SUICIDE SQUAD

“Δε μπορείς να πεις όχι στον Joker”: O Jared Leto στο PopCode

Ο οσκαρικός ηθοποιός μας μίλησε για το πώς ο Joker του φέρνει μαζί το παλιό και το νέο.

Τεράστιο μέρος της κάλυψης για το ‘Suicide Squad’ (αναντίστοιχα μεγάλη μάλιστα, σε σχέση τελικά με το μέγεθος του ρόλου του) εστίαζε στον Jared Leto και στο πώς έμπαινε στο ρόλο του Joker κάνοντας διάφορες παλαβομάρες υπό το μανδύα της Μεθόδου, όπως το να στέλνει χρησιμοποιημένα προφυλακτικά στους συμπρωταγωνιστές του ή να είναι γενικώς παράξενος σε κάθε διάσταση της ύπαρξής του στο σετ.

Ό,τι χρειάζεται ο καθένας, υποθέτω.

Δε λύσαμε το μυστήριο της μεθόδου του στην σύντομη συνομιλία μας, αλλά μας γεννήθηκε μια αντίστοιχη απορία για το πώς μπήκε στον ρόλο του ‘Jared Leto’ πριν από αυτές τις -πολύ πρωινές, θα το διαπιστώσετε- συνεντεύξεις. Παρόλαυτά μας είπε για το τι βρίσκεται στο μυαλό του καθώς προσεγγίζει με φρέσκια ματιά έναν εμβληματικό ρόλο σαν αυτόν. Αναφερθήκαμε στο Όσκαρ του, στο μέλλον του χαρακτήρα σε αυτή την ενσάρκωση, και στο βάρος του παρελθόντος, με τις ερμηνείες των Jack Nicholson και Heath Ledger.

Εννοείται ότι στην αρχή τον ρωτήσαμε για το καλύτερο χειρότερο τουήτ του 2015, και τελικά όλα καλά, στο τέλος πήραμε ένα fist bump για το δρόμο.

Ωραίος. Ακολουθεί όλη μας η συνέντευξη, που ολοκληρώνει τον ύκλο των βίντεο με όλα τα μέλη της Squad. Ωστόσο! Επιστρέψτε και το Σαββατοκύριακο για συνέντευξη με τον David Ayer, σκηνοθέτη της ταινίας, καθώς και ένα ομαδικό βίντεο όπου όλα τα μέλη της Squad απαντούν (ή προσπαθούν να απαντήσουν) στην ίδια ερώτηση.

Ως τότε, μόνο Jared.

(*μπορείτε να επιλέξετε ελληνικούς υπότιτλους από τις ρυθμίσεις του βίντεο)

 

MONTAZ: Δήμητρα Μπαμπαδήμα

*To ‘Suicide Squad’ βγαίνει στις αίθουσες στις 25 Αυγούστου από την Tanweer.

ΟΛΑ ΤΑ SQUAD FILES

Will Smith, Joel Kinnaman & Jay Hernandez
Cara Delevingne & Margot Robbie
Jared Leto
Jai Courtney & Karen Fukuhara
Adewale Akkinuoye-Agbaje
David Ayer
Όλο το Squad απαντά: Οι αγαπημένοι τους villains