ΒΙΒΛΙΟ

Το ‘Winds of Winter’ δεν θα κυκλοφορήσει φέτος, άλλη μια Πέμπτη για τους φαν του ‘Game of Thrones’

Σε απόλυτο συντονισμό με τους ήρωες του ‘Game of Thrones’, η Μεγάλη Νύχτα συνεχίζεται για τους αναγνώστες της σειράς βιβλίων ‘A Song of Ice and Fire’.

Σε απόλυτο συντονισμό με τους ήρωες του ‘Game of Thrones’, η Μεγάλη Νύχτα συνεχίζεται για τους αναγνώστες της σειράς βιβλίων ‘A Song of Ice and Fire’.

Προς έκπληξη απολύτως κανενός, ο George R.R. Martin ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται να διαβάσουμε φέτος το 6ο βιβλίο ASOIAF, γράφοντας «Όχι, ο χειμώνας δεν έρχεται… όχι το 2018 τουλάχιστον. Θα πρέπει να συνεχίσετε με την αναμονή για το ‘Winds of Winter’» στο blog του.

Για την παρηγοριά, θύμισε ότι φέτος θα έχουμε μια διαφορετική ευκαιρία για να επισκεφθούμε το Westeros. Συγκεκριμένα με το ‘Fire & Blood’. Την ιστορία δηλαδή της βασιλείας των Targaryen με μπόλικη ίντριγκα και ακόμα περισσότερους δράκους.

Το βιβλίο που ονομάζει χαϊδευτικά «GRRMarillion» σε μια αναφορά στο ‘The Silmarillion’ του Tolkien που ανέλυσε την ιστορία της Μέσης Γης, θα έχει 989 σελίδες, θα είναι το πρώτο μισό της ιστορίας του Westeros σύμφωνα με τον ίδιο και θα φιλοξενήσει πάνω από 75 σελίδες ασπρόμαυρων εικονογραφήσεων από τον Doug Wheatley. Ο δεύτερος τόμος θα ακολουθήσει μέσα στα επόμενα χρόνια, αλλά προτεραιότητα έχει το ‘Winds of Winter’ και η συνέχειΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

Ναι, ok.

Κοίτα το εξώφυλλο και την εικονογράφηση που πόσταρε όσο πνίγεις τα δάκρυά σου στο ποτό.

ΚΟΙΤΑ ΤΑ.

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του PopCode.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Η σειρά ‘Lord of the Rings’ θα παρουσιάσει τη Μέση Γη που δεν είδες
5 fantasy βιβλία για να διαβάσετε μέχρι να βγει (επιτέλους!) το 6o ‘Game of Thrones’
Αυτή η θεωρία για τον Night King θα σε πάρει με το μέρος του (αν δεν είσαι ήδη)
Η νέα σειρά του George R.R. Martin έχει τρέιλερ και είναι τρόμος
Game of Thrones: Ο George R.R. Martin μαρτύρησε την 1η spin-off σειρά