iStock
ΦΑΓΗΤΟ
SPONSORED

4+1 τύποι που παραγγέλνουν από το efood Gate Delivery

Είσαι οργανωτικός ή τύπος της τελευταίας στιγμής; Μήπως αναποφάσιστος; Ήρθε η ώρα να μάθεις.

Μία λαϊκή ρήση λέει «δείξε μου τον φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι». Μερικές φορές όμως αρκεί το φαγητό σου για να αποκαλυφθούν περισσότερα στοιχεία για τον χαρακτήρα σου. Το φαγητό δεν είναι μόνο μια απολαυστική αλληλεπίδραση με τον εαυτό μας αλλά και ένας δείκτης του πώς αισθάνεσαι και τι τύπος είσαι. Ο τρόπος μάλιστα που παραγγέλνεις μπορεί να δώσει ακόμα περισσότερα στοιχεία.

Με την υπηρεσία Gate Delivery powered by efood, η οποία είναι αποκλειστικά διαθέσιμη για πτήσεις από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου ενώ ετοιμάζεσαι για αναχώρηση. Η συνεργασία μεταξύ του efood και του αεροδρομίου της Αθήνας εστιάζει στην εμπειρία του ταξιδιώτη, δίνοντας τη δυνατότητα παραγγελίας και παραλαβής φαγητού ή καφέ, από καταστήματα του αεροδρομίου, στην πύλη αναχώρησης.

Λειτουργεί καθημερινά από τις 8:00 έως τις 20:00, ενώ τα stands «pick up points» του efood είναι ήδη εγκατεστημένα σε 14 πύλες αναχώρησης του αεροδρομίου.

Κατά την είσοδό σου στην πύλη αναχώρησης στην περιοχή Σένγκεν (Gates B), μπορείς να παραγγείλεις από όλα τα εστιατόρια ή καφέ της συγκεκριμένης περιοχής, αλλά και πολλά επιπλέον, μέσα από τα ειδικά διαμορφωμένα stands, αλλά και μέσω του efood app ή μέσω QR code, και να παραλάβεις από το efood “pick up point” που έχεις επιλέξει, σε λίγα λεπτά. Πάμε να δούμε στην πράξη τι τύπος είσαι;

Αυτός που κυνηγάει τις εμπειρίες

Κάθε ταξίδι αποτελεί από μόνο του μια ολόκληρη εμπειρία, το ξέρεις καλά αν οργανώνεις τακτικά ταξίδια. Το efood απογειώνει την ταξιδιωτική εμπειρία προτείνοντάς σου δεκάδες νόστιμες επιλογές για φαγητό. Θέλεις burger, μεξικάνικο, σάντουιτς, σαλάτα ή έναν καφέ πριν επιβιβαστείς; Το έχεις.

Ο οργανωτικός τύπος

Πρόκειται να βρίσκεσαι στον αέρα για πολλές ώρες; Πετάς για δουλειά και με το πού φτάσεις στον προορισμό σου δε θα έχεις ελεύθερο χρόνο; Έκανες εκκαθάριση στο ψυγείο σου γιατί θα λείπεις πολλές ημέρες; Το σίγουρο είναι ότι έχεις προνοήσει για το φαγητό σου, γνωρίζοντας ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία Gate Delivery powered by efood. Ξέρεις ήδη τον χρόνο παραλαβής για το Burger King, καθώς επίσης έχεις τσεκάρει με την αεροπορική σου αν σου επιτρέπει να καταναλώσεις το φαγητό ή/και τον καφέ σου κατά τη διάρκεια της πτήσης σου.

Ο λιχούδης

Δεν είναι το αίσθημα της πείνας που σε οδηγεί να πιάσεις το κινητό στα χέρια σου και να παραγγείλεις αλλά η λιγούρα. Σύμφωνα μάλιστα με ένα άρθρο που έχει δημοσιευτεί στο Psychology Today, για τη σύνδεση των διατροφικών προτιμήσεων και διαφορετικών χαρακτήρων, οι άνθρωποι που αγαπούν τις γλυκές γεύσεις είναι πιο κοινωνικοί και έχουν την τάση να είναι πιο ευγενικοί.

Ο αναποφάσιστος

Με τόσες επιλογές σε φαγητό, καφέ και γλυκό δε χρειάζεται να πάρεις μία απόφαση. Μπορείς να παραγγείλεις από διαφορετικά καταστήματα και στο τέλος να φτιάξεις τη δική σου λαχταριστή ποικιλία.

Ο τύπος της τελευταίας στιγμής

Θέλεις απλώς να χαλαρώσεις στην πύλη αναχώρησης και να μη σκεφτείς τίποτα άλλο πέρα από το ταξίδι σου. Ναι, αλλά τι γίνεται με το φαγητό; Για τους τύπους της τελευταίας στιγμής, η υπηρεσία Gate Delivery powered by efood σού φέρνει το φαγητό σου μέσα σε λίγα λεπτά στο gate σου.