GAME OF THRONES

Τα σενάρια του ‘Game of Thrones’ θα αυτοκαταστραφούν σε 3, 2, 1

Τα γυρίσματα του 'Game of Thrones' είναι ο Αστυνόμος Σαΐνης συναντά το Mission: Impossible.

Καλά διαβάζεις, αλλά καλά θα κάνεις και να μην το πιστέψεις.

Ο Nikolaj Coster-Waldau, ο ηθοποιός που υποδύεται τον αγαπημένο σου (ακόμα; get over him) Jaime Lannister, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Elite Daily ότι τα σενάρια του ‘Game of Thrones’ αυτοκαταστρέφονται μετά το πέρας των γυρισμάτων κάθε σκηνής.

«Είναι πολύ, πολύ αυστηροί. Έχει φτάσει σε τρελό επίπεδο φέτος. Παίρνουμε τα σενάρια, και με το που γυρίσουμε τη σκηνή – και τα έχουμε μόνο ηλεκτρονικά – απλά εξαφανίζονται. Είναι σαν το ‘Mission: Impossible. ‘To μήνυμα αυτό θα αυτοκαταστραφεί’».

Πρόσεξε τώρα γιατί δεν τον πιστεύουμε, ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για έναν πολύ λογικό, απόλυτα αληθοφανή τρόπο προστασίας των σεναρίων μιας σειράς που έχει υποστεί άπειρα leaks στο παρελθόν.

Ο λόγος που δεν μετράμε και πολύ τα λόγια του – μέχρι τουλάχιστον να επιβεβαιωθούν και από κάποιο άλλο μέλος του καστ – είναι πως πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που πριν λίγους μήνες υποστήριξε πως θα ήταν οι παραγωγοί και οι σκηνοθέτες που θα έλεγαν στους ηθοποιούς τις ατάκες τους από ακουστικό επιτόπου στο σετ, ώστε να μην υπάρχουν χειροπιαστά σενάρια οποιασδήποτε μορφής.

Μέχρι να κατασταλάξει στον τρόπο που θα μας φλομώσει, εσύ κράτα μικρό καλάθι και τσέκαρε τα μικρές αποκαλύψεις που έχουμε ήδη για τον 8ο και τελευταίο κύκλο:

ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ

Αυτή θα είναι η πιο αναπάντεχη συνάντηση της 8ης σεζόν
Μία φωτογραφία μαρτυρά μια απρόσμενη επιστροφή
Η τύχη ενός βασικού συμμάχου των Stark θα συνεχίσει να αγνοείται
Ο στρατός των White Walkers μόλις έγινε ακόμη πιο φονικός
Emilia Clarke: «Η τελευταία σκηνή της Daenerys με γ@μησε»

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του PopCode.