ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο νέος Captain America είναι εδώ, κανείς δεν τον ζήτησε

Sam, πάρε την ασπίδα σου πίσω.

Στο τέλος του ‘Avengers: Endgame’, η ασπίδα του Captain America πέρασε από τον Steve Rogers στον Sam Wilson, σε μια πολύ γλυκιά στιγμή αποχαιρετισμού μεταξύ των δύο φίλων.

Γι’ αυτό και είχαμε γκρινιάξει όταν ανακοινώθηκε η σειρά ‘The Falcon and the Winter Soldier’ της Disney+ και ο χαρακτήρας του Wilson είχε ακόμη το στάτους του Falcon. Τίποτα όμως δεν έρχεται εύκολα για τους ήρωες της Marvel και γι’ αυτό ο Sam θα χρειαστεί να διεκδικήσει μάλλον τη θέση του από τον νεόφερτο John Walker.

Ο John Walker που θα υποδυθεί ο Wyatt Russell (Lodge 49, Black Mirror) εμφανίστηκε στα κόμικ το 1986 και, μετά από μια περίοδο όπου κυκλοφορούσε ως Super Patriot, είχε αντικαταστήσει τον Captain America με εντολή της κυβέρνησης. Ο χαρακτήρας έγινε τελικά γνωστός ως U.S. Agent, αλλά στις παρακάτω φωτογραφίες από το σετ της σειράς είναι ξεκάθαρα ο νέος Captain America.

Εκτός από τον Russell, ο Anthony Mackie (Sam Wilson) και ο Sebastian Stan (Bucky Barnes) θα πλαισιωθούν από την Emily VanCamp ως Sharon Carter και τον Daniel Brühl ως Zemo, τον κακό του ‘Captain America: Civil War’.

Το ‘The Falcon and the Winter Soldier’ θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2020.

***

Η Ιωσηφίνα Γριβέα και ο Θοδωρής Δημητρόπουλος κάνουν μια αναδρομή σε 90+ χρόνια ιστορίας των Όσκαρ, γεμάτα περίεργες ιστορίες και σπουδαίες ταινίες. Από τον ‘Άρχοντα των Δαχτυλιδιών’ και τον ‘Τιτανικό’, μέχρι τη ‘Γκαρσονιέρα’ και το ‘Λιμάνι της Αγωνίας’, ξεχωρίζουμε τα αγαπημένα μας φιλμ που πήραν Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας.