GAME OF THRONES

Η Παράνοια Έρχεται: Τα μέτρα για τα νέα σενάρια του ‘GoT’ είναι για γέλια

Οι παραγωγοί του 'Game of Thrones' θα δοκιμάσουν τα πάντα για να μη μάθεις σποίλερ.

Κάποτε τα σενάρια του ‘Game of Thrones’ δίνονταν στο καστ με το χέρι. Μετά, για να ενισχυθεί η ασφάλεια, δίνονταν σε ψηφιακά αρχεία. Μετά, δίνονταν μέσω επαληθευμένου e-mail. Τώρα δε θα δίνονται καθόλου.

Μετά το φιάσκο με τα σενάρια του 7ου κύκλου που λίκαραν με εξαιρετική ακρίβεια, όπως θα διαπιστώναμε μετά το πέρας της σεζόν ακόμα κι αυτοί που τα αποφεύγαμε μέχρι να προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο, οι παραγωγοί αποφάσισαν να γυρίσουν γύρω στα 5 φινάλε. Μ’ αυτόν τον τρόπο, όσοι φωτογράφοι ξημεροβραδιάζονται κοντά στις τοποθεσίες των γυρισμάτων για να απαθανατίσουν και να λικάρουν σκηνές, θα μεταβιβάζουν λανθασμένες πληροφορίες. Εντάξει, το ακούμε. Εξαιρετικά κοστοβόρο, καθόλου πρακτικό, αλλά το ακούμε. Ο Nikolaj Coster-Waldau όμως, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Jaime Lannister, μίλησε στο σκανδιναβικό σόου ‘Skavlan’ για την επόμενη πίστα. Αυτήν δεν την ακούμε.

Σύμφωνα με τον ηθοποιό, παραγωγοί και σκηνοθέτες θα τους λένε τις ατάκες τους επιτόπου στο σετ, μέσα από ακουστικά που θα φορά το καστ. Θέλουμε να πιστεύουμε (βασικά, το πιστεύουμε) ότι και αυτή η δήλωση είναι στάχτη στα μάτια μας. Διαφορετικά τα Χρυσά Βατόμουρα δε θα προλαβαίνουν να μοιράζουν βραβεία. Ζορίζονται που ζορίζονται οι ηθοποιοί όταν έρχονται σε επαφή με ανύπαρκτους δράκους, έχουν που έχουν το green screen να τους πετάει έξω από το mood σε άπειρες σκηνές, τώρα θα πρέπει να εξαρτάται η απόδοση και η αλληλεπίδρασή τους από ένα ακουστικό;

Σ’ αυτό το σημείο πρέπει να αναφερθούν και τα “μεταλλικά τείχη” που έχουν χτιστεί σύμφωνα με φαν γύρω από το σετ του Winterfell, για να αποφευχθούν κρυφές ματιές από παπαράτσι.

Τα γυρίσματα ξεκινούν μέσα στον Οκτώβρη και το καστ έχει αρχίσει να καταφθάνει στη Βόρεια Ιρλανδία.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Game of Thrones: Μόλις έφτασε το καλύτερο νέο για τον 8ο κύκλο
Game of Thrones: Ο 8ος κύκλος θα είναι ο πιο ακριβός στην ιστορία της τηλεόρασης
Όλα όσα ξέρουμε για τις 5 spin-off σειρές
Ο George R.R. Martin μαρτύρησε την 1η spin-off σειρά