ΦΑΓΗΤΟ

Aν βαρέθηκες τα burger, τότε δεν έχεις φάει από το ‘Rolling Burger Bar’

Η Δώρα Τσαμπάζη, ανακαλύπτει ένα ολοκαίνουριο μπεργκεράδικο στη Θεσσαλονίκη, που θα κάνει κατοίκους άλλων πόλεων να σκάσουν από το κακό τους.

Κι εκεί που λες “Όχι άλλα Burger!”, έρχεται στη ζωή σου αναπάντεχα το Rolling Burger Bar. Έτσι ξαφνικά, το είδα απέναντί μου στην Εγνατία, έτσι ξαφνικά μπήκε στη ζωή μου.

 

Μπήκα μέσα, και όχι πολύ διακριτικά κοιτούσα το χώρο και έριχνα κλεφτές ματιές στον πάγκο, για να δω αν αξίζει να γίνει θέμα. Η κοπέλα στο ταμείο με κοιτούσε παράξενα, αλλά δεν είχα και πολύ χρόνο να της εξηγήσω ότι δεν είμαι τρελή. “Πόσο καιρό έχει που ανοίξατε;”, τη ρωτάω. “Ένα εξάμηνο“, μου απαντά. Μάλιστα, έξι μήνες που δεν έχω πάρει χαμπάρι τίποτα.  Μπράβο μου.

Η διαπεραστική ματιά μου σε δευτερόλεπτα έκρινε ότι το Rolling Burger Bar, πρώτον πρέπει να γνωριστεί με το στομάχι μου και δεύτερον είναι θεματάρα.

 

Κάθομαι στο bar που είναι ακριβώς μπροστά στον πάγκο προετοιμασίας όπου είναι απλωμένα όλα τα υλικά. Προσπαθώ να διαλέξω δύο δυνατά μπέργκερ, μα δυσκολεύομαι.  Μου φαίνονται όλα εξίσου λαχταριστά.

 

Μπροστά μου το παλικάρι κάνει παπάδες και με βασανίζει αργά και σταθερά, καθώς κάνει τα λεπτά για να προετοιμαστεί η παραγγελία μου να μοιάζουν αιώνες.

 

Η πείνα μεγαλώνει και η λαχταριστή σαλατούλα του Καίσαρα που πήρα για να ξεγελάσει λίγο την πείνα μου, έχει τα αντίθετα ακριβώς αποτελέσματα.

 

Voila! Η παραγγελία που τόσο υπομονετικά περίμενα είναι στο τραπέζι μου και μου ζητά να της δοθώ. Ένα Lady Mushroom με μανιτάρι porto bello και μπέικον και ένα Devil Burger με γλυκιά σως τσίλι.

 

Οι τραγανές πατατούλες μου, επέλεξα να συνοδεύονται από carbonara sauce, μια επιλογή που συστήνω ανεπιφύλακτα σε κάθε κοιλιόδουλο που σέβεται τον εαυτό του.

 

Αν με έβλεπε κάποιος να τρώω, θα λυπόταν το κακόμοιρο το κορίτσι που μάλλον είχε καιρό να φάει φαγητό και έτρωγε σαν να μην υπάρχει αύριο, λερώνοντας όλες τις χαρτοπετσέτες. Βογκητά ευχαρίστησης εμφανίστηκαν μετά το γεύμα, καθώς και μια θολούρα, σημάδι ότι παράφαγα και χρειαζόμουν άμεσα έναν υπνάκο.

 

The Rolling Burger Bar

Εγνατία 144

τηλ. 2310226926