ΛΙΣΤΕΣ

6 ταινίες που αξίζει να τσεκάρεις τον Ιανουάριο στο Netflix

Από φρέσκο Christian Bale μέχρι Pamela Anderson να παίρνει επιτέλους την αφήγηση στα χέρια της, ο Ιανουάριος στο ανανεωμένο Netflix θα έχει λιγότερα αλλά καλύτερα.

Από φρέσκο Christian Bale και Jonah Hill, μέχρι Spider-Man και Pamela Anderson να παίρνει επιτέλους την αφήγηση στα χέρια της, ο Ιανουάριος στο ανανεωμένο Netflix θα έχει λιγότερα και καλύτερα.

Δες παρακάτω τις ταινίες που επιλέξαμε για σένα για τον Ιανουάριο στο Netflix:

How to Train Your Dragon 2

Συμπαθέστατο σίκουελ της ταινίας του 2010 που παίρνει τον χρόνο του για να εξερευνήσει τον κόσμο που δημιούργησε ο Dean DeBlois.

Ανεβαίνει: 1/1

Spider-Man: Far From Home

Το γενικό συμπέρασμα είναι πως το Homecoming ήταν καλύτερο από το σίκουελ του, αλλά θα διαφωνήσω. Το Far From Home είχε διαφορετικές τοποθεσίες και Jake Gyllenhaal σε ρόλο ενός εκ των καλύτερων Big Bads του MCU. Δεν ήταν καν κοντά στο Into the Spider-Verse που είχε κυκλοφορήσει την ίδια χρονιά, αλλά ήταν σίγουρα upgrade από την (ακόμα) πιο τυποποιημένη εισαγωγή του Spider-Man στο ντισνεϊκό σύμπαν της Marvel.

Ανεβαίνει: 3/1

The Pale Blue Eye

Ο Christian Bale συνεργάζεται ξανά με τον Scott Cooper, τον σκηνοθέτη των Hostiles και Out of the Furnace, αυτή τη φορά στον ρόλο ενός βετεράνου ντετέκτιβ που προσλαμβάνει έναν ικανό δόκιμο της στρατιωτικής ακαδημίας West Point, τον Edgar Allan Poe, για να τον βοηθήσει με ένα μυστήριο φόνου.

Η ταινία έχει μετριοπαθείς κριτικές αλλά έχει επίσης Gillian Anderson, Toby Jones, Timothy Spall, Lucy Boynton και Robert Duvall.

Πρεμιέρα: 6/1

Late Night

Το Late Night ήταν η πρώτη τεράστια πώληση στο Φεστιβάλ Sundance του 2019.

Με σκηνοθέτιδα τη Nisha Ganatra, σεναριογράφο τη Mindy Kaling και πρωταγωνίστριες τη δεύτερη μαζί με την Emma Thompson, το Late Night ακολουθεί τον χαρακτήρα της Kaling που κάνει τα πρώτα της βήματα ως σεναριογράφος σε late night show, με παρουσιάστρια την Thompson. Η πορεία της στο μέσο θα είναι μια διαρκής μάχη που δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα αν αναλογιστεί κανείς πως μόλις το 2014 προσελήφθη για πρώτη φορά μαύρη γυναίκα ως σεναριογράφος στο late night.

Η ταινία είναι ένα crowd pleaser που βασίστηκε στην ικανότητα της Kaling να μετατρέπει μερικές πολύ δύσκολες θεματικές σε αστείες σκηνές που δεν χάνουν τη βαρύτητά τους. Η Thompson εδώ είναι όπως πάντα μαγική.

Ανεβαίνει: 7/1

You People

Σκηνοθετημένο από τον δημιουργό του black-ish Kenya Barris από ένα σενάριο που έγραψε μαζί με τον πρωταγωνιστή Jonah Hill, αυτή η κωμωδία πολιτιστικής σύγκρουσης βρίσκει τον Hill και τη Lauren London ως νέο ζευγάρι που πρέπει να εξερευνήσει τις δύσκολες οικογενειακές τους σχέσεις. Η Julia Louis Dreyfus και ο David Duchovny υποδύονται τους γονείς του, ενώ ο Eddie Murphy και η Nia Long τους δικούς της.

Πρεμιέρα: 27/1

Pamela, A Love Story

Η Pamela Anderson παίρνει επιτέλους την αφήγηση στα χέρια της. Δεν θα έπρεπε να νιώθει τέτοια υποχρέωση, αλλά μετά από ένα Pam & Tommy που θέλησε υποτίθεται να τη δικαιώσει ανασύροντας πληγωτικές αναμνήσεις και εκ νέου αντικειμενοποιώντας τη, δεν είναι περίεργο που ενέδωσε τελικά στην προτροπή των γιων της και αποφάσισε να κάνει πει η ίδια την ιστορία της μέσω του Netflix.

Σκηνοθέτης είναι ο υποψήφιος για Emmy, Ryan White.

Πρεμιέρα: 31/1