WOMEN

7 παίκτριες του Game of Love που πρέπει να γνωρίσεις

Το καινούργιο αγαπο-παίχνιδο του Ant1 κάνει σήμερα το βράδυ πρεμιέρα. Εδώ εκείνες που καλούνται να μας κρατήσουν το ενδιαφέρον ψηλά.

Δεν έχω κατασταλάξει ακόμη πως και γιατί τα ‘παιχνίδια αγάπης’ έχουν εξελιχθεί στο καινούργιο τηλεοπτικό φετίχ μας μετά το MasterChef.

Ναι, καταλαβαίνω γιατί στην Ελλάδα δεν θα ‘φτούραγαν’ ας πούμε ποτέ παιχνίδια τύπου Τhe Biggest Loser, που να έχουν σχέση με δίαιτα. Δεν είναι αυτή η ιδιοσυγκρασία μας. Αν και θα είχε σίγουρα ενδιαφέρον μια celebrity εκδοχή του με λαχταρο-τσουπωτές επώνυμες.

Ναι, είναι λογικό και αναμενόμενο ότι το 2ο Survivor, που ήρθε μετά το Nomads και το made in ‘Κουρούτα beach’ Survival Secret, να μην έχει το σουξέ του πρώτου (παρότι ο casting director μας άκουσε και έχωσε μέσα ως ‘αλλαγή’ την Φελίσια Λαπάτη).

Αν και οφείλουμε να εκτιμήσουμε αυτά τα παιχνίδια γιατί -μετά τους σεφ- μετέτρεψαν σε σταρ τους αθλητές και γενικότερα όσους / όσες διαθέτουν six pack και έχουν ευχέρεια στους στίβους μάχης.

Αλλά, το γιατί ξαφνικά έχουμε / έχουν τα κανάλια στραφεί στην αναζήτηση της αγάπης, μετατρέποντας σε insta starlet από το πουθενά παίκτριες όπως π.χ. την Ρωσοπόντια Αθηνά Χρυσαντίδου του Power of Love (βλέπε 120.000 followers), με ξεπερνά.

Μου κάνει, το γεγονός ότι είναι απλά μέσα σε ένα σπίτι και μιλάνε για την σχέση τους, πισωγύρισμα στις ‘καθόμαστε και το ξύνουμε’ μέρες του Big Brother (εδώ η τζούλια του POL με το κορμί αλφάδι).

Και -παρότι υποκλινόμαστε στην εσαεί μιλφοσύνη της Μαρίας Μπακοδήμου– είναι κρίμα, πολύ κρίμα, που δεν κάνει ένα comeback o Αντρέας Μικρούτσικος για να τους βάλει όλους στη θέση τους.

Προσοχή. Το -γαλλικής προέλευσης- Game of Love, που κάνει σήμερα (Δευτέρα 07/05, 21.00) πρεμιέρα με παρουσιαστή τον Χάρη Χριστούπουλο, δεν έχει καμία σχέση με το Power of Love. gameΕντάξει, πέρα από το όνομα, το concept και το γεγονός ότι ένας από τους άντρες παίκτες είναι πρώην της Στέλλας Μιζεράκη (τι άλλη απόδειξη θέλεις ότι η Ελλάδα παραμένει ένα μικρό γαλατικό χωριό-βλέπε περιμένουμε να μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι).

Βλέπεις, αντί να χώσει τους 14 παίκτες μέσα σε δυο γειτονικά σπίτια, εδώ η φάση είναι ξενοδοχείο, μπικίνι και πισίνα. Μυρίζει ελληνικό καλοκαίρι ένα πράγμα (ακόμη και αν το ξενοδοχείο του έρωτα είναι στο Ναύπλιο και όχι στο χίπικο Tulum στο Υucatan, όπως το γαλλικό)

Take me back to the full moon party #tulum #fluo #friends #fullmoonparty #fullmoon #thegameoflove

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alice The Game of Love (@alice.mayne) στις

.Ενώ το twist της φάσης είναι ότι, ανάμεσα στους 14 συνολικά παίκτες, υπάρχουν και 4 ζευγάρια που κρατούν μυστική την σχέση τους (βλέπε θα προσποιούνται ότι δεν είναι δεσμευμένα).

Κάθε εβδομάδα οι συμμετέχοντες ψηφίζουν εκείνους που θεωρούν ότι έχουν σχέση μεταξύ τους.

Μέχρι που να φτάσουμε στους νικητές και στο χρηματικό έπαθλο αξίας 30.000 € (που για να το κατακτήσουν οι παίκτες καλούνται να περάσουν από πολλές δοκιμασίες και προκλήσεις-αποστολές, ραντεβού, κάθε λογής αποδράσεις).

Το concept, όπως και να πεις, έχει το ενδιαφέρον του (εδώ η Γαλλίδα νικήτρια, η πρωταθλήτρια κωπηλασίας Alice Mayne).

You ARE enough. Just start off with that. #erg #ergo #rowing #crossfit @aesthetic.rowing @anthony.benoit.touareg

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alice The Game of Love (@alice.mayne) στις

Αν και πάλι δεν μπορώ να πω ότι είναι και πολύ της 'ιδιοσυγκρασίας' μας. Υπό την έννοια ότι δεν μπορώ να φανταστώ μια Ελληνίδα να κάθεται ήσυχη αν βλέπει το δικό της να φλερτάρει με τις υπόλοιπες παίκτριες. Έστω και αν το κάνει για το καλό της σχέσης τους.

Και σκέψου ότι μιλάμε για φλερτ. Όχι για κάτι παραπάνω, όπως αφήνει να υπονοηθεί μια φωτό από το πρώτο επεισόδιο που δείχνει μια παίκτρια να το έχει πάρει πολύ πιο γυμνά (και ζεστά). Άλλωστε και στο γαλλικό υπήρχαν και ακρότητες και εκρήξεις ζήλειας. Οπότε ίδωμεν.

Όπως και να έχει, πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι, εμείς τρέχουμε να προλάβουμε να δηλώσουμε την δεδηλωμένη προτίμησή μας στην εντυπωσιακότατη 24χρονη Μολδαβή Μικαέλα Σκορτά (με παρελθόν ως μοντέλο και παρών στο χώρο της εστίασης) που έχει σπουδάσει παιδαγωγικά, έπαιζε επί χρόνια βόλεϊ και τον ελεύθερο χρόνο της συνήθως τον αφιερώνει στη μαμά και το σκυλάκι της (Εύγε σε όποιον έγραψε τα βιογραφικά τους. Είναι 'επικά', έστω κατά λάθος). Την ίδια που ανέφερε ότι έχει πάρει μαζί της 4 βαλίτσες, όπου η μια εξ αυτών είναι μόνο με καλλυντικά.

Δυστυχώς δεν φαίνεται το κορίτσι μας, που θυμίζει δίδυμη αδελφή της Άννας Λορένη από το Power of Love (κάτι που δεν το λες κακό πράγμα), να διαθέτει social.

Με την 25χρονη Άννυ Ροζάκη, που δουλεύει σε γυμναστήριο, έχει σπουδάσει professional make-up artist και έχει χόμπι τον χορό, τη γυμναστική και το θέατρο να έρχεται σε 2η θέση.

Και γιατί διαθέτει σώμα για σεμινάριο. Και γιατί κάτι μας έκανε ο τρόπος που την είδαμε να μιλάει σε ένα preview στο Πρωινό με την Φαίη Σκορδά. Μοιάζει να έχει πάθος και ένταση μέσα της.

Από εκεί και πέρα είμαστε πρόθυμοι να ρίξουμε ένα όρθιο χειροκρότημα στο όρθιο χιλιόμετρο που είναι η 24χρονη Νάνση Πίττα που έχει ύψος 1,83 εκατοστά και πτυχίο Γεωπονικής.

Την εστεμμένη δηλαδή Θεσσαλονικιά (Star Βορείου Ελλάς 2015, Star Hellas 2016) που μπήκε στο παιχνίδι επειδή της αρέσει το concept και μοιάζει αποφασισμένη να το κερδίσει.

 

Ενώ τη διαφορά επίσης παίζει να κάνει η εξαίσια 28χρονη Ρωσίδα Στεφανία Νοβίκοβα. Eκείνη που που μπορεί να δήλωσε ότι δεν είναι σίγουρη αν θέλει να βρει άντρα μέσα από το παιχνίδι, αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα (και social posts της) φέρεται να έχει σχέση με τον -συμπαίκτη της- Παναγιώτη Μητσάκο.

Εκείνη που έχει κάνει βεραμάν καριέρα μοντέλου (άλλωστε έχει τα προσόντα) και που πλέον ασχολείται, αν δεν κάνω λάθος, με τα ξενοδοχειακά.

Το ίδιο που φέρεται να συμβαίνει, το να έχει σχέση δηλαδή (με τον συμπαίκτη της Παναγιώτη Παρούσο), και στην περίπτωση της 23χρονης - makeup artist και hairstylist- Στέλλας Κούργια που έχει τελειώσει τη Σιβιτανίδειο σχολή κομμωτικής και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια μακιγιάζ.

Την λίστα συμπληρώνει η 23χρονη φοιτήτρια λογιστικής Μαρίνα Σταύρου που της αρέσουν ο χορός, το ποδήλατο, οι παρέες, οι βόλτες.

 

Και, τέλος,  η 20χρονη φοιτήτριας στο ΤΕΙ Καλαμάτας, Αγγελική Γεωργιοπούλου, που της αρέσουν τα ψώνια και η ιππασία (ένεκα του ότι ο παππούς της έχει άλογα).

Το μόνο που μένει να δούμε είναι μέχρι που θα πάει η φάση (θυμίζω τις ζευγαρο-φωτογραφήσεις στο Next Top Model).

Πριν πάρουμε και επίσημα θέση. Επίσης πριν προτείνουμε εκείνες τις μεταγραφές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Αποκλειστικά, φυσικά, από κοπέλες που δεν ξέρουμε αν έχουν σχέση ή όχι.