ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τι περιμένουμε από το αιματοβαμμένο φινάλε του Σασμού

Το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου του Σασμού, της πιο επιτυχημένης ελληνικής σειράς για φέτος, προβάλλεται απόψε το βράδυ.

Σήμερα το βράδυ ο Σασμός, η πιο επιτυχημένη ελληνική σειρά της φετινής σεζόν, ρίχνει αυλαία για την πρώτη σεζόν. Και επειδή μιλάμε για μία κλασική ελληνική σειρά, θα ρίξει φυσικά αυλαία με ένα γάμο (όπως ακριβώς κάνει και το Survivor).

«Ο γάμος της χρονιάς», όπως τον αποκαλούν οι ορκισμένοι φαν του Σασμού, είναι η πολυπόθητη ένωση μεταξύ της Βασιλικής και του Μαθιού.

Παρόλο που οι δύο χαρακτήρες περίμεναν τον γάμο τους είκοσι χρόνια, και το κοινό μία ολόκληρη σεζόν, όπως όλα δείχνουν δεν θα συμβεί ούτε στο αποψινό επεισόδιο.

Ο γάμος της χρονιάς

Εδώ και μέρες έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες από τον γάμο της χρονιάς, άλλο τόσο όμως έχει κυκλοφορήσει το ότι ο γάμος δεν θα συμβεί.

Ένας ακόμη θάνατος

Μετά τις Άγριες Μέλισσες, που ολοκληρώνονται αύριο, ο Σασμός παίρνει τη σκυτάλη του ελληνικού Game of Thrones. Έτσι, και στο τελευταίο επεισόδιο έχουμε φυσικά θανατικό.

Τουλάχιστον #Cancelstavros

Αφού ο γάμος της χρονιάς φαντάζει πλέον δυσοίωνος, το μεγαλύτερο μέλημα του κοινού αυτή τη στιγμή είναι άλλο. Το #cancelstavros τρεντάρει όλη μέρα στο Twitter, το καταφύγιο των θαυμαστών του Σασμού.

Οι υποστηρικτές του ειδυλλίου Αργυρώς και Αστέρη, των χαρακτήρων της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη και του Ορφέα Αυγουστίδη, θέλουν να ακυρωθεί ο Σταύρος, το μεγάλο εμπόδιο στη σχέση τους.

Ο Σασμός δεν θα τελειώσει ήσυχα κι ωραία

Το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου όμως φαίνεται ότι δεν έχει την πρόθεση να αφήσει κάποιον να ευτυχίσει.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Γιώργος Αμούτζας επιβεβαίωσε ότι ο Σασμός δεν θα τελειώσει ήσυχα και ωραία, και πως νέα πρόσωπα θα προστεθούν στο καστ και θα γεμίσουν την Κρήτη με νέα μυστικά. Από όσα μάλιστα ακούγονται, ένα από τα νέα πρόσωπα θα είναι και ο Στέλιος Μάινας, ο οποίος όπως ξέρουμε δεν θα λάβει μέρος στο σίκουελ του Νησιού.