια εκκλησία, τι λέει αυτός.

Συγγνώμη, το χρωστούσα στον ‘Lost’ φαν μέσα μου.

Ο Adewale Akkinnuoye-Agbaje στην πραγματικότητα έχει χτίσει ένα μεγάλο βιογραφικό τα τελευταία χρόνια, έχοντας παίξει από ‘Bourne’ και ‘Mummy’ franchise μέχρι το (προσωπικό μου αγαπημένο, μη τα ξαναλέμε) ‘Pompeii’, όπου δίνει μια από τις καλύτερες οveracting ερμηνείες των ’10s. Αλλά μη γελιόμαστε, ο βρετανός ηθοποιός ποτέ δε θα ξεπεράσει την εμβληματική συμμετοχή του στο ‘Lost’. Θα ξεχάσουμε ποτέ τον Mr. Eko, τον γίγαντα με τους προσωπικούς δαίμονες που έκοβε βόλτες στο νησί με το τεράστιο ραβδί του και ξεκίνησε να χτίζει εκκλησία;

Αναμνήσεις ε.

Στο ‘Suicide Squad’ παίζει τον Killer Croc, έναν από τους πιο ιδιαίτερους villains του κόσμου του Batman, για λόγους που ο ίδιος ο Akkinuoye-Agbaje θα εξηγήσει καλύτερα από εμένα στο ακόλουθο βίντεο.

Εκτός από τον Croc και τα κόμικς και τα εξωφρενικά πράγματα που ο σκηνοθέτης David Ayer τον έβαζε να κάνει στα γυρίσματα (μιλάει και για αυτό με χαρά), με υποδέχθηκε με μια ιστορία για τότε που παραλίγο να πνιγεί κολυμπώντας στην Κύπρο. Πάντα όλοι θα κάνουν κάποιο σχόλιο για την Ελλάδα (“έχω έρθει”, “ααα δεν έχω έρθει!”, “oh, Ελλάδα, δύσκολα ε”) αλλά ποτέ κανείς δεν έχει ξεκινήσει με “α, Ελλάδα! Έχω έρθει πολλές φορές, μια φορά κόντεψα να πνιγώ εκεί.”

Ωραίος τύπος.

(*μπορείτε να επιλέξετε ελληνικούς υπότιτλους από τις ρυθμίσεις του βίντεο)

 

MONTAZ: Δήμητρα Μπαμπαδήμα

*To ‘Suicide Squad’ βγαίνει στις αίθουσες στις 25 Αυγούστου από την Tanweer.

ΟΛΑ ΤΑ SQUAD FILES

Will Smith, Joel Kinnaman & Jay Hernandez
Cara Delevingne & Margot Robbie
Jared Leto
Jai Courtney & Karen Fukuhara
Adewale Akkinuoye-Agbaje
David Ayer
Όλο το Squad απαντά: Οι αγαπημένοι τους villains