SUICIDE SQUAD

O Will Smith θέλει να με σκοτώσει στο σίκουελ του ‘Suicide Squad’

Μιλήσαμε για την αγάπη με την τριάδα αντρών πρωταγωνιστών του 'Suicide Squad'.

Είτε σε ενδιαφέρουν οι υπερηρωικές ταινίες είτε όχι, είτε είσαι Marvel είτε DC, είτε σου άρεσε το ‘Batman V Superman’ είτε όχι (αφήστε με!), θα έχεις σίγουρα υπόψη σου το ‘Suicide Squad’, μια υπερηρωική ταινία που υπόσχεται να είναι Διαφορετική Από Όλες Τις Άλλες: Πολλοί κακοί, πολλά χρώματα, πολλά τραγούδια.

Α, και πολλές συνεντεύξεις επίσης.

Είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με όλο το Squad σε μια μέρα μπες-βγες από το ένα δωμάτιο στο άλλο (σύντομα όλη η φάση σε δικό της, ξεχωριστό κείμενο). Η μεγαλύτερη από όλες της παρέες ήταν ετούτη εδώ, με τους Will Smith, Joel Kinnaman και Jay Hernandez, τους τρεις άντρες πρωταγωνιστές της ταινίας, τους τρεις χαρακτήρες που έχουν τα μεγαλύτερα δραματικά stakes της ιστορίας.

Αυτό που συνέβη ωστόσο όταν συναντηθήκαμε με την τριάδα ήταν να αρχίσουμε να συζητάμε για το πώς θα πεθαίνω στο σίκουελ της ταινίας:

Μερακλής και κεφάτος ο Will Smith, μακράν ο πιο ενθουσιώδης από τους τρεις. Σε άλλα σημεία μπορείτε να τον δείτε να μιλάει για την αγάπη και θα νιώσετε πως απέχει τρία δευτερόλεπτα από το να αρχίσει να ραπάρει, ενώ σε ένα άλλο σημείο συγκρίνει τους χαρακτήρες τους με τους προεδρικούς υποψήφιους στις ΗΠΑ. Στην ταινία παίζει τον Deadshot, ο οποίος -το καταλάβατε- έχει φοβεό σημάδι, και ο οποίος λατρεύει την κόρη του (#δράμα).

Μαζί του, ο Joel Kinnaman (του ‘Killing’, κι επίσης γιος του Liam Neeson στο ‘Run All Night’) στο βίντεο μουρμουράει προσβόλες για τον Jai Courtney και στην ταινία παίζει τον Rick Flag, τον στρατιωτικό υπεύθυνο για το κουμάντο της ομάδας-ωρολογιακής βόμβας, κάτι για το οποίο δεν είναι ιδιαίτερα χαρούμενος. Ενώ ο Jay Hernandez, ανετότερος όλων, πίνει το καφεδάκι του (άνθρωπος είναι κι αυτός), και να σας πω και κάτι, το δικαιούται κιόλας γιατί στην ταινία όλο στην τσίτα είναι ως Diablo, διαρκώς έτοιμος να ξεσπάσει σε φλόγα, κάτι που δε θέλει επειδή έχει κι αυτός τα δράματά του.

Ιδού:

(*μπορείτε να επιλέξετε ελληνικούς υπότιτλους από τις ρυθμίσεις του βίντεο)

Αποστολή εξετελέσθη.

Το σημαντικό τελοσπάντων είναι ότι στο τέλος δώσαμε τα χέρια:

Κατά τα άλλα, το PopCode θα ανοίγει ένα Squad File κάθε μέρα μέχρι το release της ταινίας στις ελληνικές αίθουσες. Έχουμε ακόμα Mr. Eko, έχουμε Cara Delevingne, έχουμε Joker, θα συμβεί κέφι γενικά.

 

*To ‘Suicide Squad’ βγαίνει στις αίθουσες στις 25 Αυγούστου από την Tanweer.

MONTAZ: Δήμητρα Μπαμπαδήμα

ΟΛΑ ΤΑ SQUAD FILES

Will Smith, Joel Kinnaman & Jay Hernandez
Cara Delevingne & Margot Robbie
Jared Leto
Jai Courtney & Karen Fukuhara
Adewale Akkinuoye-Agbaje
David Ayer
Όλο το Squad απαντά: Οι αγαπημένοι τους villains