Unsplash
ΦΑΓΗΤΟ

Αυτό το κόλπο θα κρατήσει φρέσκο το αβοκάντο σου για μια εβδομάδα

Μια γυναίκα στη Νέα Ζηλανδία βρήκε τρόπο να χακάρει το αβοκάντο. Και τη λατρέψαμε.

Είναι το φρούτο που έγινε συνώνυμο του brunch τα τελευταία χρόνια. Το αβοκάντο έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή φρούτα του κόσμου, ενώ το guacamole μοιάζει σαν να ανακαλύφθηκε για να συνοδεύει άριστα το ψωμί και τα αυγά μας.

Όμως, όλοι όσοι αγαπάμε το αβοκάντο αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα μαζί του. Αν το κόψεις και δεν το φας ολόκληρο, το κομμάτι που θα μείνει θα χαλάσει πάρα πολύ γρήγορα. Είτε το βάλεις σε τάπερ, είτε το τυλίξεις με κάποια ζελατίνη, δεν έχει καμία απολύτως διαφορά.

Σε αυτό το πρόβλημα που από ότι φαίνεται αντιμετωπίζει κάθε φαν του συγκεκριμένου φρούτου ήρθε να δώσει λύση μια γυναίκα από τη Νέα Ζηλανδία, η οποία μάλιστα μοιράστηκε το hack της μέσω facebook. Πιο συγκεκριμένα, η Cherry Gaddes σκέφτηκε (εντελώς τυχαία) να χρησιμοποιήσει μαρουλόφυλλα για να ‘ντύσει’ το αβοκάντο και να το προστατέψει όσο το είχε στο ψυγείο. Όπως σχολίασε άλλωστε, το σκέφτηκε επειδή το μαρουλόφυλλα έτσι κι αλλιώς αυτό κάνουν, προστατεύουν την καρδιά του μαρουλιού.

Στη φωτογραφία που ανέβασε από ένα κομμάτι αβοκάντο που το είχε στο ψυγείο μια εβδομάδα φαίνεται πως το κόλπο της έπιασε και μάλιστα ήταν χιλιάδες τα likes που μάζεψε το post της. Το μόνο που μένει τώρα είναι να το δοκιμάσουμε κι εμείς.