ΣΚΑΪ
SURVIVOR

Survivor: Η παραβίαση των κανόνων φέρνει αυστηρές ποινές στους παίκτες

Ένας από τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού παραβιάστηκε και εμείς ψάχνουμε τις ποινές που θα δοθούν στους παραβάτες με βάση τα προηγούμενα Survivor.

Ο Γιώργος Λιανός φαίνεται ότι ανακοινώνει ποινές στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Συγκεκριμένα, όπως βλέπουμε στο τρέιλερ, ο παρουσιαστής ανακοινώνει πως «ένας από τους βασικούς κανόνες του Survivor παραβιάστηκε και αυτό έχεις ως φυσικό ακόλουθο να υπάρχουν οι αντίστοιχες ποινές».

Η θεωρία για την Μυριέλλα Κουρεντή

Κάποιοι πιστεύουν ότι το φιλί Μυριέλλας Κουρεντή- Γιώργου Κατσαούνη μπορεί να είναι η αιτία της ποινής, αλλά το Survivor δεν είναι το Too Hot To Handle (που παρεμπιπτόντως επέστρεψε με 3η σεζόν στο Netflix). Άσε που φιλί έχει ξαναδοθεί, ενώ ποινή όχι.

Η υπόθεση ότι μπορεί να φταίει το χαρτάκι που έκλεψε η Μυριέλλα Κουρεντή από το συμβούλιο ψηφοφορίας, για να γράψει «σε σκέφτομαι ακόμα καληνύχτα» στον Κατσαούνη, φαίνεται να στέκει περισσότερο.

Η απομάκρυνση από την παραλία

H θεωρία ότι οι ποινές απευθύνονται στην ομάδα των Μαχητών έχει επίσης υποστηρικτές, που πιστεύουν ότι κάποιοι έφαγαν φαγητό που βρήκαν εκτός ορίων της παραλίας.

Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και στο Survivor 2021, όταν ο Αλέξης Παππάς και ο Κρις Σταμούλης, είχαν παραβιάσει τα όρια της παραλίας και απομακρύνθηκαν από αυτήν για ώρες. Το γεγονός αυτό είχε προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην παραγωγή, που τους αναζητούσε.

Η ποινή που ανακοίνωσε λοιπόν ο Γιώργος Λιανός για τους δύο τους ήταν ότι η μπλε ομάδα θα έπαιρνε 20% λιγότερες προμήθειες, δηλαδή 10% λιγότερο για τον Chris και 10% τον Αλέξη. Επίσης, τους είχε αποκλείσει από δύο έπαθλα φαγητού.

Η συμπεριφορά της Ασημίνας Χατζηανδρέου

Το τρέιλερ όμως δεν προμηνύει κάτι τέτοιο. Για αυτό και υπάρχει μία επικρατέστερη θεωρία που θέλει ο λόγος των ποινών να είναι η συμπεριφορά της Ασημίνας Χατζηανδρέου απέναντι στον Θανάση Βισκαδουράκη την ώρα του αγωνίσματος.

Σύμφωνα με τα προηγούμενα Survivor

Στο (μέχρι ενός σημείου) ελληνοτουρκικό Survivor 2019, ο Acun Ilicali είχε δώσει επίσης ποινές στην τουρκική ομάδα λόγω κακής διαγωγής. Δύο παίχτες, οι οποίοι είχαν εμπλακεί σε μεγάλο καβγά, αποκλείστηκαν από τρία συνεχόμενα παιχνίδια, και από τρία έπαθλα της ομάδας τους.

Τέλος, σε ένα άλλο επεισόδιο εκείνης της χρονιάς, τέσσερις Τούρκοι παίχτες, οι οποίοι είχαν στείλει μηνύματα στις οικογένειές τους μέσω ενός Δομινικανού καπετάνιου, αποκλείστηκαν από μελλοντικά έπαθλα που θα έπαιρνε η ομάδα τους.

Γυρνώντας στα δικά μας, δεν είμαστε σίγουροι για τον λόγο που θα δοθούν οι αποψινές ποινές, κρίνοντας όμως από τα παλαιότερα Survivor, θα έχουν να κάνουν με τον αποκλεισμό όσων έφταιξαν από κάποιο έπαθλο.