ΦΑΓΗΤΟ

Ψυχραιμία, αλλά τόσα χρόνια τρώμε το μπέργκερ λάθος

Μια νέα θεωρία έρχεται να ανατρέψει όσα ξέραμε για το αγαπημένο μας φαγητό.

Κανονικά αυτό το κείμενο πρέπει να αρχίσει με μια τυπική εισαγωγή, η οποία θα εξηγεί πόσο αγαπάμε το μπέργκερ, σε όλες του τις μορφές.

Αλλά ας σοβαρευτούμε. Πρώτον, αν έχεις διαβάσει έστω και μερικές φορές το Oneman θα έχεις αντιληφθεί τη σχέση λατρείας που διατηρούμε με το μπέργκερ και δεύτερον, ειλικρινά, ποιος δεν αγαπάει το μπέργκερ;

Σύμφωνα πάντως με τον Youtuber Grant Thompson, τόσα χρόνια τρώμε το μπέργκερ μας με λάθος τρόπο, αφού έχει μεγάλη σημασία ο τρόπος που το κρατάμε. Συγκεκριμένα, πρέπει να ξεκινάμε την καταβρόχθιση ανάποδα, αφού το κάτω ψωμάκι, το οποίο παραδοσιακά είναι πιο λεπτό, ρουφάει ευκολότερα όλες τις σος και τα ζουμιά.

 

Έτσι, αυτόματα γίνεται νοστιμότερο, ενώ αποφεύγουμε και την διάλυση του μπέργκερ, ξεκινώντας απ’ την weak side (τι γράφω θεέ μου) του. Όλα είναι θέμα τακτικής λοιπόν, ακόμα και στο μπέργκερ.

Δεν ξέρω τι λες, εγώ πάντως θα φάω ένα μπέργκερ το μεσημέρι, απλά για να δοκιμάσω την νέα τακτική.