PREVIEWS

SOS! Η Megan Fox είναι δεμένη με ένα πτώμα

Η Megan Fox βρίσκεται δεμένη με το πτώμα του συζύγου της και πρέπει να σπάσει τις χειροπέδες πριν επιστρέψουν οι πληρωμένοι δολοφόνοι.

Η Megan Fox μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της νέας της ταινίας ‘Till Death’ και εμφανίζεται αιμόφυρτη στις πρώτες της φωτογραφίες. Το αίμα όμως δεν είναι δικό της.

Στο ‘Till Death’, η Fox θα υποδυθεί μία γυναίκα που κάποιοι έδεσαν με χειροπέδες στο πτώμα του συζύγου της ως μέρος μίας φρικιαστικής πλεκτάνης εκδίκησης. Η Emma, ο χαρακτήρας της Fox, θα πρέπει να απελευθερωθεί από τα δεσμά της πριν φτάσουν οι πληρωμένοι δολοφόνοι στον τόπο του εγκλήματος για να ολοκληρώσουν τη δουλειά.

Megan Fox Till Death

Η ταινία είναι το σκηνοθετικό ντεμπούτο του S.K Dale και βασίζεται σε σενάριο του Jason Carvey που είχε βρεθεί στο BloodList. Το BloodlList είναι μία παραλλαγή του Black List, της ετήσιας λίστας δηλαδή από σενάρια που ψηφίζουν κάθε χρόνο στελέχη της βιομηχανίας ως πιο αρεστά και δεν έχουν γίνει ακόμα ταινίες. Εκείνη η λίστα έχει ‘σπρώξει’ ακόμα και σενάρια που κατέληξαν να γίνουν οσκαρικά φιλμ όπως το ‘Argo’, το ‘Juno’ και το ‘The King’s Speech’. Στο BloodList και το ‘φρέσκο αίμα’ του όπως ονομάζει τη δική του λίστα, βρίσκονται σενάρια τρόμου, σκοτεινού sci-fi και μαύρες κωμωδίες που δεν έχουν ακόμη επιλεγεί από κάποιο στούντιο, όπως ήταν κάποτε τα οσκαρικα ‘Arrival’ και ‘Black Swan’, το υπερχίτ του Netflix ‘Birdbox’, η μάχη της Blake Lively με καρχαρία στο ‘The Shallows’ και το πιο αντισυμβατικό θρίλερ δαιμονισμού, ‘The Blackcoat’s Daughter’, από τον Oz Perkins. Οι ταινίες επιλέγονται και εδώ από ανθρώπους της βιομηχανίας.

Άρα αντιλαμβάνεσαι γιατί έχουμε πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον για αυτή τη νέα δουλειά της Fox σε σχέση με το προηγούμενο b-movie της, το ‘Rogue’. Μαζί της θα δούμε τον Eoin Macken του ‘Night Shift’, τον Aml Ameen του ‘Sense8’, τον Callan Mulvey του ‘300: Rise of an Empire’ και τον Jack Roth του ‘Us and Them’.

Megan Fox Till Death

Η Megan Fox έχει δοκιμαστεί ξανά στον τρόμο στο ‘Jennifer’s Body’, την αγαπημένη μου δουλειά της, ως δαίμονας που έτρωγε αγόρια. Η ταινία που είχε γραφτεί (Diablo Cody) και σκηνοθετηθεί (Karyn Kusama) από γυναίκες, ήταν ένας ανατρεπτικός σχολιασμός πάνω στον γυναικείο ανταγωνισμό, τη σεξουαλικότητα, τον θάνατο της αθωότητας και τις δυναμικές μεταξύ των φύλων, που εν μέρει καταστράφηκε από το marketing του στούντιο.

megan fox till death

Θέλοντας να εκμεταλλευτεί τη sex symbol εικόνα της ηθοποιού, η 20th Century Fox πλάσαρε το φιλμ ως μία σέξι ταινία με target group άνδρες εφήβους που όμως δεν θα μπορούσαν καν να τη δουν λόγω του ‘ακατάλληλου’ rating της. Τα media και η βιομηχανία απέδωσαν βολικά την αποτυχία της ταινίας στη Fox την οποία βάφτισαν ‘δηλητήριο του box office’, και σε συνδυασμό με τις τολμηρές δηλώσεις της σχετικά με τη συμπεριφορά του Michael Bay στο σετ των ‘Transformers’ η ηθοποιός, άρχισε να γίνεται δέκτης σεξιστικών σχολίων με μια αγριότητα που σήμερα θα έβρισκε πιο εύκολα αντίλογο.

Το ‘Jennifer’s Body’ έχει πλέον αποκατασταθεί ως cult χιτ και θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον να δούμε τη Fox ξανά στο είδος που της έχει δώσει τις καλύτερες κριτικές της καριέρας της ως τώρα.

Ταινίες που έστειλαν έντρομους θεατές στο νοσοκομείο, κανίβαλοι, φουτουριστικές αιρέσεις, δαιμονισμοί που σπάνε τα στερεότυπα. Ποιες ταινίες τρόμου σού έχουν ξεφύγει; Μάθε για τις 13 πιο υποτιμημένες ταινίες τρόμου της δεκαετίας στο νέο επεισόδιο του POP για τις Δύσκολες Ώρες!