GAME OF THRONES

Μία φυλακή απαγορεύει τα βιβλία του ‘Game of Thrones’ για παρανοϊκό λόγο

Κάπου ο Samwell Tarly σκίζει τα πτυχία του σε διαμαρτυρία.

Ο Sam o Tarly πιστεύει ότι θα ‘πρεπε να ντρέπεσαι. Ναι, σε σένα μιλάω, Maryland Correctional Institution for Women.

Τα πασίγνωστα βιβλία στη σειρά ‘A Song of Ice and Fire’ του George R.R. Martin που έγιναν η αγαπημένη σου σειρά ‘Game of Thrones’, απαγορεύονται σε τουλάχιστον μία φυλακή σε αυτόν τον πλανήτη.

Σύμφωνα με άρθρο της κρατούμενης Kimberly Hricko για το Marshall Project, οι «παράξενοι, αόριστοι κανόνες» της φυλακής σχετικά με παράνομα αντικείμενα περιλαμβάνουν μετρητά, ευχετήριες κάρτες και δράκους.

«Ένα βιβλίο του ‘Game of Thrones’ παρακρατήθηκε γιατί περιείχε χάρτες. Οι χάρτες είναι παράνομοι. Τελικά δεν θα αποδράσω στο Westeros!», γράφει στο άρθρο της η Hrick που εκτίει ισόβια για φόνο πρώτου βαθμού και εμπρησμό.

Γιατί ως γνωστόν, το πιο εύκολο που μπορεί να κάνει ένας κρατούμενος είναι να το σκάσει σε μία φανταστική ήπειρο. Ακούγεται το σενάριο ότι ενδέχεται κάποιος από τους χάρτες των βιβλίων να αντικατασταθεί με πραγματικό χάρτη, αλλά πλιζ.

Με τόσο ελεύθερο χρόνο που έχουν οι φυλακισμένοι, πιο πιθανό είναι να μας εξηγήσουν μελετώντας τους πώς καταφέρνουν οι χαρακτήρες να εκτοξεύονται απ’ το ένα μέρος στο άλλο. Η εξήγηση της μη γραμμικής παρουσίασης των γεγονότων μας έπειθε μέχρι το ‘Beyond the Wall’. Μετά η λογική σταμάτησε, το Τείχος έπεσε, ο δράκος χάθηκε.

Μίλα κι εσύ, ρε Sam.

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του PopCode.

ΚΙ ΑΛΛΟ GAME OF THRONES:

Ο θλιβερός επίλογος του Jaime Lannister
Η Sansa Stark θέλει να μας πείσει ότι το νέο τατουάζ της δεν είναι σπόιλερ
Game of Thrones: Επιτέλους θα λυθεί ένα μυστήριο από τον 1ο κύκλο
Ο στρατός των White Walkers μόλις έγινε ακόμη πιο φονικός