Cr. Courtesy of Netflix © 2022
ΛΙΣΤΕΣ

Netflix Top 10: Αυτές τις ταινίες και σειρές βλέπουν όλοι αυτή τη στιγμή

Ο Joe Goldberg τρομοκρατεί το Λονδίνο και εκτοξεύεται μέχρι το Νο.1 του Netflix.

Στις αρχές κάθε εβδομάδας, ψηλαφίζουμε το Top 10 του Netflix και σχολιάζουμε τις επιλογές των Ελλήνων συνδρομητών. Αυτή την εβδομάδα το Top 10 αλλάζει σημαντικά μετά από αρκετό καιρό.

Δες παρακάτω όλες τις επιλογές των Ελλήνων συνδρομητών στο Netflix.

ΤΑΙΝΙΕΣ:

#5 Brothers

Δράμα με Tobey Maguire, Natalie Portman και Jake Gyllenhaal από το 2009, εμπνευσμένο από την Οδύσσεια, για μία ερωτική σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ μίας γυναίκας και ενός άνδρα όταν ο αδερφός του δεύτερου θεωρείται νεκρός μετά από πόλεμο. Εκείνος θα γυρίσει βέβαια, οπότε η πραγματικότητα των τριών εμπλεκόμενων θα αλλάξει άρδην.

#4 True Spirit

Όταν η Jessica Watson θέλει να γίνει το νεότερο άτομο που θα σαλπάρει σόλο, χωρίς καμία βοήθεια, πρέπει να ξεπεράσει τον μεγαλύτερο φόβο της καθώς περιηγείται στις πιο δύσκολες περιοχές των ωκεανών. Βασισμένο σε αληθινή ιστορία.

#3 Viking Wolf

Οι κάτοικοι μίας πόλης αρχίσουν να δολοφονούνται από μία αόρατη δύναμη που αφήνει πίσω της διακριτικά σημάδια στο σώμα τους. Όταν ο νέος αρχηγός της αστυνομίας της πόλης ανακαλύπτει μια σχέση μεταξύ της βίας και της ολοένα και πιο περίεργης συμπεριφοράς της κόρης της, είναι καιρός να φέρει κάποιες ενισχύσεις με την ελπίδα να λυθεί η υπόθεση.

#2 Baby Driver

Ο Edgar Wright είχε περιγράψει το Baby Driver ως «μία ταινία για αυτοκίνητα που καθοδηγείται από τη μουσική», αλλά είναι το αντίθετο. Είναι το πρώτο car chase μιούζικαλ του 21ου αιώνα. Ακόμα καλύτερα; Είναι το ιδανικό μιούζικαλ για όσους σιχαίνονται τα μιούζικαλ.

#1 Your Place Or Mine

Ρομαντική κομεντί στο Netflix με μεγάλα ονόματα, που δεν έχει φτιαχτεί με επίπεδο τηλεταινίας.

Το υπόλοιπο Top 10 ταινιών του Netflix: #10 The Unholy, #9 Land, #8 The Hunger Games, #7 Infiesto, #6 You People

ΣΕΙΡΕΣ:

#5 Ginny & Georgia: Season 2

Το Ginny & Georgia ακολουθεί την Ginny, μία δεκαπεντάχρονη πιο ώριμη από τη τριαντάχρονη μητέρα της, σε μία μικρή πόλη της Νέας Αγγλίας όπου καταλήγουν μαζί με σκοπό να κάνουν μία νέα αρχή.

Τη σειρά εμπνεύστηκε η Sarah Lambert από την προσωπική σχέση με τη μητέρα της και οι επιρροές της από το Gilmore Girls είναι εμφανείς.

#4 Physical: 100

Κορεάτικο ριάλιτι με 100 επαγγελματίες αθλητές, από παλαιστές και πρωταθλητές ξιφασκίας ως fitness trainers και τον χρυσό Ολυμπιονίκη ενόργανης, τον Yun Sung Bin, που διαγωνίζονται για 300 εκατομμύρια won.

#3 Love to Hate You

Τα ρομαντικά K-dramas διαπρέπουν στο να συνδυάζουν αταίριαστους συντρόφους. Εδώ η ιστορία αφορά μία δικηγόρο που περιφρονεί τους άνδρες και έναν διάσημο ηθοποιό που δεν εμπιστεύεται τις γυναίκες. Αυτά μέχρι να αναγκαστούν να βγουν ραντεβού.

#2 Alchemy of Souls Part 2

K-drama που απεικονίζει τις ιστορίες νεαρών μάγων που ασχολούνται με το στοιχείο του ουρανού και της γης, γραμμένο από τις αδελφές Hong των μεγάλων χιτ (My Girl, My Girlfriend Is a Nine-Tailed Fox, Master’s Sun, Hotel de Luna).

#1 You: Season 4

Έπειτα από τρεις σεζόν που πέρασε τρομοκρατώντας κόσμο και ντουνιά (και για κάποιο λόγο σκανδαλίζοντας το ίντερνετ), ο Joe Goldberg του Penn Badgley προκαλεί τον όλεθρο στο Λονδίνο πια, όπου παριστάνει έναν απλό καθηγητή κολεγίου όσο αναζητά το επόμενο θύμα του.

Τα πρώτα πέντε από τα 10 νέα επεισόδια κάνουν πρεμιέρα τώρα τον Φεβρουάριο, με το τελευταίο επεισόδιο να κυκλοφορεί στις 9 Μαρτίου. Τα νέα μέλη του καστ είναι οι Charlotte Ritchie (Feel Good), Lukas Gage (The White Lotus) και Tilly Keeper (EastEnders).

Το υπόλοιπο Top 10 σειρών του Netflix: #10 The Exchange, #9 Wednesday, #8 Maestro, #7 My Dad The Bounty Hunter, #6 The Snow Girl