GAME OF THRONES

Game of Thrones: Αυτή η φωτογραφία λύνει μια απορία σου για το φινάλε

Το είδαμε να 'ρχεται, αλλά η επιβεβαίωση ποτέ δε βλάπτει.

Έρχεται σιγά-σιγά ο δικός σου χειμώνας και πίστεψες ότι θα σε αφήσουμε χωρίς νέα ‘Game of Thrones’; Για ποιους μας πέρασες;

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε τους σκηνοθέτες των τελευταίων επεισοδίων (ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ, Miguel Sapochnik), τα αστρονομικά ποσά που θα πέσουν για τον ακριβότερο κύκλο που έχει γυριστεί ποτέ στην τηλεόραση, τους δύο νέους χαρακτήρες που ετοιμάζονται για την 8η σεζόν, και κάμποσα στοιχεία για τις 5 spin-off σειρές που μαγειρεύονται (και τα συμπεράσματα που μπορούμε να βγάλουμε γι’ αυτές).

Στο μεταξύ έρχεται και το game που θα σε βοηθήσει να σκοτώσεις χρόνο στο λεωφορείο για να μην τρέχει το σαλάκι στο τζάμι, 5 μέρες έμειναν, συντονίσου.

Αν, όμως, δε θες να γνωρίζεις το παραμικρό για την πλοκή του επόμενου κύκλου, θα σου ζητήσουμε να αποχωρήσεις. Ακολουθεί spoiler για ένα βασικό μέλος του καστ.

Το φινάλε του 7ου κύκλου ήταν από αυτά που δε σου αφήνουν πολλές απορίες. Ήταν πιο πολύ προπαρασκευαστικό για την επόμενη και τελευταία σεζόν, με τις ερωτήσεις μας να σχετίζονται περισσότερο με την επίδραση που θα έχει στο μέλλον των χαρακτήρων. Τι σήμαινε το βλέμμα του Tyrion; Πώς θα αντιδράσει ο Jon όταν θα μάθει για τη συγγένειά του με τη Daenerys; Πού θα κατευθυνθεί πρώτα ο Night King;

Υπήρχε όμως μία ερώτηση που μας την έκανες στο live chat μας, στα σχόλια των κειμένων μας και στα social media. Παίζει να πέθανε ο Tormund; Η απάντηση ήταν πάντα ότι ένας τέτοιος χαρακτήρας δε θα πέθαινε ποτέ off-screen. Ευτυχώς πέσαμε μέσα.

* είμαστε ακόμααααα ζωντανοιιιιιί *

Ο Kristoher Hivju εντοπίστηκε στο Belfast την ίδια στιγμή που έσκασε ο Kit Harington και η Emilia Clarke. Τα γυρίσματα ετοιμάζονται για έναρξη μέσα στον Οκτώβρη και το καστ μαζεύεται για ανάγνωση σεναρίων, οπότε μπορείς να επενδύσεις στην επανεμφάνιση του Tormund και της κόκκινης χαίτης.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Game of Thrones: Μόλις έφτασε το καλύτερο νέο για τον 8ο κύκλο
Game of Thrones: Ο 8ος κύκλος θα είναι ο πιο ακριβός στην ιστορία της τηλεόρασης
Όλα όσα ξέρουμε για τις 5 spin-off σειρές
Ο George R.R. Martin μαρτύρησε την 1η spin-off σειρά