FAST AND FURIOUS

Rock εναντίον Vin Diesel στο τρέιλερ του νέου ‘Fast and Furious’

O τίτλος της 8ης ταινίας είναι 'The Fate of the Furious' και έχει τη Charlize Theron να ντεμπουτάρει ως νέος μεγάλος κακός της σειράς.

Από τα πράγματα που συμβαίνουν αργά ή γρήγορα σε κάθε υπερηρωική ιστορία που σέβεται τον εαυτό της: Ήρωας πολεμάει ήρωα. Για ποιο άλλο λόγο να έχεις ένα μάτσο υπερανθρώπους να χοροπηδάνε και να έχουν υπερδυνάμεις αν κάποια στιγμή δεν βρεις έναν (συνήθως σαχλό) λόγο να αρχίσουν να σκοτώνονται μεταξύ τους;

Το ‘Fast and Furious’ είναι η προσωπική μου αγαπημένη υπερηρωική saga από όλες όλες βλέπουμε τα τελευταία χρόνια, και όπως βλέπουμε στο παρανοϊκά over the top τρέιλερ της νέας ταινίας της σειράς (της 8ης, αν έχασες το μέτρημα ή αν απλά δε σε νοιάζει το μέτρημα) ο σεναριογράφος Chris Morgan έχει βρει έναν τρόπο να θέσει αντιπάλους τους δύο μεγάλους σταρς της ταινίας, τον Rock με τον Vin Diesel. Αντικατοπτρίζοντας μάλιστα έτσι και λίγο αληθινό backstage drama, που σύμφωνα με ρεπορτάζ του καλοκαιριού ήθελε τους δύο σταρς όντως κάπου να τα έχουν σπάσει.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Σε κατάταξη όλοι οι χαρακτήρες του ‘Fast & Furious’

Και να σου πω κάτι; Είμαι σίγουρος ότι το Rock εναντίον Vin Diesel θα βγάζει περισσότερο αφηγηματικό νόημα από το Batman εναντίον Superman, και θα είναι πιο ενδιαφέρον από το Captain America εναντίον Iron Man. Δηλαδή απλά δείτε το τρέιλερ, με τις τεράστιες καταστροφικές μπάλες, τα τανκς στους πάγους, την παραλλαγή του “we’re gonna need a bigger boat” πριν σκάσει το υποβρύχιο (φυσικά θα έσκαγε υποβρύχιο), την Charlize Theron ως νέα κακό της σειράς (μέχρι και το ‘είμαι τόσο κακιά που φιλάω τον Batman!’ της Poison Ivy έχει), και τον Rock σε νέο γύρο ξύλου με τον Jason Statham. Είναι τρελό. Είναι απερίγραπτο.

 

Το ‘Fate of the Furious’ είναι σε σκηνοθεσία F. Gary Gray (‘Straight Outta Compton’, ‘The Italian Job’) ο οποίος αναλαμβάνει τα ηνία του franchise μετά τον φίλο του σάιτ James Wan (που προσωπικά τον προτιμώ στον τρόμο και χαίρομαι που δεν επιστρέφει). Η μόνη μου ελπίδα είναι πως δεν φέραμε τη Charlize Theron για να κάθεται πίσω από μια οθόνη σε όλη την ταινία. Κατά τα άλλα, δε βλέπω την ώρα.

*Το ‘Fate of the Furious’ βγαίνει στις αίθουσες τον Απρίλιο του 2017.