ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Με τη νέα σχολική χρονιά επιστρέφει και το Μαγικό Σχολικό

Τα μόνα παιδιά που περνούσαν καλά στην τάξη έχουν το reboot τους.

Νέα σχολική χρονιά ξεκινά σήμερα και τι πιο σχολικό από ‘Το Μαγικό Σχολικό’ που βλέπαμε στα 90s -όχι ντάξει υπάρχουν ένα σωρό άλλα πράγματα πολύ σχολικά, αλλά κάπως έπρεπε να αρχίσουμε.

Μετά το ‘DuckΤales‘, το ‘Thundercats’ και το ‘Powerpuff Girls’ έρχεται ένα νοσταλγικό reboot ακόμη. Το ‘Mαγικό Σχολικό’. Τα μοναδικά παιδιά που περνούσαν τέλεια κατά τη διάρκεια του μαθήματος ήταν οι μαθητές της Ms Frizzle, μίας τύπου Mary Poppins δασκάλας, που όταν ήταν να τους διδάξει κάτι τους έβαζε στο μαγικό της σχολικό και τους πήγαινε να τα μάθουν όλα εκεί έξω, από κοντά.

Δύο πολύ χαρακτηριστικά επεισόδια, που θυμούνται οι περισσότεροι, ήταν αυτό που μπήκαν στο σώμα ενός από τους μαθητές και αυτό που είχαν πάει στο διάστημα. Η μάθηση δε γνωρίζει όρια, γνωστά αυτά.

Στο reboot της σειράς, όπως βλέπουμε από το τρέιλερ, η Ms Frizzle έχει γίνει πια καθηγήτρια και δίνει τη θέση της στη μικρότερη αδερφή της Fiona, την οποία φωνάζουν επίσης Ms Frizzle. Τη φωνή στην ανανεωμένη Ms Frizzle θα δώσει η γνωστή μας από το ‘SNL‘ και το ‘Ghostbusters‘, Kate McKinnon.

Το σχέδιο είναι αρκετά διαφορετικό και αυτό έχει εξοργίσει τους νοσταλγούς φαν της σειράς. Το κόνσεπτ όμως είναι το ίδιο.

Μένει να δούμε αν στις 29 Σεπτεμβρίου, που θα γίνει διαθέσιμη η σειρά, θα κερδίσει και την καινούρια γενιά παιδιών δίνοντας τους έτσι την ευκαιρία να λογομαχούν στα σχόλια των επόμενων reboot της -ποτέ δεν ξέρεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Είδαμε το νέο ‘DuckTales’
Πόση νοσταλγία ακόμα;
Ο Ντόναλντ Ντακ θα είναι για πάντα ένας από εμάς
10 μυστικά της Disney που τόσα χρόνια έμεναν κρυφά
To ‘DuckTales’ κι άλλα retro Disney παιχνίδια του NES κυκλοφορούν ξανά