© Unsplash
HOW TO

Πώς θα κρατήσεις το αβοκάντο φρέσκο για μία εβδομάδα

Μια γυναίκα στη Νέα Ζηλανδία βρήκε τρόπο να το χακάρει. Την ευχαριστούμε από τότε.

Είναι το φρούτο που έγινε συνώνυμο του brunch τα τελευταία χρόνια. Το αβοκάντο έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή φρούτα του κόσμου, ενώ το γουακαμόλε μοιάζει σαν να ανακαλύφθηκε για να συνοδεύει άριστα το ψωμί και τα αυγά μας.

Όμως, όλοι όσοι αγαπάμε το αβοκάντο αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα μαζί του. Αν το κόψεις και δεν το φας ολόκληρο, το κομμάτι που θα μείνει θα χαλάσει πάρα πολύ γρήγορα. Είτε το βάλεις σε τάπερ, είτε το τυλίξεις με κάποια ζελατίνη, δεν έχει καμία απολύτως διαφορά.

Σε αυτό το πρόβλημα που από ότι φαίνεται αντιμετωπίζει κάθε φαν του συγκεκριμένου φρούτου ήρθε να δώσει λύση μια γυναίκα από τη Νέα Ζηλανδία, η οποία μάλιστα μοιράστηκε το hack της μέσω facebook.

Πιο συγκεκριμένα, η Cherry Gaddes σκέφτηκε (εντελώς τυχαία) να χρησιμοποιήσει φύλλα μαρουλιού για να «ντύσε» το αβοκάντο και να το προστατέψει όσο το είχε στο ψυγείο.

Όπως σχολίασε άλλωστε, το σκέφτηκε επειδή το μαρουλόφυλλα έτσι κι αλλιώς αυτό κάνουν, προστατεύουν την καρδιά του μαρουλιού.

Στη φωτογραφία που ανέβασε από ένα κομμάτι αβοκάντο που το είχε στο ψυγείο μια εβδομάδα φαίνεται ότι το κόλπο της έπιασε. Και μάλιστα ήταν χιλιάδες τα likes που μάζεψε το post της. Το μόνο που μένει τώρα είναι να το δοκιμάσουμε κι εμείς.