ΣΚΑΪ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Καλά ξεκίνησε το Power of Love, μάθαμε για τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία

Ένας παίκτης παραλίγο να στείλει τις γυναίκες «στην κουζίνα». Ευτυχώς συγκρατήθηκε και είπε ότι υπάρχουν μόνο για την ανατροφή των παιδιών.

Το περιμέναμε πώς και πώς, αν και η προσοχή μας είχε χωριστεί και εστιάσει σε άλλα δύο διαφορετικά δρώμενα που «έπαιζαν» παράλληλα: Το Euro 2024, αλλά και τις γαλλικές εκλογές. To Power of Love, βέβαια, είχε περισσότερο ενδιαφέρον. Ή και όχι.

Πρεμιέρα έκανε λοιπόν το βράδυ της Κυριακής (30/6) στον ΣΚΑΪ το νέο, ανανεωμένο Power of Love που μας έχει χαρίσει μερικές απίστευτες, λαμπρές στιγμές στο παρελθόν. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως φημίζεται για την ποιότητά του.

Η Κατερίνα Καραβάτου, που λέτε, υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό στο «Σπίτι του Έρωτα» στην Κωνσταντινούπολη, παρουσιάζοντας τους 12 παίκτες του reality show. Όλοι αυτοί, θα διεκδικήσουν την αγάπη (και τα τηλεοπτικά νούμερα) αυτό το υπέροχο -όπως εξελίσσεται- καλοκαίρι.

Ας πατήσουμε pause όμως και ας μείνουμε για λίγο στην καλύτερη στιγμή της πρεμιέρας, η οποία μάς υπενθύμισε τι εστί αθάνατη ελληνική τηλεόραση. Ένας από τους παίκτες, εξήγησε με απλά λόγια ποια είναι η θέση της γυναίκας στην κοινωνία. Πάρτε χαρτί και στιλό, θα σας χρειαστεί.

O διάσημος(;) TikToker Νίκος Πελετιέ, δυστυχώς για όλους εμάς που παρακολουθούμε φανατικά Power of Love, προκάλεσε αρνητική εντύπωση με τις απόψεις που εξέφρασε για τις γυναίκες στο καθόλου cringe και προβληματικό εισαγωγικό του βίντεο.

«Είμαι 26 χρονών και είμαι από την Κύπρο. Είμαι ο καλύτερος προπονητής σχέσεων σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλάζω ζωές. Παίρνω έναν άνθρωπο που είναι σαν την πέτρα και τον μετατρέπω σε άγαλμα», είπε αρχικά ο νεαρός παίκτης του Power of Love και έπαιξε με τα φιδάκια του.

«Μπαίνω σε αυτό το παιχνίδι για να γνωρίσω έναν ακόμα έρωτα, γιατί στο μέλλον θέλω να έχω διψήφιο αριθμό παιδιών και τρεις γυναίκες δε μου αρκούν. Η θέση της γυναίκας στην κοινωνία είναι μόνο μία: η ανατροφή των παιδιών της και η στήριξη προς τον σύζυγό της», τόνισε ο 26χρονος Κύπριος TikToker, προκαλώντας και τις αντιδράσεις στις διαγωνιζόμενες του παιχνιδιού. Λογικό εδώ που τα λέμε, δεν περιμέναμε ποτέ να ακούσουμε κάτι τέτοιο σε ένα τέτοιο reality.

«Τώρα εγώ τι να πω; Ότι έχω δει αυτά που ανεβάζει στα social; Βέβαια, τότε είχε μαλλιά, τώρα δεν έχει. Έχω δει κάποια βιντεάκια του, οπότε είμαι πολύ επιφυλακτική. Θα ήθελα, ωστόσο, να τον γνωρίσω, να δω αν τα εννοεί όλα αυτά που λέει. Να πω ένα παράδειγμα; Είχε πει ότι η γυναίκα δεν πρέπει να έχει τρίχα από το αυτί και κάτω», σχολίασε η Σωτηρία αμέσως μετά. Νίκος Πελατιέ/Αφροδίτη Λατινοπούλου είναι το ίδιο πρόσωπο θα μπορούσε να πει κάποιος.

«Μου ήρθε κεραμίδα, περίεργες απόψεις φαίνεται να έχει. Δεν μας ενθουσίασε, ξεκινάει με κίτρινη κάρτα, γιατί δεν συμφωνούμε με αυτά που λέει. Εγώ απορώ που πληρώνεται για να συμβουλεύσει. Εγώ έχω φάει bullying για την τριχοφυΐα μου», είπε ξεσπώντας από την πλευρά της η Νίκη στην πρεμιέρα του Power of Love. Κεραμίδα κυρίες και κύριοι, «πέσαμε από τα σύννεφα».

Για να είμαστε δίκαιοι, σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πως οφείλουμε ως τηλεοπτικό κοινό να δώσουμε χρόνο καθώς το Power of Love δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες προβληματικές απόψεις.