HOT RIGHT NOW

Η 21χρονη πρωταθλήτρια ιππασίας που μας κάνει να χλιμιντρίζουμε

Την λένε Bella Hadid, είναι κόρη μιας Real Housewive of Beverly Hills και μεγαλύτερη αδελφή της βαβαβούμ Gigi. Ας γνωριστούμε.

Όνειρο της είναι να εκπροσωπήσει τις ΗΠΑ στους επόμενους Ολυμπιακούς. Στο εν τω μεταξύ δοκιμάζει πίτσες με την φίλη της Miley Cyrus, φωτογραφίζεται για το τελευταίο Αμερικάνικο GQ (η αφορμή για όλο αυτό) και μαζεύει μιλιούνια followers στο instagram. Να γιατί όλοι μιλάνε για εκείνη.

Κάτι συμβαίνει με το όνομα Bella φέτος. Μετά την Thorne, για την οποία μιλήσαμε εδώ, ήρθε σαν ‘σίφουνας’ εντός του οπτικού μας πεδίου και η έτερη, η Hadid.

 

Εντάξει, δεν είναι ότι δεν την ξέραμε. Απλώς, σχεδόν όλα όσα έχει κάνει ως τώρα, είναι με την ιδιότητά της ως αδελφή της -επίσης ραγδαία ανερχόμενης- Gigi.

 

Κάτι σαν μια μοντέρνα εκδοχή των αδελφών Κανονίδου (τι τα θες, θέλει ο 90s τύπος -εγώ- να κρυφτεί, και η Κατερίνα δεν τον αφήνει). Με την Gigi να είναι πάντα η πιο σέξι, η πιο άτακτη, η πιο δημοφιλής. Και την Bella να κρατάει τα ‘μπόσικα’, όπως φαίνεται και στην συγκεκριμένη φωτογράφηση που έκαναν, δια χειρός του πολλά βαρύ Steven Klein, για το εξώφυλλο του V.

 

Ενώ ‘διδυμάκι’ ήταν και στην καμπάνια του οίκου Balmain.

Και για τις δυο, όλο αυτό που τους συμβαίνει είναι άκρως φυσιολογικό, αφού έτσι και αλλιώς, λόγω της ρεαλιτατζού μάνας τους, σταρ του Real Housewives of Beverly Hills, είχαν μεγαλώσει ήδη μπροστά στις κάμερες.

Απλώς η Gigi, ως πιο πληθωρική, έκανε το μπαμ πρώτη. Με την Bella,, φοιτήτρια φωτογραφίας στο έγκριτο Νεοϋορκέζικο Parsons και πρωταθλήτρια ιππασίας, να ακολουθεί.

 

Προσωπικά, τα πράσινα μάτια της Bella -και το γενικότερο ‘σουλούπι’ Carla Bruni- μου κάνουν πιο εντυπωσιακά από το φυσικό στήθος της -ελαφρώς μεγαλύτερης- Gigi. Υποθέτω ότι συμφωνεί μαζί μου και ο περιζήτητος The Weeknd , με τον οποίο φέρεται να είναι ζευγάρι.

 

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το κορίτσι μας δεν έχει και άλλα, πιο ‘δύναμη στην πισωκίνηση’, άξια λόγου προσόντα.

Επίσης δεν μπορώ να φανταστώ -εγώ και το I-D- καλύτερο ξεναγό στο Los Angeles από εκείνη.

 

Και γενικότερα και ειδικότερα όσον αφορά τις πίτσες, το αγαπημένο της φαγητό στον κόσμο. Όπως αποδεικνύουν οι φωτό που ανεβάζει με εκείνη και την Miley Cyrus να δοκιμάζουν τις καλύτερες στην πόλη.

 

Άσε που οι Νεοϋορκέζικες πίτσες ήταν εκείνες που την βοήθησαν να ξεπεράσει τον πόνο που ένοιωσε όταν χρειάστηκε να πουλήσει το άλογο που είχε στην Καλιφόρνια (βρήκε άλλο στην Νέα Υόρκη).

 

Οι πίτσες και τα μασάζ 40 δολαρίων σε ένα Κινέζικο μασατζίδικο δίπλα στο σπίτι της στο Lower East Side του Manhattan.

 

Όπως και να’χει, η Bella πλέον είναι αυτόνομη, αυτόφωτη και -μετά τα νέα για την έναρξη συνεργασίας της με την Victoria Secret- έτοιμη να βάλει αυτά τα υπέροχα μακριά πόδια στο μυαλό κάθε άντρα στον πλανήτη.