ΦΑΓΗΤΟ

Κουλούρι Θεσσαλονίκης με Super Spread Φυστικοβούτυρο, βατόμουρα και παγωτό

Ή αλλιώς πώς ανεβάζεις level το κουλούρι Θεσσαλονίκης.

Υπάρχουν ορισμένες σταθερές αξίες σε αυτή τη ζωή. Κάποια πράγματα, καταστάσεις, συνήθειες, ακόμα και φαγητά που αγαπάμε και δεν αλλάζουμε με τίποτα. Ένα από αυτά είναι και το κουλούρι Θεσσαλονίκης. Νόστιμο, τραγανό και σουσαμένιο, το κουλούρι Θεσσαλονίκης αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητας και της πρωινής ρουτίνας για πολύ κόσμο. Είναι τέλειο σνακ καθώς μπορείς να το πάρεις άνετα μαζί σου στο γραφείο ή ακόμα και να το φας στον δρόμο, ενώ μπορεί να είναι το ιδανικό κολατσιό για το παιδί σου στο σχολείο.

Το ακόμα πιο ωραίο είναι ότι μπορείς να κάνεις φανταστικούς συνδυασμούς με βάση το κουλούρι Θεσσαλονίκης. Εμείς βρήκαμε – ίσως – τον πιο ωραίο συνδυασμό. Δώσε προσοχή: Κουλούρι Θεσσαλονίκης με Super Spread Φυστικοβούτυρο, βατόμουρα και παγωτό. Μια φράση που μπορεί αμέσως να σε κάνει χαρούμενο.

Αν αγαπάς το φυστικοβούτυρο, ειδικά αυτό των Super Spread Όλυμπος – Αφοί Παπαγιάννη Α.Ε τότε δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μη λατρέψεις αυτό το γευστικό συνδυασμό που μπορεί να κάνει το πρωινό σου (ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή της ημέρας) καλύτερο, δίνοντάς σου την απαραίτητη ενέργεια για να συνεχίσεις τη μέρα σου και να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

 

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης που θα βρεις στον κοντινότερο φούρνο και ένα Super Spread Φυστικοβούτυρο. Αν θες να “απογειώσεις” το αποτέλεσμα, τότε μερικά βατόμουρα και μια μπάλα παγωτό είναι η ιδανική επιλογή.

Για πάμε.

Κουλούρι Θεσσαλονίκης με Super Spread Φυστικοβούτυρο, βατόμουρα και παγωτό

Υλικά

1 κουλούρι Θεσσαλονίκης

1 βαζάκι Super Spread Φυστικοβούτυρο

Βατόμουρα, παγωτό και άχνη για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση

Ανοίγουμε το κουλούρι στη μέση και στη βάση του αλείφουμε Super Spread Φυστικοβούτυρο.

Τοποθετούμε επάνω βατόμουρα και στη μέση μια μπάλα παγωτό.

Προαιρετικά γαρνίρουμε με άχνη.

Δεν χρειάζονται πολλά για να ικανοποιήσεις τον ουρανίσκο σου. Αρκούν βασικά συστατικά όπως ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης, μια νόστιμη και ξεχωριστή επιλογή όπως το Super Spread Φυστικοβούτυρο και μερικές ιδέες για να δημιουργήσεις.

Τώρα πια, ξέρεις ποιο θα είναι το πρωινό σου αύριο!