ΦΑΓΗΤΟ

6 συντάκτες δοκιμάζουν τα νέα Twisted Burgers. Σουσάμι δεν έμεινε

Τα TGI Friday's® μάς (προ)κάλεσαν να δοκιμάσουμε τα νέα τους burgers. Θα ήμασταν τρελοί να μην στήσουμε ένα μικρό τσιμπούσι.

Το ραντεβού δόθηκε ένα μεσημέρι Πέμπτης. Το γραφείο ερήμωσε και 6 πεινασμένοι συντάκτες περπάτησαν σαν πεινασμένα ζόμπι μέχρι τα TGI Friday’s® στο Κολωνάκι. Ο σκοπός ήταν ένας. Να δοκιμάσουμε τα νέα burgers που έβαλαν τα Friday’s® στον κατάλογό τους. τα λεγόμενα Twisted Burgers.

Οι επιλογές πολλές. Πέντε για την ακρίβεια. Από βουβαλίσιο κιμά στο Buffalo Burger, σε Chili Jam στο Spicy Red Pepper Relish, μέχρι τηγανητό αυγό στο Hangover. Να μου πεις οι συντάκτες ήταν έξι και τα burger πέντε. Ε δεν θα αφήναμε κάποιον συντάκτη πεινασμένο. (Για την ακρίβεια ο Ηλίας Αναστασιάδης έφαγε κι αυτός Hangover Burger αλλά άφησε την κριτική σε εμένα).

Ξέρεις. Από αυτές τις υπέροχες ημέρες στο γραφείο που πας με χαμόγελο γιατί ξέρεις ότι το μεσημέρι θα το περάσεις σε ένα τραπέζι, πάνω από φαγητό. Κάποια στιγμή βέβαια σοβαρέψαμε. Γιατί έπρεπε να αξιολογήσουμε αυτό που δοκιμάζαμε και να εκφράσουμε την άποψή μας για αυτό. Αυτό ακριβώς έχουμε κάνει παρακάτω.

Δεν θα σας μιλήσω λοιπόν για τις Orange & Almond και Chopped Salad που ήρθαν στο τραπέζι. Θα περάσω στα πινακάκια αξιολόγησης των burgers, όπως αυτά αξιολογήθηκαν από τον κάθε συντάκτη, λίγη ώρα αφού καταβρόχθησαν τα burger που προσγειώθηκαν στο τραπέζι.

 

Αυτά τα πινακάκια αξιολόγησης τα εγκαινιάζουμε σήμερα αλλά θα τα βλέπεις συχνά πλέον στο ONEMAN όταν δοκιμάζουμε φαγητά.

Ο Χρήστος Χατζηιωάννου ήταν σε hangover mode

 

 

Ο Μάνος Μίχαλος πειραματίστηκε με βουβαλίσιο κιμά

 

 

Ο Θοδωρής Δημητρόπουλος μουρμούριζε κάτι για μαρμελάδα

 

 

Ο Στέλιος Αρτεμάκης δεν μπορούσε να μιλήσει από το πολύ φαγητό

 

 

Ο Αλέξανδρος Βραχωρίτης είναι ο Little Louie Vegan της παρέας

 

 

Οι δοκιμαστές επί το έργον…

Twisted Burgers

Δοκίμασέ τα κι εσύ σε κάποιο από τα εστιατόρια Friday’s® και πες μας την άποψή σου…