ΣΙΝΕΜΑ

Tο τρέιλερ του νέου Joker είναι εδώ και τα γέλια κόπηκαν

Όλοι γέλαγαν αλλά κανείς τώρα δεν γελάει.

Ήδη από τα κόμικ της DC, η ιστορία του Joker είναι η ιστορία ενός φανταστικά καλογραμμένου χαρακτήρα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι το ‘Killing Joke‘ είναι από τα σπουδαιότερα κόμικ που θα διαβάσεις εκεί έξω.

Στο origin story του Todd Phillips που θα δούμε πολύ σύντομα στους κινηματογράφους και που είναι εντελώς αυτόνομο σε σχέση με οποιοδήποτε κινηματογραφική μεταφορά του Batman,  θα παρακολουθήσουμε την πορεία μεταστροφής ενός φιλήσυχου stand-up comedian που νιώθει να καταρρέουν όλα γύρω του σε έναν villain του οποίου η ίδια η ύπαρξη αποτελεί μια αποδόμηση ενός ολόκληρου αξιακού συστήματος του πολιτισμού εκείνου που τον έφτυνε.

Eδώ που τα λέμε πάντως ο πρωταγωνιστικός ρόλος του εξαιρετικού και με εμπειρία σε τέτοιους ρόλους Joaquin Phoenix είναι ούτως ή άλλως μια εγγύηση για την ταινία. Το ίδιο και το τρέιλερ που είδαμε και που σε γενικές γραμμές μας έφερε στον νου όλα τα καλά της DC. Εδώ που τα λέμε πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να κάνεις κακή μια ταινία που αφορά τις καταβολές του Joker.

Το Τζόκερ θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου.

Και άλλος κινηματογράφος:

O Tom Cruise επιστρέφει στον ουρανό: Πρώτο τρέιλερ για το σίκουελ του ‘Top Gun’
Ο Σιλβέστερ Σταλόνε συνεχίζει να δέρνει στο teaser του νέου Ράμπο
“Δε μπορείς να πεις όχι στον Joker”: O Jared Leto στο PopCode