ΣΚΑΙ
SURVIVOR

Τι μας λέει το ρουμανικό Survivor για την πορεία του Τριαντάφυλλου στο παιχνίδι

Η περσινή νικήτρια του ρουμανικού Survivor ήταν τραγουδίστρια, έχανε στα περισσότερα αγωνίσματα και ψηφιζόταν συνέχεια για αποχώρηση. Σου θυμίζει κάτι;

Ο Τριαντάφυλλος έχει αναδειχθεί στον νούμερο ένα πρωταγωνιστή του φετινού Survivor. Κανένας άλλος παίκτης, ούτε καν ο Αλέξης Παππάς, δεν κατάφερε να σχολιαστεί τόσο έντονα μέσα, αλλά και έξω από το ριάλιτι επιβίωσης.

Πρόσφατα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στον Τριαντάφυλλο πως έσπασε το ρεκόρ του Ντάνου σε υποψηφιότητες για αποχώρηση, ενώ βρίσκεται κοντά (αν ψηφιστεί και παραμείνει άλλη μια φορά) στο να γίνει ο απόλυτος terminator του παιχνιδιού.

Αντικειμενικά, ο Ντάφυ αποτελεί ίσως τον χειρότερο αγωνιστικά παίκτη, από αυτούς που έχουν απομείνει αυτή τη στιγμή στο Survivor. Ωστόσο, η αγάπη του κοινού προς το πρόσωπό του είναι τέτοια, που κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει την πιθανότητα να φτάσει μέχρι και τον τελικό.

Το παράδειγμα του ρουμανικού Survivor

Οκ. Μπορεί να ακούγεται κάπως περίεργο και μακρινό το σενάριο να φτάσει ο Τριαντάφυλλος μέχρι τον τελικό, αλλά και να πάρει το έπαθλο. Έχουν, όμως, γίνει παρόμοιες εκπλήξεις σε σύγχρονες version του Survivor και πιο συγκεκριμένα στη Ρουμανία.

Θυμάσαι τότε που γράφαμε πως το ρουμανικό Survivor βλέπει το ελληνικό και γελά; Απ’ ότι φαίνεται οι Ρουμάνοι είναι αρκετά μπροστά σε σχέση με εμάς όσον αφορά το ριάλιτι επιβίωσης, αφού στην πρώτη του σεζόν, νικήτρια ήταν μία παίκτρια, η οποία έχει πολλά κοινά με τον δικό μας Τριαντάφυλλο.

Ο λόγος για την 32χρονη τραγουδίστρια Elena Ionescu, η οποία είχε εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό της Eurovision το 2012 (την ίδια χρονιά που πήγε και η Ελευθερία Ελευθερίου). Η Elena ήταν από τους πρώτους παίκτες που έφτασαν στον Άγιο Δομίνικο και ξεκίνησε την περιπέτειά της στο Survivor από την ομάδα των Διάσημων.

Ήταν, όμως, και από τις πρώτες παίκτριες που ψηφίζονταν συνέχεια για αποχώρηση. Τις πρώτες δύο εβδομάδες τέθηκε στη διάθεση του κοινού, το οποίο την κράτησε στο παιχνίδι, ενώ μέχρι τον τελικό βρέθηκε συνολικά εφτά φορές υποψήφια για αποχώρηση, καταφέρνοντας και τις επτά να διώξει κάποιον αντίπαλό της και να συνεχίσει.

Οι σχέσεις της με τους υπόλοιπους παίκτες δεν ήταν οι καλύτερες, αφού συχνά τσακωνόταν μαζί τους, ενώ και αγωνιστικά δεν θα έλεγε κανείς ότι ξεχώριζε. Για παράδειγμα, μέχρι την 14η εβδομάδα του παιχνιδιού βρισκόταν στην 10η θέση του πίνακα, με 45 νίκες και 65 ήττες σε 110 αγωνίσματα. Ένα ποσοστό νικών δηλαδή που δεν ξεπερνούσε το 41%.

Μπορεί το ποσοστό νικών του Τριαντάφυλλου να είναι πολύ μικρότερο (στο 28.1% αυτή τη στιγμή), ωστόσο η περίπτωσή του έχει αρκετά κοινά με αυτή της Elena Ionescu, της νικήτριας του ρουμανικού Survivor.

Ο Έλληνας τραγουδιστής έχει αποκτήσει ένα μεγάλο fan club που τον στηρίζει με χιλιάδες ψήφους κάθε φορά που τίθεται υποψήφιος προς αποχώρηση και δεν θα μας έκανε εντύπωση, αν κατάφερνε να φτάσει αρκετά ψηλά στο παιχνίδι. Υπάρχει άλλωστε δεδικασμένο από τη ρουμανική εκδοχή του Survivor.