NETFLIX

Το Netflix ετοιμάζει κωμωδία για την ελληνική μυθολογία

Η δημιουργός της σειράς του χειμώνα δεν θα σταματήσει στο 'The End of the F***ing World'.

Όταν βρεθήκαμε στο activation του ελληνικού Netflix τον περασμένο Δεκέμβριο, μία από τις ερωτήσεις που έπεσαν στο τραπέζι των υπεύθυνων επικοινωνίας ήταν αν υπάρχει στα πλάνα της πλατφόρμας κάποια ελληνική παραγωγή. Η απάντηση ήταν πως έχουν ανοίξει συζητήσεις με ελληνικές εταιρείες παραγωγής, αλλά δεν υπάρχουν ακόμη χειροπιαστά νέα προς ανακοίνωση. Μέχρι να υπάρξουν ωστόσο, το Netflix έχει μια σανδαλοφορούσα λύση για σένα.

Μετά την ανέλπιστη επιτυχία του ‘The End of the F***ing World’, της σκοτεινής teen ντράμεντι που ανακηρύξαμε νικητή της χειμερινής σεζόν λίγο πριν συνεπάρει όλες τις μεγάλες επικεφαλίδες των δυτικών μέσων, η δημιουργός της Charlie Covell θα προχωρήσει με μια μαύρη κωμωδία 10 ωριαίων επεισοδίων ονόματι ‘Kaos’. Το ‘Kaos’ θα είναι εμπνευσμένο από την ελληνική μυθολογία, αλλά αν κρίνουμε από τη δουλειά της Covell στο ‘End of the F***ing World’, το αποτέλεσμα θα είναι αντισυμβατικό και μάλλον κατά τόπους ακραίο. Ό,τι πρέπει δηλαδή για την ελληνική μυθολογία που, σε μικρή και μεγάλη οθόνη, την έχουμε συνηθίσει αποστειρωμένη στις περισσότερες μεταφορές της.

Το ‘Kaos’ θα φτιαχτεί με ανανεωμένη αυτοπεποίθηση της πλατφόρμας στις δυνάμεις του Covell. Λέμε ανανεωμένη γιατί, σύμφωνα με την παραδοχή του Ted Sarandos, κανείς εσωτερικά του Netflix δεν περίμενε την επιτυχία του ‘The End of the F***ing World’, ειδικά όταν κυκλοφόρησε λίγες μέρες μετά την Πρωτοχρονιά. Αφιλόξενη ημερομηνία για οποιοδήποτε επίδοξο χιτ που δεν σχετίζονται με τα Όσκαρ.

«Ήταν απίστευτο το πόσο επιτυχημένο ήταν για μας», δήλωσε στο Vulture. «Σε ένα επίπεδο, ήταν μεγάλη αποτυχία που δεν το προβλέψαμε».

Το ταξίδι της σειράς δεν έχει τελειώσει ακόμη, αν και η Covell διστάζει προς το παρόν να επιβεβαιώσει τη συνέχειά της με 2η σεζόν (χωρίς όμως και να την αποκλείει). Για τώρα μπορούμε να φανταζόμαστε το επόμενο δημιουργικό του ‘Χάος’.

***

To ‘The End of the F***ing World’ στριμάρει στο Netflix. Απόλαυσέ το μαζί με άλλες σειρές και ταινίες, και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με έως και 6 μήνες δώρο ΜΟΝΟ με την WIND VISION. H προσφορά με δώρο έως 6 μήνες Netflix ισχύει για αιτήσεις έως 30/6/18.

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του PopCode.