ΦΑΓΗΤΟ

Γλυκιά γεύση. Δηλαδή το Dolce Gusto στα Ελληνικά

Φτιάξαμε, δοκιμάσαμε και σου προτείνουμε τον καφέ που θα σου αλλάξει τη διάθεση.

Το μυαλό του ανθρώπου έχει την περίεργη ιδιότητα να μην μπορεί να ξεφύγει από εκείνες τις σκέψεις που το απασχολούν και το κατατρέχουν. Υπάρχουν όμως και στιγμές που αρκεί μια εικόνα, μια ταινία, μια συνάντηση, ακόμα και μια γουλιά καφέ για να αλλάξει η διάθεσή σου.

Η μηχανή της Nescafe Dolce Gusto της Krups βρίσκεται σε ένα διπλανό γραφείο. Και έβλεπα καθημερινά μυστήριους τύπους να μπαινοβγαίνουν στο γραφείο κρατώντας κούπες. Αδιάφορα μπαίνοντας και στοργικά βγαίνοντας. Ξέρεις, σαν εκείνες τις φωτογραφίες που χρησιμοποιούν οι άντρες για να ρίχνουν γυναίκες. Με μια κούπα αχνιστό καφέ στα χέρια και μια νοσταλγία στο βλέμμα. Δεν καταλάβαινα γιατί. Μέχρι που επισκέφτηκα κι εγώ το γραφείο.

Κάποιος ανέλαβε να με μυήσει και να μου εξηγήσει τη διαδικασία. Η αλήθεια είναι ότι το να φτιάξεις έναν καφέ είναι πιο εύκολο και από παζλ παιδιού του νηπιαγωγείου αλλά το έπαιξα ανήξερος γιατί πάντα είναι καλύτερο να σου φτιάχνει άλλος τον καφέ σου. Το δύσκολο μέρος ήταν η επιλογή του καφέ. Της γεύσης.

 

Μην ανησυχείς, υπάρχει κατάλληλη γεύση και για εσένα που πίνεις τον καφέ σου σκέτο. Η σκέτη. Για τους πιο ανήσυχους και απαιτητικούς υπάρχει μια τεράστια ποικιλία γεύσεων. Από Latte Macchiato σε Mocha και από Caramel Macchiato σε Chococino. Α ναι. Με επιλογή κρύου ή ζεστού. Και όλα αυτά μπορείς να τα αποκτήσεις εύκολα και online.

Η διαδικασία όπως προείπα, πολύ απλή.

1) Βάζεις νερό στο ειδικό δοχείο στο πίσω μέρος της μηχανής

2) Ανάβεις την μηχανή

3) Βάζεις την κάψουλα του γάλατος.

4) Πατάς το κουμπί και σερβίρει στο ποτήρι.

 

5) Βάζεις την κάψουλα καφέ της επιλογής σου.

6) Πατάς το κουμπί και σερβίρει στο ποτήρι.

 

7) Ανακατεύεις και απολαμβάνεις.

Αν σου φάνηκαν δύσκολα τα βήματα το έχουμε φυσικά και σε βίντεο.

 

Ούτε να λερώσεις με απομεινάρια καφέ στο γραφείο, ούτε να τα κάνεις χάλια χτυπώντας το γάλα. Η Nescafe Dolce Gusto μηχανή τα κάνει όλα αυτά για εσένα. Και τα ειδικά αξεσουάρ που μπορείς να αποκτήσεις, αναβαθμίζουν την απόλαυση.

Για να μην σε βάλω να σκεφτείς ότι ετοιμάζεις τον ίδιο Cappuccino που θα πιεις και σε μια καφετέρια, σε λιγότερο από 2 λεπτά. Όσο για την τιμή, αν το υπολογίσεις, κάθε cappuccino σού κοστίζει σχεδόν 60 λεπτά. Ναί, τόσο λιγότερο από τον καφέ που θα σου ετοιμάσουν σε μια καφετέρια.

Οι μηχανές της Krups μάλιστα βγαίνουν σε τέσσερα σχέδια και διάφορες αποχρώσεις, για να διαλέξεις εκείνη που ταιριάζει περισσότερο στο γούστο σου και την αισθητική του σπιτιού σου.

 

Εμείς δοκιμάσαμε τον Nescafe Dolce Gusto. Εσύ;