Πήγαμε στο Hide & Seek να συναντήσουμε έναν άνθρωπο που φαίνεται να περνάει φανταστικά πίσω από την μπάρα. Κι αυτό βγαίνει στο ποτό που θα βρεθεί μπροστά σου.
Ο Αντώνης Δρακουλαράκος έκανε το αυτονόητο για όσους ασχολούνται σοβαρά με την ιαπωνική κουζίνα. Πήγε στο Tokyo να μάθει τα μυστικά της και τα διαδίδει μέσα από το sushimou.
Σκέψου "ζάχαρη", σκέψου και "αλάτι". Τι σου 'ρθε στο μυαλό; Αν σου ήρθε "φαλάφελ" τότε έχεις επισκεφτεί σίγουρα το μικρό μαγαζί στην Καλλιρόης, αν δεν σου ήρθε, να το επισκεφτείς.
Την επόμενη εβδομάδα, η καρδιά των ποτών, των cocktail και του fine drinking θα χτυπά στη Μεγάλη Βρετανία και τον Παγκόσμιο τελικό του World Class 2014.