ΦΑΓΗΤΟ

4 καλοί λόγοι για να επισκεφτείς το 4ο Athens Street Food Festival

To 4ο Athens Street Food Festival είναι η πιο must δραστηριότητα του Μαΐου.

To 4ο Athens Street Food Festival στο Παλιό Αμαξοστάσιο στο Γκάζι εδώ και δύο Σαββατοκύριακα έχει γίνει τόπος συνάντησης των Αθηναίων καλοφαγάδων. Το τελευταίο τριήμερο του Μαΐου θα ολοκληρωθεί για εφέτος και αν δεν πήγατε ήδη, πρέπει οπωσδήποτε να πάτε και εδώ έχουμε επιχειρήματα να σας πείσουμε. Αν πάλι πήγατε, θα θέλετε να ξαναπάτε από μόνοι σας και δεν χρειάζεστε αυτό το άρθρο να σας προτρέψει. Εμείς επισκεφτήκαμε το φεστιβάλ το Σάββατο παρέα με την ΑΛΦΑ και εννοείται θα είμαστε εκεί και το επόμενο. Και αυτοί είναι οι λόγοι.

Πηγαίνεις σε μαγαζιά που δεν είχες το χρόνο να επισκεφτείς

Είναι πολλά μαγαζια που τα ξέρεις τόσο καλά που είναι σαν να τα έχεις δοκιμάσει. Ακούς για αυτά από φίλους, από γνωστούς, τα βλέπεις παντού στο ίντερνετ και στις προτάσεις για φαϊ. Και όμως δεν τα έχεις ακόμα επισκεφτεί.

Παίζει ρόλο η απόσταση; Ο περιορισμένος χρόνος; Ή μήπως έχεις στο μυαλό σου να πας κάπου όλες τις άλλες μέρες και όταν φτάσει η στιγμή που θες να πας κάπου για φαϊ, παθαίνεις μπλακάουτ, δεν σου έρχεται τίποτα στο μυαλό και πας σε μία από τα ίδια; Το Athens Street Food Festival κρατάει σημειώσεις για εσένα. Θα πας επιτέλους στο μαγαζί που ακούς τόσο καιρό και δεν έχεις πάει. Και δεν είναι μόνο ένα, είναι πολλά.

Και δεν είναι μόνο τα φαγητά που δεν έχεις χρόνο να επισκεφτείς. Σίγουρα θα ξέρεις ότι ΑΛΦΑ έχει και επιλογή από την κατηγορία Weiss. Στο φεστιβάλ μάλιστα προσφέρεται από βαρέλι και σε φιάλη και σε κουτάκι, πράγμα που δεν το βρίσκεις εύκολα αλλού. Μπορείς να δοκιμάσεις όποια από τις επιλογές αυτές δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα.

Μαθαίνεις μαγαζιά που δεν ήξερες

Όμως δεν είναι μόνο τα μαγαζιά που ξέρεις και δεν έχεις πάει. Είναι και όλα όσα δεν ξέρεις. Και σου προτείνουμε να ξεκινήσεις από αυτά. Κάνε μία αναγνωριστική βόλτα με το που μπεις στο Αμαξοστάσιο και δες ποια σου κεντρίζουν την προσοχή και φυσικά πήγαινε πρώτα να δοκιμάσεις αυτά.

Δεν υπάρχει άνθρωπος στην Ελλάδα που να μην ξέρει την ΑΛΦΑ, ίσως υπάρχουν κάποιοι που δεν ξέρουν ότι υπάρχει και επιλογή χωρίς αλκοόλ. Αν πας στο φεστιβάλ και δεν θες να πιεις αλκόολ δεν χρειάζεται να στερηθείς την μπίρα σου. Ώρα να δοκιμάσεις την ΑΛΦΑ Χωρίς.

Περνάς καλά και με παρέα και με οικογένεια

Το Αthens Street Food Festival είναι από τις πιο ωραίες δραστηριότητες για το σουκού σου. Τρως, πίνεις, μιλάς με τους φίλους σου, ξανατρώς, ξαναπίνεις, γνωρίζεις κόσμο. Είτε πας με παρέα είτε με οικογένεια, μπορείς να περάσεις μέσα στο φεστιβάλ όλη τη μέρα χωρίς να καταλάβεις πώς περνάει η ώρα.

Συνδυάζεις απίθανες γεύσεις

Περνάς από το αλμυρό στο γλυκό, μετά ξανά στο αλμυρό, από το παΐδι στην πάπια. Μετά ξαναπερνάς στην χωρίς αλκοόλ, γιατί γνώρισες μια καινούρια παρέα και δεν θες να κάνεις κεφάλι.

4ο Athens Street Food Festival

24-25-26 Μαΐου

Πληροφορίες