ΣΙΝΕΜΑ

Ο νέος Spider-Man είναι πιο badass στη σκιά

Ο Tom Holland συνεχίζει να μας δίνει δωράκια από τα σετ της επερχόμενης ταινίας.

Έχουμε μιλήσει ξανά για τον ενθουσιασμό του Tom Holland για τον ρόλο του στον νέο Spider-Man (και για το κρύο που τρώει στην Atlanta που γίνονται τα γυρίσματα). Το παιδί είναι μες στην τρελή χαρά, οπότε δεν προβλέπεται να σταματήσει να μοιράζεται μαζί μας μικρά teaser μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

Αυτή τη φορά θέλησε να ευχαριστήσει μέσα από μια ασπρόμαυρη φωτογραφία τη stunt team της ταινίας και συγκεκριμένα τον George Cottle που έχει χαρίσει τη γνώση – και τον εαυτό του – για δύσκολα stunts σε ταινίες όπως η τριλογία Batman του Christopher Nolan, το ‘Inception’ και το ‘Star Trek: Into the Darkness’, γιατί όπως λέει τον κάνει να φαίνεται badass.

Thank you to @georgejcottle and his amazing team for making me look like a badass. #spidermanhomecoming #stunts

A photo posted by ✌️ (@tomholland2013) on

Σε δεύτερη φάση όμως, εμείς προσέξαμε και κάτι άλλο. Μπορεί να πέφτουμε έξω, αλλά ο τρόπος που έχει διαμορφωθεί ο χώρος των γυρισμάτων, μας θυμίζει μία από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές των κόμικ για τον δημοφιλή χαρακτήρα.

Τη στιγμή που αποφάσισε να εγκαταλείψει τη διπλή ζωή του συγκεκριμένα.

Προφανώς και η πρώτη του σόλο ταινία από το στούντιο της Marvel δεν είναι η κατάλληλη ώρα για να γίνει μία τέτοια κίνηση, αφού ο ήρωας θα πρέπει να φάει αρκετό βάσανο για να πάρει μια τέτοια απόφαση, αλλά δεν αποκλείεται το σημείο αυτό να επιστρέψει σε μελλοντικές ταινίες του. Διαφορετικά πρόκειται απλά για ένα στενό σαν όλα τ’ άλλα και μια αφορμή για να κάνουμε μια μικρή αναδρομή. Δε μας χαλάει.

Το ‘Spider-Man No More!’ είναι μία από τις εμβληματικότερες στιγμές του ήρωα. Ήταν τόσο σημαντική και για τον ίδιο και για τη Marvel γενικότερα, που το στιγμιότυπο έχει απεικονιστεί ξανά και ξανά.

Το είδαμε στις ταινίες του Sam Raimi.

Στην animated βερσιόν του Spider-Man.

Στην Ultimate Universe βερσιόν του, βλέπε Miles Morales.

Στο ‘One Moment in Time’ στόρι με την Mary-Jane να πετάει το νυφικό της στα σκουπίδια.

Για τον Venom.

Αλλά και από φαν που το έχουν αναδημιουργήσει.

Χμ.

Σε άλλα μαρβελικά νέα, o Chris Hemsworth έσπαγε πλάκα με τον δικό του εκπαιδευτή κατά τη διάρκεια του stunt training, αλλά κάποιος είχε όρεξη να του δείξει ότι μπορεί να τα κάνει όλα καλύτερα. (Επίσης, μπορούμε να έχουμε τον Hemsworth σε δική του, ολόδική του κωμωδία πλιζ;)

Δες με πώς το κάνω εγώ, Chris. Ή αλλιώς “beat that” δια γυμναστικής Tom Holland.

@chrishemsworth and @bobbydazzler84 beat that!

A video posted by ✌️ (@tomholland2013) on

Μήπως είναι ώρα για τον Thor να του απαντήσει ότι όσο ο Spider-Man τις έτρωγε (ok, και τις έδινε) στο ‘Captain America: Civil War’, εκείνος έκανε διακοπές στην Αυστραλία;